Előre bocsájtom: a gyilkosoknak nincs semmiféle mentség, semmi felmentő vagy kicsit is mentesítő indok! Ezek nem is emberek, akik ezt tették egy kislánnyal, ezért nem is érdemelnek emberhez méltó elbírálást.
azonban, ha én a 14 éves lányomat, olyan képeken látnám mint itt egy-két kép, legalábbis elszomorodnék....És ez nem a gyerek felelősége.
Ennél az is humánusabb lett volna, ha simán eltöri a gégéjét, mert ha nejlon fojtotta meg, akkor sokkal tovább szenvedett a kislány mint egy szimpla megfojtásnál az kijár.
Nezz utana van keresö.Hozza kell tennem az eleve a törveny hibaja volt de aza elkövetöt eletfogytiglanra iteltek A makoi felgyujtott Penzes Henrietta gyilkosa mennyit kapott??
Meg hogy le se merik írni, milyen módon halt meg szegény lány, csak.... Na mindegy. Rettenetes az egész.
Mások merték:
„Megtaláltam a lányom, megölték” – emlékezett vissza Miklós az édesapa üvöltésére. – A lány avarral letakarva feküdt, csaknem csupaszon, egy nejlonzsákkal fojtották meg. Az édesapja magához szorította, végül letakarta egy kabáttal a testet...
Egy polgárőr itt, egy farakás mellett talált rá Nóra levetkőztetett holttestére. Úgy tudjuk: gyilkosa egy nejlonzsákot húzott a lány fejére, úgy fojtotta meg Nórát. A tettes valószínűleg megerőszakolta a diáklányt, mielőtt kioltotta életét.
Végül, nem messze a házuktól, ő találta meg a halott lányát. „Bementünk ide az erdő-részbe, ebbe a fás részbe, hogy átnézzük, áttekintsük. Egymástól elváltunk egy pár méterre és egy pár másodperc múlva csak egy nagy ordibálást, kiabálást hallottam, hogy Miklós gyere, mert megtaláltam, itt van, meghalt, kész” – mondta Platthy Miklós, a helyi polgárőrség alelnöke a Tényeknek. Azt mondta, még sosem látott ilyen brutális gyilkosságot.