Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
A Defender lehetőséget ad arra, hogy bizonyos veszélyforrásokat kivételként megjelöljek. Azt sikerült is elérnem, hogy megmarad, de zavar, hogy a műveletközpontban pár percenként ismételten megjelenik a figyelmeztetés róla, és nem tudom hogyan lehetne kikapcsolni. Az értesítéseket általában nem, csak ezt. Van erre mód?
Én Win7 alatt ilyenkor szoktam megkeresni egy nem túl régi rendszervisszaállítási pontot, és arra visszaállítani a rendszert. (off: Windows 10 alatt már nem merném, mert a telepítés után pár nappal a rendszer visszaállítás hazavágta a gépet, újra kellett telepíteni. Szerencsére csak néhány órás munka veszett kárba. Win7 alatt ilyen gondom sohasem volt, mindig működött.)
win 7 64 bit alatt eltűntek a word és excell ikonjaim.
Próbáltam visszaállítani a start menüben (jobb gomb, tulajdonságokkal) de nem tudom mit nyomtam meg de a start menü összes programja valamint a tálca összes programja a wordöt nyitja meg.
Ebből még nem következik, de egyébként tényleg nem valószínű. Csak épp nemrég láttam valami ehhez eléggé hasonló képernyőt egy olyan notebookon, amin már az van. De nyilván tényleg csak hasonló volt.
Szerintem nem. Nálam például múlt pénteken jelent meg a 2004-es. Akkor nem volt alkalmas, kértem a szüneteltetést. És most is ott van a gépház->Update-ben, mint elérhető. Majd talán a hét végén megengedem.
Köszi megtettem.Amúgy a 2004-es verzióra már frissülhetne nálam is (ott figyel a gépházban már egy ideje hogy Funkciófrissítés a windows 10 2004 verziójára),de én nem akarom.
Én sűrűn használom és miután gondolom én is rámehettem a demo módban használom-ra (mert amúgy már rég volt,nem emlékszem) tényleg minden oké.
Annyi hogy indításkor a Certify that videopad is being used for non-commercial,home use only-t kell kiválasztanom,majd pedig a New projectet és már bent is vagyok :-)
Win10-nél ugye a frissítések telepítése már kevésbé szabályozható, törekszik a Microsoft arra, hogy mindenki mielőbb telepítsen mindent.
A céges gépen viszont azt vettem észre, hogy mivel ott nem admin jogú júzer fiókom van, abszolút nem mászik fel rá semmi frissítés, csak amikor a rendszergazda külön kérésre frissíti a gépet.
Ezek szerint ha csinálnék itthonra egy korlátozott fiókot, akkor meg lehetne kerüli ezt a kötelező frissítésdolgot?
Sziasztok!Ez mi?A mai gép induláskor akart a windows 10 pro 64bit-em (1909-es verzió,buildszám 18363.1082) rávenni hát ez az hogy azt se tudom pontosan mire.Azt írja eszköz beállításainak befejezése,de én holt biztos hogy el se kezdtem beállítgatni ill. átállítgatni mostanában semmit.Szóval tényleg nem tudom mit akart most ezzel.
Egyelőre rámentem a Később emlékeztessenre,bízva abban hogy majd valaki leírja röviden hogy tényleg mégis miről van itt szó.
Próbálnék egy rendszert klónozni egy kisebb HDD-re.
Hasleo WinToHDD-vel valamiért nem sikerült (végigment a folyamat, de a végén kiírta, hogy sikertelen.
Most a DiskGenius-t nézem.
Van egy oylan opció, hogy "Clone Partition", de mivel rendszert akarok másolni, szerintem ez nem elég.
Van olyan is, hogy "System Migration".
Szerintem ez lesz az, de nem tetszik a kifejezés, mert a szóból arra következtetek, hogy ez esetleg törli utána a jelenlegi rendszert - bár maga alól csak nem tudja törölni - ami nekem pár napig még kéne.