Aha, ez a számozott beszámoló nagyon tetszik mint módszer, köszi! Ha akkor lesz a vb-döntő, hát tutira lesz tvnézési lehetőség is....!? Na és persze jó utat és jó mulatást! Tuti baszást!
1. Nekem a telómról is lehet fórumozni buzikám. 2. Krakkóba csütörtökön megyünk. 3. Hozzátok meg........... (4. Bár a hugod azt írta, hogy esetleg lepjük meg a férjét 30éves születésnapja alkalmából júli elején, ami végülis összejöhet, de előtte alaposan tájékozódni fogok a tévénézési lehetőségekről, mivel akkor lesz a vb-döntő is.)
Hű, úgy begyorsult az indexem, hogy alig bírom követni. Az én gyönyörű faszomra csak annyit mondhatok, hogy csak azoknak a nőknek (ja és persze férfiaknak) "ajánlom", akik a csúcsra akarnak kerülni, mert az alatt képtelen vagyok megállni!
"Eleinte megvolt a lendület. "Az első jelenet: Móni ül a trónszékben, masztizik, a két csaj pedig szopja a srácokat" - utasított Kovi. Ez ment is, a két csaj, Tera Bond és a cseh Barbara ügyesen dolgozott. A cseh lány külön kérés nélkül kitágította a torkát, rajta ne múljon. Közben a rendező tovább instruál: "Tedd ide a feneked, hogy lássam a faszt!". "Figyeljünk rá, hogy legyen a faszon fény!" Pörög be Kovi. "Szopásnál tedd félre a jobb hajad, hogy ne takarjon be!" "Jobb oldalon nem így volt, ott mélytorkozás volt" - hívja fel a figyelmet egy hibára. "Csípőzz, Amir!" - motivál. "Nagy szemek!" "Open your pussy, Barbara!". Az első jelenetet öt perc alatt fel is vették."
Legyen mától ez a jelszavunk: Figyeljünk rá, hogy legyen a faszon fény!
Emlékeztek, amikor a Zsiráfban a cianista jómunkásember haverja az egyetemről (az a vörösfejű, egyideig törzsvendég volt, aztán eltűnt) mattrészegen odavonszolta a szintén az egyetemen dolgozó (takarítőnő) nőjét a jukeboxi elé és Jimmyvel együtt ordibálta a fülébe: Egy jó asszony mindent megbocsát..............