srácok, bevállaltam a kötelezőt megint a legolcsóbbra - nem tanultam a MÁV-ból. :D Viszont a wabard B1-ben évi 18ezerért vállalta az ERnőt, a 30 feletti árakhoz képest. Wábererben meg megbízom, meglátjuk mire megyünk vele.
kérdés, h most hogyan van a "forgalomból kivonás" trükkje... holnap megkérdem a netrisket.
Szal, applikáltam egy alu tartókonzolt, amit a fejidom rögzítőjével fogattam oda. Így tökéletesen rá lehet ragasztani a kétoldalassal és még napsütésben is fogod látni, mivel árnyékban van. Sőt az eső sem áztatja, csak, ha állsz.
Kép mérete ne legyen nagyobb fél megánál. Lent Új kép mellett, tallózás => majd Feltölt
Ekkor megjelenik lent kicsiben a kép. Utána jön a csel, mert a kép alatt van olyan felirat, hogy "Beszúrás" no erre kell klikkelni. Lehet, hogy a szövegben nem jelenik meg azonnal, csak annyit látsz, hogy [kép], de amint elküldöd az üzenetet, ott lesz a kép.
Szevasz Longman, Spanyolországban voltam a motorral. Megpakolva, meg a párommal hátul. Nyolcszáz valahány km volt a legtöbb, amit egy nap megtettünk. Nem mondom, hogy úgy szálltunk le, mintha mi sem történt volna, de ki lehetett bírni. :-) A használt árak már akkor is nagyon jók voltak, amikor én vettem, de mégis új motor mellett döntöttem. Télen vettem a Csiki-Begénél és emiatt (gondolom) elég jól tudtam alkudni, sőt az importőrtől is kaptam 50000 Ft értékű utalványt, meg egy ingyenes szervizt. Nézz szét és próbálkozz! :-)
Mennyire volt kopott az előző fékbetét? Leszedted vasig? Mert akkor lehet tönkre vágtad a tárcsát. Ha nem történt ilyen akkor kell egy kis idő mire az is bekopik rendesen, mármint az új fékpofa.
a hátsó fék nem arról híres hogy őrjítő fékhatást fogsz vele produkálni! amúgy hogyan sikerült azt elkoptatni? km mennyi? állandóan farolgattál vagy mi? :D az enyémben most lett első cserélve, de a gyári hátsó még bőven jó pedig nem sűrűn, de azért használom!
alapból nem túl erős a sportos motorokon a hátsófék, erősen bele kell taposni, hogy egyáltalán megcsússzon a hátsó. Ez főleg a te biztonságod érdekében van.
Hali!Most cseréltem le a hátsó fékbetétem,de még mindig szar a fékem.Az előző kibaszottul el volt kopva,ezzel lehet hogy még az a baj ,hogy nincsennek összekopva?
Juhééé, hazatért a gyönyörűségem! Kapott új vázat, új bukógombát és nagy örömömben vettem neki egy fokozatkijelzőt. Ez volt a jó. A rossz az, hogy sokkal jobban rezonál az egész motor :(, az előző vázzal nem éreztem ennyire a 2hengeres mivoltát.
Persze, nem a 2009-es modellre akarok alkudozni, hanem a jelenlegi készleten lévőkre. Na majd meglátjuk, újautó értékesítéssel foglalkozom, szóval megtanultam az alkudozást az ügyfeleimtől..:) Jó lesz most a másik oldalon állni..:)
Egyébként nézem folyamatosan a használt példányokat is természetesen. Viszont azt számolgattam hogy normális 2006-2007es példányok jellemzően 1.3M körül szórnak. (Persze előfordulnak jobb áron is) Az új meg 1.6M. Ha emellé még befér némi alku (mondjuk a páromnak ruházat/bukó vagy ilyesmi) akkor inkább az új.. Kivéve ha kifogok vmi nagyon alkalmi használtat. :)
Szóval nem egyszerű, de nyitva tartom a szemem, meg nem kell elsietnem sem.
Máris akkor billentyűzetet ragadok, és írok pár dolgot. er6.hu -itt olvashatsz pár túra beszámolót, amit egy-két márkatárs írt, hogy mennyire jó illetve, milyen kényelmes a motor. Anno 2007-ben megjártam két személlyel Zadar oda-visszát, persze nem egy nap alatt. Csak egy gondolom volt, hogy rosszul öltöztem fel, és a rövidnadrág kidörzsölt ott... Az baromi kényelmetlen volt, és utána már teljesen mindegy volt. Hosszútávon szerintem nagyon kafa gép. Mondjuk ha nagyon felmálházod, akkor képes orrkönnyűvé válni a vas. De gondolom ez más motoroknál is így van.
Kereskedések!? Hát izé!? Lassan kijön a 2009-es modell szerintem felejtsd el, hogy tudsz velük alkudozni, legalább is az új modellre, szinte biztos, hogy nem. Talán még az idei bent ragadt motorokra van esélyed. Érdemes körül nézned a használt piacon is. Nagyon jó áron vannak az ERnők a piacon... (sajnos) Kilóméter miatt meg ne aggódj, ami azokban van, mert nekem már 38000 van benn, Zsoltee-nak is 35000, és egy másik fórumon ER6f-el a srác már ment 48000 körül, de azt hiszem a 54000 szerviz is közeleg már neki. Ha ésszel használod a Világból ki tudsz vele menni. :-D