Még gyerekkoromban a Széchenyi utca elején volt a dinnyepiac.Akkoriban hatalmas piacok voltak.A Szentháromság tér is tele volt,meg az akkori Áruházzal szembeni kis tér is,ott voltak a tejesek,sajtosok asztalai.
A dinnyéseknél figyeltem ki egyszer a sokszoknyás parasztnéniket,hogy csak úgy leguggoltak a fal tövébe és már tovább is álltak ,csak a tócsa maradt utánuk.nem volt rajtuk még bugyogó sem.
nem akarlak elkeseríteni, de nem tudom elképzelni hogy valaki is megválna ettöl a könyvtöl, persze lehet hogy tévedek. Hacsak nem árverezés/felszámolás útján került az antikváriumba.
Na jó, nem huhogok:)), inkább sok szerencsét kívánok a kereséshez!
Csudijó hétvégét kívánok és jó utat Bajára!!! :)))
abból a sorozatból nekem is van egy, mégpedig a Latin költészet. Körülbelül 3 éve vettem és akkor került 3800 Ft.-ba.
Megvannak a Villon átköltései, a 100 és a 200 szonett, a Vitorlán Kekovában és persze a Pokolbéli víg napjaim a folytatással(Pokolbéli víg napjaim után) együtt.
Ami engem érdekelne, miröl szól az álltalad említett könyv. Hasonló jellegü lenne mint a Jegyzetek az esöerdöböl?
Nekem melyik utat ajánlod?
Én kocsival megyek, de a Népligetben van délelőtt jelenésem, (kutyaügyből kifolyólag), és onnan indulok Bajára! -merre a leggyorsabb rázásmentes út?