Van két Szűcs féle 10-es sütőm eladó (régebbi tipus,de csak max 5 ször próbáltam vele sütni) mindekettőhöz 16-16 új dorong. Az egyik sima 4,5KW-os a másik légkeveréses 5 KW-os.
Ár megegyezés szerint,majd képet teszek fel. A gépek budán vannak.
Na akkor még egyszer "lassan", hogy meg tudd csinálni.
Megirod amit szeretnél, majd alul a képet kikeresed, mellette beirod a kép cimét, de ezt nem is muszály, jobbra FELTŐLT, ekkor megjelenik a kép ,ekkor lesz bal oldalt PIROS "BESZÚR" vagy töröl, ráklikkelsz a beszúrra és a kép fent az irás alatt megjelenik, majd a mehet és kész is. Sajnos másképp tényleg nem tudom leirni, de a képeknek van max (kb) kiterjesztése, de akkor a program ugy is figyelmeztet hogy túl nagy kép,SOk sikert.
Sziasztok. Tudna nekem Valaki abban segíteni,hogy kandírozó gépet,és vagy amerikai fánk sütő gépet,hol lehetne beszerezni? Előre is köszi a segítséget.
Én véleményeket és tapasztalatokat szeretnék kérni elektromos és gázos sütőkkel kapcsolatban. Dagasztógéppel kapcsolatban is megköszönném ha tudnátok segíteni. Ausztriában szeretnék árulni, esetleg ha van valakinek tapasztalata a kinti árusítással kapcsolatban kérem segítsen.
Koszonom az ovatossagra into szavakat Gaboca. En meg nem ettem a vilag eme reszen kurtost, de biztos vannak akik csinaljak. Tudom valaki sut Los Angelesben. Mint emlitettem most fogom a recepteket atmaszirozni es a liszteket stb.. tesztelni. Ahol en vagyok az idojaras eleg egyforma, a paratartalom is, igy a kelesztesnel nem kell a vegletekik buveszkedni. Azert szerettem volna a Dawide- el "beszelni" mert erdekelne, hogyan tudott boldogulni a kulonbozo helyekre valo szallitasokkal. A kalacson meg lehet erezni ha par oras. Kivancsi lennek. Most eppen az ajto uvegeket rendeltem meg ket napja, holnap megyek felvenni, megerkeztek. Ugyan is az utazashoz kiszedtem az ajtokeretbol, hogy pont a sulyhatar alatt legyek. Minden jol is ment. Jo ugyesen becsomagoltam oket, hogy nehogy kettetorjon az uton. Nem tort kette, hanem ripityara tort mind a ketto. Szoval most picivel vastagabb es magasabb hoallok lesznek. A kovetkezo a zsinor amit meg kell szereznem mert a magyart otthon hagytam, itt a connectorok masak, az aram 110V de van 220V is. Lehet hogy a motort kellene kicsrelnem, vagy atalakitot vennem, vagy egy uj zsinor plusz a 220V is megteszi. Most ezen forgok egy kicsit korbe korbe.... Udv mindenkinek, meg jelentkezem
Kedves kalács sütők!Én is szeretném gazdagítani a táborotokat.Végig olvastam a hozzászolásokat és találtam egy gép készítőt(legalább is ezt állította magáról)Ugyanis én is szeretnék egy gázos sütőt,telefonon lebeszéltük,de egy hét múlva amikor hívtuk,hogy kész-e van már csak hadovászott,Ennyit a becsület szóról.Aki tudna nekem egy megfelelő áron lévő gépet ajánlani nagyon megköszönném.Mindenkinek szép napot kívánok.
Ha végigolvastad a 2 ezer hozzászólást azt is tudnod kell hogy soknak nem sikerült Amerikában. De volt egy vendégem múlt héten pont Amerikából és Ő mondta hogy valahol evett az államokban kalácsot de nem tudta megmondani hogy hol. Meg azt is tudnod kell hogy a receptet neked kell kidolgozni mert mások az alapanyagok. Hiába van egy tuti jó kalácsrecepted otthonról ha az nem fog dolgozni az államokban. Akik Angliában vannak szerintem azok is átmentek ezen. Én Ausztráliában vagyok és nekem nagyon nem akart menni a recept az elején, de addig dolgoztam rajta amig meg nem elégedtem a végső termékkel. Azóta a Magyar és Ausztrál vevőim akik ettek Mo-n is azt mondják hogy jobb mint az otthoni vagy a legjobbak között van. Szóval hajrá és sok sikert. Ha kell még info akkor kérdezz.
Ausztriában való sütéshez tudja-e valaki milyen feltételek, engedélyek kellenek és hol lehet ezeket intézni. Az itteni engedélyek hivatalos lefordítása kint elegendő-e? Fix helyen szeretnék kocsit beállítani akkor ott mik a teendők. És még keresek megvételre egy jó állapotú dagasztógépet és egy 8-10 fás elektromos sütőt.