Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2020.10.31 0 0 205930

Nem tudom, én akkor még nem éltem. 

Előzmény: novellista dózsás (205929)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.31 -3 9 205928

Egyikünk sem örül annak, hogy az Újpest is tele van külföldivel. De Lilák vagyunk, ennek kell szurkoljunk. Nektek viszont nem kell szurkoljunk, pláne, ha már magyar játékosotok sincs.

 

És nem, nem várjuk az állami hátszelet. Hol olvasol ilyet? Ezt megint csak ti hazudjátok magatoknak, ezzel akarjátok elvenni az élét annak, hogy TI VAGYTOK A JELENLEGI ALJAS REZSIM KEGYELTJEI! 

Előzmény: Gerilla01 (205927)
Gerilla01 Creative Commons License 2020.10.31 -8 2 205927

Te idióta, a szurkolókra gondoltam magyarok alatt. Nem tudsz olvasni? Az meg külön röhejes, hogy újpestiként magyarozol, amikor pont annyi magyar van a te csapatodban is. Más kérdés, hogy ez nálatok a kiesés elkerülésére elég. Pártcsapatoztok, miközben alig várjátok, hogy egy pártkatona betegye hozzátok a lábát és végetérjen a rémálmotok.

Előzmény: wizardry8 (205916)
BELABACSI Creative Commons License 2020.10.31 -3 9 205926

Valóban úgy tesz a média (de szinte mind, nem nagyon van kivétel), mintha a makik lennének az egyetlen klub Magyarországon. Pedig most a BL sorozatban 4-600 ezer nézőjük volt (van) a tv-ben. Ennek egy része nem maki szurker, az azt hiszem nyilvánvaló. Még a feleségem is nézte egy részét a múltkor, a Barca ellen. És, ha még olyan tájékozottak vagyunk, hogy tudjuk, hogy mennyire kevés ideig kell nézni, hogy úgy vegyék nézte valaki a meccset, jó, ha a fele végignézte. Vagyis 2-300 ezer emberről beszélünk. Ha a nézők 80%-a maik fen, akkor is a lakosság maximum 2-4 %-áról beszélünk. Méghogy az ország csapata? Méghogy a nemzet csapata? Ez lenne a nemzet?


Nem mellesleg az Újpest meccseit is nézik 200-250-en. Bajnoki meccseket, ugye. Ugyanezen logika alapján, akkor az ország egy százaléka Újpest-drukker. Kérdés, hogy a BL-t mennyien néznék? Szóval alig van különbség. Mégis az egyiket tömi az állam tízmilliárdokkal, reklámoztatja mindenhol, a többi meg le van szarva. Azon téves állatás alapján, hogy az ország maki. Hát nem. Az, hogy a legtöbb a helyszíni nézőjük ma egy állami kamu következménye. Állami és önkormányzati vállalatoknál ezerszámra osztják az ingyenjegyeket, még ingyen utakat is szerveznek a szántóvetőknek Budapestre a meccs ürügyén. Úgy lehet is. Ha mindenkinek ez lenne, akkor mennyi előnye lenne a maiknak?

 

ISTEN ÓVJA A MENNYEI ÚjPESTET!

Előzmény: Seejay (205908)
BELABACSI Creative Commons License 2020.10.31 -2 10 205924

Okoska! Mit nem lehet azon érten, hogy az Újpestnek szurkol, a makinak nem. Nem azért mert négerek vannak benne, hanem mert nem szereti az állami pénzekből fenntartott, 90%-ban agrárproli szurkolókkal bíró, állandóan itt kötekedő fajtájukat a maiknak.

 

Tudod én is szurkoltam a hatvanas évek végén, a hetvenesek elején a maiknak. Őszintén mint magyaroknak, mikor nemzetközi kupában indultak. Míg egyszer egy falusi nyaraláson, az agronómus nagybátyám egyik beosztottja és paraszt gyökér barátai, azt nem találták mondani, kit érdekelnek a Dózsa sikerei, inkább ne lennének, mert utálják őket. (Maki „szurkolók” voltak, aki soha nem látták a makikat, csak nagy ritkán a kultúrban, ha bekapcsolták nekik a tv-t. De mégis annyira utálták a magyarokat  akik nem olyanok mint ők, hogy ilyeneket voltak képesek mondani, ha sokat ittak. Igaz az is, hogy a részeg ember őszinte.) Nem voltam tizenkettő, mikor rájöttem, lehet utálni más magyarokat, csak mert nem makik. Na, azóta ez kölcsönös, bár én nem utálok senkit, legfeljebb lenézem a spenót fajtátokat vagy inkább annak a 90%-át, éppen olyanokat akiket te is képviselsz. De nagyon mélyen lenézem. Erre csak egy plusz, hogy már nem is magyar a csapatoptok. Ezért azt számon kérni, hogy valaki nem szurkol a magyaroknak, ha a maiknak nem szurkol, idiótaság. Én soha nem kértem, hogy szurkoljatok nekünk és mást se ismerek aki valaha kérte vagy reklamálta volna. Szégyellném is magam, ha valaha ez gond lenne nekem.

 

Nem hiszed, hogy ezt felfogod, nem is neked írtam, csak neked címeztem. Te csak nyomulj szántóvető, akkor nem lesztek Magyarország legutáltabb társasága! Biztos.

 

Előzmény: novellista dózsás (205923)
polovcev Creative Commons License 2020.10.30 0 10 205921

Ott kezdődik a probléma, hogy sokan a nemzetközi kupameccseket afféle "magyar vs. egész világ" dualista rendszerben képzelik el.

Hol olvasunk mi olyat, hogy egy Man United szurkoló szorít a City sikerének? Vagy valaki el tudja képzelni, hogy egy Barcelona drukker (akár a hungaró-katalánok is) a Real Madrid kupagyőzelméért szurkol? Egy láda sört teszek arra, hogy a Sparta Praga követői sem kívánják a Slavia menetelését.

 

Egy kupacsapat nem a nemzeti válogatott. Nem kell nekik szurkolnod ha nem akarsz. A maximum amit elvárok egy másik szurkolótól az az, hogy gratuláljon egy esetleges siker esetén. Vagy egye az epe, az sem érdekel. Személy szerint teszek a koeffre, mert jövőre két csapat helye megint biztos, legfeljebb csak az a kérdés ki gurul be harmadiknak. Ráadásul a szar gazdálkodás és keretpolitika miatt majdhogynem mindegy, hogy egy csapatunk az első, vagy második fordulóban esik pofára.

 

 

 

Ha véletlenül úgy alakulna, hogy jövő nyáron mi indulunk nemzetközi kupában, akkor sem várom el, hogy az egyszeri fradi-vasas-vidi drukker szorítson nekünk. Sem a hamis szimpátiára, sem pedi a krokodilkönnyekre nincsen szükségünk.

 

Az útálatuk legalább őszínte. 

 

 

wizardry8 Creative Commons License 2020.10.30 -3 11 205916

Milyen magyar csapatról beszélsz? Szurkolj inkább a Lipcsének abban sincs sokkal kevesebb magyar játékos.

Lehet hogy annak idején egy Nyilasinak lehetett szurkolni de ennek a jöttment gyülevész társaságnak ugyan már miért?

 

Előzmény: Gerilla01 (205912)
maribor Creative Commons License 2020.10.30 0 1 205915

Koszonom, Tigris, hogy megemlekeztel rolam! -mondta Fules. :D

Előzmény: Miller a sör (205914)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.30 -1 12 205914

Semmi gyomor nem kell hozzá, egyszerű utálat a magukat felsőbbrendűnek szurkolók miatt. Ha a Videotonba tömnék a húsz milliárdot teljesen közömbös lenne. De ti száz éve az összes létező hatalmat telibeszopjátok miközben a sok bugris a lelátón ellenállónak képzeli magát. Ezért nem fogok nektek soha senki ellen szurkolni.

Na jó a Steaua ellen legyen úgy ahogy maribor barátom mondja évtizedek óta: legyen 6-6 ás mindkettő essen ki a gecibe!

Előzmény: Gerilla01 (205912)
sárfi Creative Commons License 2020.10.30 0 4 205913

Szerettem nézni Albertet, Páncsicsot, Szőkét, Géczit, stb, és kupameccseiknél lehet, hogy még szurkoltam js nekik mint akkoron a többi MAGYAR csapatnak is, de mára már ez elmúlt és úgy érzem, hogy szép  lassan ez utálattá ment át, legalábbis most már közömbös lettem, addig biztosan míg az állam és a média csak őnekik őrül és még a klotyóra menésüket is megírja reklámozza.

Gerilla01 Creative Commons License 2020.10.30 -9 0 205912

Ahhoz azért kell egy gyomor. Mikor a románokkal játszottatok én drukkoltam a csapatotoknak is. Szurkolói oldalról meg mindenki ellen drukkoltam nektek. Nem tudnék azért szorítani, hogy magyarokat verjenek külföldön.

Előzmény: Miller a sör (205904)
Seejay Creative Commons License 2020.10.30 0 9 205911

Az mlsz azt a szurkolói réteget várja a stadionokba , ami Magyarországon nincsen . A jómódú középosztálybeli modellt , a véleményét magában tartó , mindent elfogadunk , megveszünk , "max egy szelfi" fogyasztói réteget , a családokat , fizetőképes kereslettel , amit angol meccseken láttak a tévében .   Csak hát ezek a családok is inkább nézik a Barcát , meg a Juventust , Bayernt , Chelsea-t mint az egycsapatos propaganda bohócligát .

A megfelelési kényszeres mlsz néha büntetget , hogy az UEFA-nak jól feküdjön  .

Nemzetközi protokollra hivatkozva , pátoszos sablonokra épülő közleményekben megbotránkozva érzik magukat , és hivatalból nem értik , hogy lehet egy derbin hangulatfokozó elemeket használni , vagy ősi riválisként egymást szidni . Azt meg a mai napig nem értem , milyen jogon hajthatnak be pénzt másokon , mikor semmilyen anyagi káruk nem származik belőle .  

Előzmény: polovcev (205909)
btete Creative Commons License 2020.10.30 0 5 205910

Egyáltalán azt nem értem, hogy miért kell az MTK hozzájárulása, hogy ha egy csapatnál felütötte a fejét a covid akkor járuljanak hozzá a halasztáshoz. Arról nem is beszélve ha jól tudom, hogy lehet olyan aki ma még nem fertőz vagyis negatív, de a meccs idején már fertőzni fog. Ha jól tudom pénteken tesztelnek vagy talán szombaton ha vasárnap van a meccs.

Miért nem az MLSZ dönt a halasztásról.

Van egy olyan érzésem, hogy kötelezni fogják az Ujpestet álljon ki. Ezzel is rúgnak bele még egyet a csapatba.

polovcev Creative Commons License 2020.10.30 0 5 205909

Közben kijöttek a MLSZ büntetések. 200 000 forint, ez szinte már enyhe, alig apasztja a bünetési kasszát. Mondjuk én nem hallottam az újpesti oldalról semmi szídalmazást, de lehet nem figyeltem vagy elnyomta őket a maki hangzavar. Viszont az ca. 1000 000 a Nyiregyházának és a Debrecennek egy kissé meglep. Persze a hajdúságban mostanság kolbászból/hurkából van a kerítés, de azért látszik, hogy a szövetség nem barátja az igazi szurkolói jelenlétnek a pályákon, pláne ha az tradicionális kluboknál figyelhető meg.

Inkább 1000 ember egy Kövesd-Várdán, mert az újhulllámos, kispolgári szurkolókat könnyű kontrollálni. 

Seejay Creative Commons License 2020.10.30 -2 23 205908

 Én sem tudok nekik szurkolni . Márpedig egy egész jelenség miatt , ami fojtogató a magyar futballra nézve . Egy bizonyos fokig megbarátkoznék a helyzettel , ha egy kínai , orosz , hottentotta stb . tulajdonos döntései alapján , saját cerkával vernék a csalánt .  Ha úgy működne , hogy ha nem jutnak be a BL/EL főtáblára , akkor el kell adni 2-3 játékost  mint sok helyen , hogy rájuk is valami hatással legyen a piac , ne csak valami állami antitestként mozogjanak , a nagyképű  "mindenkit lesöprünk ,bármit megtehetünk, minden csak rólunk szóljon " attitűddel . Mert ezt a helyzetet csak bevásárolták nekik . Közben a világban zajló történések végett csapatokat kellett kiárusítani , meghozni kényelmetlen döntéseket , de rájuk nincsen hatással semmi ,  az egész fradi vezérkar alá odatolják a pénzt , ebből keresték a dicsően hangoztatott  bevételeiket is .  Kubatov/Orosz meg mára nem lát a gőgtől annak a tudatában , hogy micsoda tudatos munka ez , meg mekkora a ferencváros vonzereje . Egyes platformokon már elkezdődött annak a tagadása , hogy állami csapat lennének , a jobb oldali média kínosan nem érinti a magyar bohócliga felépítését  .  

    Szóval egyes elvakultak azt gondolják , hogy ezen kiváltságok ellenére , ők nem pártcsapat . Vagy ha ők azok , akkor mindenki az . Mekkora pofátlanság kell ahhoz hogy 10 mrd Forintot szembeállítsanak 3-400 millió Szerencsejáték pénzzel ? 

Ha emlékszünk, olyan vonzereje volt ennek a csodacsapatnak , hogy folyamatos botrányok mellett avis , seat  szponzorai voltak előtte , bajnokin 3-6 ezer nézője ,  de most mindenki ugyanabba a klubba szeretne fektetni , és felépíteni őket , mert odafent szóltak , ez a jövő  ...Hát hogyne :)) Annyi egycsapatos liga van , hát legyen ez is az . Micsoda indok ! Aki meg nem fradista , az meg tapsoljon hozzá , és tűrje nekik , és hallgassa a média dicshimnuszos ámokfutását ...

     A média.....  Teszi alájuk a lovat , mert ezt propagálni kell ,  legyen az egész ország fradista , másnak nem szabad szurkolni , a felnövő generációk azt látják majd hogy ott minden szép , meg jó , persze hogy a gyerekek közül mindenki velük szimpatizál majd . Így mossa át a kormány a tudatot , és formálja át az ő képükre nem csak a labdarúgást , hanem a honi sportot , mert mindenhol az élre vásárolják éppen őket . Lehet ez a tudatos munka Kubatov szótárában , csak akkor ne pofázzanak arról a vezetőik , meg a sleppjük , hogy ők a rendszerváltók , ez rosszabb mint amiről ők sírtak , inkább önámítás , népbutítás , agymosás , a versenyhelyzet ellehetetlenítése .   

    A  hazai bajnokság egy vicc ,  a falusi csapatok pedig nem riválisok , megy is néha a sírás hogy jó lenne valami igazi ellenfél.  Falvak , mezővárosok csetepatéja az egész nb1 , néző nincs , de nem is számít már , mert a narancssport , meg a csakfradi .hu bedob egy statisztikát (a 2db  mit reggelizett Rebrov , meg a fradi bedobásainak száma egyedülálló Európában cikkek közé ) hogy a szlovén , román ligánál átlagban 150-el így is többen járnak . Wow , az igen ! Már szereztek létjogosultságot ennek az egésznek ... Igaz hogy ott nem kozmetikázzák , nem osztogatnak ingyenjegyet , meg nincs pártliga  , de az mindegy . 

     Az igazi riválisok az nb2-ben sínylődnek , Győr , Debrecen , Pécs , Vasas ,  vagy egy még épphogy nb1-es, belga égisze alatt vergődő Újpest , akit felépíthetnének .

Csak egy tollvonás lenne ,  mert mindenre elmennek itt milliárdok , de pl az Újpestet tudatosan süllyesztik , azaz hagyják a belgának , mert a klubja addig is ki van vonva a forgalomból .  Ebből is látszik , hogy nem az erős bajnokság , meg a nézőszám a cél , hanem egyes érdekkörök önfelszopó dicsősége .  Már látom hogy felteszik a 4. csillagot a címerükre pár év múlva , hogy ők megcsinálták . 

Ilyen körülmények között micsoda teljesítmény , kb 10x-es költségvetésből ! Bravó , másnak biztos nem menne , egyedülállóak vagytok !

 

Nem akarja ezt senki sem látni , és hangot adni neki  ,pedig a szemünk előtt zajlik  . A hétvégén volt derbi ,  közvetítése undorító , részrehajló. 20 perce pofázott fityM4tyi vezetésével a stúdió , 2 mondatban említették meg az Újpestet . Olyan volt mint ha a fradi nemzetközi meccset játszott volna , az Újpest meg valami külföldi ellenfél lett volna , akit kötelező legyőzni ... Mint ha a világ urához látogatnál , még mi érezzük magunkat megtisztelve :)))

 Ez már egy bohózat , egy felfújt vicc . 

Közben meg mindannyian tudjuk , hogy ha elapadnának ezek a pénzek , újra Józsi Gyurik , meg Orosz Márkok szaladgálnának a fradiban a pályán . Tucatjátékosok . Mint most a nem kiemelt csapatokban . Mert a magyar futballra gyakorolt hatása nulla ennek a cirkusznak .  Nincs egy topligás , de talán még nb 1-es fiatal sem , nem ad egy válogatott gerincet , magyarán a magyar foci állandó értéket nem kap , nem profitál semmit , pedig ezt mi fizetjük nekik.  A kiváltságként kapott korlátlan dicsőséget  . A valódi riválisokat már sikerült eltüntetni , vagy hagyni kivérezni  .Kár hogy ez zöld szemüvegen  keresztül nem látszik , csak jönnek-mennek a nagyképű dumák ...Na ezért ne várják el hogy én szurkoljak nekik valaha is . 

 

 

Előzmény: Törölt nick (205907)
maribor Creative Commons License 2020.10.28 -1 2 205906

Ebben sosem fogunk egyeterteni :)

Előzmény: Miller a sör (205904)
wizardry8 Creative Commons License 2020.10.28 -4 10 205905

Hajrá Dinamó!

Előzmény: Miller a sör (205901)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.28 -5 11 205904

Komoly legyél már baszki..ki nem szarja le, hogy BL vagy soványak-kövérek meccs a hátsó füvesen. Én nem vagyok finnyás, még a Steauának vagy a Slovannak is szurkolnék ellenük.

Előzmény: Skywalker. (205902)
maribor Creative Commons License 2020.10.28 0 0 205903

Most mar nekik az.

Előzmény: Miller a sör (205901)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.28 -1 7 205902

nyilván, sosem szerettem őket, de jóérzésű ember 2020-ban már végképp undorodik tőlük

egy BL meccs más, próbálok erőt venni magamon, nem könnyű :)

Előzmény: Miller a sör (205901)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.28 -3 8 205901

A Fideszközeli sajtó meg közben azon pörög, hogy az ország nem fradista része nem szurkol egy emberként neki. Ma nem lesz nehéz az ellenfélnek szurkolni, mégis csak a Dinamo család tagjaként a testvércsapatunk :-)

Előzmény: Skywalker. (205900)
Skywalker. Creative Commons License 2020.10.28 -2 9 205900

igazságos döntés, hiszen elnézést kért és utána már csak 5 másik lilát akart pofánbaszni...

dehát mit is várunk egy olyan alávaló tróger csapattól, amelyik a saját bajnoki címét is úgy ünnepli ugrándozva, hogy közben a mi csapatunkat fasszopózza és ezt lelájvozza a rendszergazda a facebookon nagy büszkén ---> EEE ---> hahhahhaha!

Előzmény: sárfi (205898)
maribor Creative Commons License 2020.10.28 -5 3 205899

Mi ma hanykor jatszunk a BL-ben?

sárfi Creative Commons License 2020.10.28 -2 7 205898

3 meccsre pihenőt kapott egy szándékos fejberúgásért, Priskin beszólt a bírónak és 4 meccset kapott, 

Skywalker. Creative Commons License 2020.10.26 -2 10 205897

 

haha, na ja, szerintem örüljön a belga, ha nem kap érte 3 zártkapust

 

(és ilyenkor rendszerint átjön ide 4 kisorbán és beöklend valami 1432 évvel ezelőtti újpesti talpalást)

Előzmény: sárfi (205896)
sárfi Creative Commons License 2020.10.26 -2 10 205896

Annak a  szarházy pimpongnak 1 év eltiltás is kevés lenne !!! Az ilyen tetveket örökre el kell tiltani. 

1.újpest Creative Commons License 2020.10.26 -2 9 205894

Szegény bolondgyerek nagyon beindult. "Báncsák" a szent makikát! Igazat mernek mondani róla, mikor csak hazudni szabad, hogy fényezzék.

Előzmény: Miller a sör (205891)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.26 -1 8 205891

Ja, te ilyen elnyomott vagy, mint a csapatod? Értem :-)

Előzmény: mondom, köcsög (205890)
1.újpest Creative Commons License 2020.10.26 -1 8 205889

Nyugodj meg tanyasi, attól megnyugszol!

Előzmény: mondom, köcsög (205886)
Miller a sör Creative Commons License 2020.10.26 0 9 205887

Buksi, ezért regisztráltál? Nyugodtan böfögj ide a régi nickeden... Így is leszarunk, meg úgyis.

Előzmény: mondom, köcsög (205886)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!