Na AKKOR ITT MOST ÜNNEPÉLYESEN KI JELENTEM HOGY A TÚRÁN EGYEDÜL VESZEK RÉSZT . A Matel kollégával 6x8 eggyeztettünk de ez nem jött létre. Nem Én miattam.
Vontatás csak 30 km/ó fölött vállalók. A fehérnemű mosásárol mindenki saját maga gondoskodik.- A csapathoz A Kiskörei zsilip után fogok csatlakozni kb.13--14 óra körűl. NEM SZERETEM a MAJD AKKORT.
en momo-nak hivom. ha sajat hajoval mentem volna akkor ezzel az biztos. csak ugye ahhoz kellett volna egy megbizhato tars meg egy Chrysler vizkerek. mert a sajat motorja vitorlaskent csak egy kicsi es oreg 3,5-es Evinrude a Chrysler ami 5-os lenne meg hutes problemakkal kuzd. illetve nem vagyom ra hogy golffal oda-vissza cibaljam keresztul az orszagon mert ezzel rallyzni mar nem tudok ott felo hogy bebicskazza a kocsit :( matel U.I. nem baj egy solyakocsit hozzam hazahozni annyi lett volna mint itt csinalni egyet! bar lassan kellene egy plusz ha kesz lesz a hajoemelo allvanyom :)
ha valaki meg ketelkedik holnapra keresek jobb kepet vagy csinalok frisset amin latszik hogy nemcsak a szine hanem az alakja is az etelre emlekeztet, bar en mas neven szoktam nevezni... matel
Hogy ne kelljen mindenkinek megnyitni: Egy hajóállványként is működő sólyakocsi. -Vagy sójakocsi- Ki tudja hogy van helyesen? A lényeg hogy a túra után Tiborpapa jöhet érte:))