a diag szál fel lett hozva az akksiig ott van összetekerve, a hibaolvasás hogy működik, elég neki ez az egy szál kanóc, vagy be kell kötni valami csatlakozóba más vezetékekkel együtt?
Valami gebasz lett a kályhával. Reggel nem indult, csak a szellőztetés.
Induló szellőztető fordulat kb egy pillanatig, utánna max fordulaton pörgeti kb
1 percig, majd mégegyszer ismétel és leáll a kályha.
Kézőbb ugyanezt eljátszotta, mégkésőbb nem reagált a programóra parancsára.
Nemrég újabb próbálkozásra újra elindult, de úgy mint reggel, csak a szellőztetés csutka fordulaton.
Ezt előzetes még nem beszerelt állapotában eljátszotta, amikor gyenge akkufeszültséggel próbáltam, de most erről szó sincs, jó az akksi és a töltésem is szuper, állandó bármilyen terhelésen és fordulaton.
Mindkettő a víz hőfokot méri. Az egyik a visszatérő, a másik a kimenő vízét. A visszatérő alapján szabályozza a kályha a teljesítményt, a kimenőt meg a túlmelgedés miatt figyeli. A kályha tetején van bedugva mindkettő a víztérbe.
Teszek fel nagyobb képet a hőmérséklet érzékelőről. Remélem ez alapján már meg tudod mondani, hogy pontosan minek a hőmérsékletét/hőmérsékleteit méri, hogyan működik és melyik kályhához jó. Köszi.
Thermotop z/c-d 5kw kazánhoz keresek eletronikát vagy esetleg komplett működő kazánt. bontókban nem nagyon jártam sikerrel. tud esetleg valaki segíteni?
Nincs véletlenül valakinek korrekt áron eladó,2Kw-tt körüli száraz-levegős kályhája kompletten (kályha,üzemanyagpumpa,kezelőelem stb..)?? Lehet Webasto vagy Eberspacher is! Ha igen,kérem jelezze felém! Üdv: balu
NEEEEEM!! Az újabb fajta az olyan,de talán még a régebbiek is(? nem 100%)! Olyan mint a kopasz pu.....cin a paróka!!! Na szóval....,körbe "szőrös"! Semmit ne tégy oda,úgy jó ahogy van!! Nem tudom milyen az E113-as gyertya,ennyire még ennek nem néztem utána,a BERU GH001-t szoktam berakni,de én már az eredeti Eberspacher dobozost hozom augusztus óta... De szerintem itt egyről beszéltünk,csak én krumplit mondtam,TE meg burgonyát..!?
Szia Koszi a vallaszt, ahogy neztem a langcsoben van a langszita de elegge ki van egve mert luk van rajta. Erdemes betenni egy levagott langszitat oda ?
Mas kerdes: egy D5WS-be be lehet tenni az E133 tipusu gyertyat (csavaros vegu) az E113 heltett ? Mindketto 8V-os es elmeletileg helyetesitokent is adjak.
Szia! Sajnos nincs benne kiegészítőfűtés. 98-s kiadású. Akkor ezek szerint egy ilyesmi kevés lenne? http://cgi.ebay.de/Eberspacher-Standheizung-/120629732782?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item1c1617a5ae
Ilyen FET-et sikerült vennem a késleltető áramkörhöz. Ha valaki meg tudná mondani hogyan kell a lábait bekötni Cirki rajza szerint, az nagyon jó lenne...
Szia! Mikori a Vito? Nincs benne gyárilag kiegészítő-(rásegítő,pót)fűtés?? (Eberspacher) Szokott azokon lenni szerintem,de nem 100%! 5Kw-s kazán kell hozzá! Ezt meglehet úgy is csinálni,hogy rásegít is + állófűtés is.... A távirányítás már "csak" részletkérdés!
Érdeklődnék, hogy az Eberspacher Calltronic berendezésbe (amit németországban vennék meg) bármilyen SIM kártyát bele tudok tenni, vagy ezek kártyafüggőek?
Ez pontosan hogyan működik, hangfelismerős vagy elég megcsörgetni?