Miután a játékban nem voltam igen szerencsés, mint az aki megnyerte a könyvet, ezért begurultam és úgy döntöttem, hogy megajándékozom magam egy ilyen könnyvel - Mason mellé elfér! Igazán szép könyv, tulajdonképpen majdnem ugyanakkora mint Mason-é, csak kicsit szélesebb! A könyvbe egyenlőre csak bele-bele olvasgattam, de teljesen még nem olvastam ki - tegnap vettem csak át! De ahogy láttam, valóban elég részletes diszkógráfiákat is tartalmaz illetve más érdekességeket is - ahogy észrevettem, sajnos még ennél többet én sem tudok! :( Majd később kiderül!
Joan
Ui.: de azért tény és való - nem képeskönyv - van benne mit olvasni bőven! De szép képek vannak benne az egyszer biztos!
A Pink Floyd gitárosa ugyan nem bocsátja árverésre egyik kedvenc hangszerét, ám a Fender cég elhatározta, hogy piacra dob egy David Gilmour által fémjelzett modellt.
Gilmour ’Black Strat’ nevezetű gitárját valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk. Akinek mégsem ugrana be, melyik „fadarabról” van szó: egy fekete színű, jávorfa fogólapos hangszerről beszélünk, melyen olyan klasszikus Gilmour-szerzemények csendülnek fel évről évre, mint a ’Comfortably Numb’, a ’Run Like Hell’ vagy a ’Learning To Fly’. ...
Ugyan olvasni nem olvastam, de abban a könyvesboltan ajánlották nekem - miután a pólomra kukkantottak :) -, ahol Mason könyvét vettem! A pasi azt mondta, hogy képeskönyv az egész, alig van benne vmi olasnivaló. Nagyjából az is annyi, mint a Mason könyv! Nem vettem meg, bár piszkálta az orromat, de 10ezer Ft-ét egyenlőre nem igen lesz kedvem kiadni egy "képeskönyvért"! És szerintem - nekem - Mason könyve hitelesebb, mint bármilyen más PF könyv! De ha vki megvette, akkor én is kíváncsi lennék, hogy mi van benne a képeken kívül.
nem tudom, milyen létjogosultsága lehet a Mason könyv után egy újabb, ilyen igen drága könyvkiadványnak, de ha olvastátok, szívesen olvasnám a kritikáitokat, hátha érdemes ezt a kiadványt is átrágni mégiscsak!
Az iwiw-en két új klub is nyílt - már ha vkit érdekel és van is iwiw-es regije! Pink Floyd - The Wall és Pink Floyd - The Dark Side of the Moon! Jöjjetek sokan - amelyik lemez szimpatikus - v. épp mindkettő!
Szeretném felhívni a figyelmeteket az Echoes of Pink Floyf következő koncertjeire:
Május 10., szombat 20:00 - Benczúr-klub (HOLNAP!) Május 31., szombat 20:00 - Picasso Point Június 6., péntek 18:30 - Bakáts tér, Református Zenei Fesztivál
Most hallgattam a Blue Floydot. Ajánlom azoknak akik a Pink Floyd zenéjét új köntösben akarják hallani. Sok Hammond, gitár. Olyan blues, jazz stílus. Mint mondjuk az Allman Brothers Band játszik.