HAli. A Kmaxit itt gyártják az biztos, tudom a műhelyt is. Többen is maszekolnak üvegszálast, de amit te írsz azt nem tudom. Pedig a város szélén lakom Tiszakécske felé.
Kecskeméthez van egy kötődésem. Néhány éve vásároltam ott egy motorcsónakot, fantázia neve: Bütykös. Valahol a város szélén, Tiszakécske felől volt elérhető a mühely. Megvan most is, Vihr motorral, csak a hajólevele járt le.
Egyszer elvittem a Dunára, és egy motorcsónakos azt mondja, nem hiszi el, hogy 30-as a motor, olyan jól megy.
Sziasztok! Hát ahogy elnézem jól beborult, esőben meg max vízbe csiszolni lehet. Szerencsére a kisebb daraboknak még van hely a garázsban, úgyhogy nyomjuk tovább.
TE Opisti!! Mi ez a megjegyzés, szuperhajó meg minden!!Már Te is kezded az Adriai luxuspassziókat!!:) Engem nem zavar mivel mész, egyébként sem megyek, csak mint TÉNYT irtam,s azt hiszem megcáfolhatatlan, hogy ezeket az egyébként kiváló gucsokat igazán nem ilyen utakra találták ki. Végülis Te ülsz benne , ha meg elég lesz ,ott lesz átülni a Jeanneau. Nem is igazán értem az ilyentén reagálásod,bár mint később irtad,kicsit elhamarkodott volt. Maradjunk ennyiben, s jó utat!! üdv,,,,ede
hali Beer-ci! olvtárs! úgy volt hagy váltott lovakkal fogok hajtani, de az egyik lesántult (beilyedt szerintem a lebukásba) ugy hogy egyedül megyek... a barátném ott csatlakozik az érkezésnél lejön kocsival illetve a lánya meg a rendszeresített pasija hozzák le. lehet kell még 1 szoba de az még 2-3 nap hogy pontosodjon a felállás...
köszi a szoba foglalást ,időben szólok a másik szobáért
üdv haka ps: elfogyott a 4. direkt nem vettem többet, reggel menni kell a kocsival aztán tudjuk hagy a szeretett vezér nulla tolaranciát hirdetett
semmi okanem volt opistinek beszólni! ede nem dehonesztáloan írta a mondandóját hanem jótanácsnak szánta . egyébként ha valaki elfárad nálam is lessz hely ,mert ez idő szerint egyedül megyek. a barátném csak tiszaugon csatlakozik
A Tisza ma éjjel tetőzik, utána apadni fog. Lassan. A számításaim szerint 2,7 méteres vízben fogunk hajózni. Néztem a Forecast előrejelzést is. Aszerint 24.-től száraz idő lesz, 20-22 fokkal, így talán a part is fog addigra száradni. Elszaladok egy pörit enni, de még ma leszek. Beer-ci
:))) Hát olyat akartatok nem? Bográcsolós-hányóskorlátos-napozós-stb. Csak igyekszem eleget tenni a kéréseknek. Holnap lesznek képek a bográcsoló helyről, utána meg az orrkiülősláblógatóskorlátosról. Akkor lesz hétfő. Kedden festés, szerdán motortartó, csütörtökön távirányító. Szóval kész lesz. Közben lefújom a kis kéket fehérre, meg forgalomba helyezünk 4 futót. Ez a heti program:((((
Kössz a képeket, szépen haladsz vele, nagyon jó lesz, már most látszik.
Visszatérve Edére, már megbántam, hogy reagáltam rá. Tudom én mire válalkozom.
Eveztem én már 400 km-t is a Szamoson meg a Tiszám, egypár evezőssel. Kibirtam, sőt élveztem. Flottillás korszakom óta mindíg volt csónakom, nem volt olyan év, hogy ne szálljak vízre.
Nem is hallgatok én másra, csak Tirátok, rutinos, tapasztalt hajósokra.
Opisti: Kérdezd csak meg nyugodtan, hogy lehet e egy olyan gucsóval túrázni. Mondjuk azt, aki szintén azzal jön. Épp hárman lesztek. Ha valakinek netalán unalmassá válna, hát utánaakasztja az orrkiülősnek, átlibben rá. és helyet foglal a sörök mellett. :)) Apropó, ígértem képeket. ez a tegnapi állpot. A végén a kicsi, az is csiszolódik.
Hello Opisti ! A normális kerék vágásba lépj vissza azaz eszedbe ne jusson lemaradni a túrárol . Egyébként Ede111 nem jön a túrára . Bár mondanom sem kell a meghívás még mindig érvényes és persze Pityy topiktársnak is . Más . A képen látható ur aki a sörös dobozokbol épitett várat maga elé az te vagy ? üdv doktor4
Túrázó Hajós urak (és hölgyek) Végig olvasgattam hosszú idő után a beirásokat, és reménykedjünk a túra alatti jó-vagy legalább elfogadható- időben, bár a parttal lehetnek gondok abban az időben! Azért azt el kell mondani, hogy ezeket a 3-4 méteres gumicsónakokat nem igazán a több napos utakra találták ki, pláne ha naponta 6-8 órát kell benne ülni(kuporogni)., márpedig a 70-80 kilóméterhez muszály lesz! Több hasonló túrát tettem a Tiszán,de nem volt jellemző a gucsó soha.(Őszintén szólva egyet sem láttunk!) Nekem is van egy 2.85 Zodiac Cadet S, igy azután ismerem a dolgot,nem nagy élettér a o.7x2.-2.5 méter, a csomagokat talán a kisérő gk megoldja, de azért sok minden kell a hajóban is. Talán egy kis bátorság is kell hozzá, de hát bátraké a jövő!! üdv,,,,ede