Várhatóan januárban indul a TV2 új szappanoperája, a Jóban-rosszban. A sorozat egy kórházban játszódik, a szereplők között ismert színészek is feltűnnek majd. A Barátok közt producere nem tart a konkurenciától.
egyesek által/bizonyos szempontok, képzési területek szerint legjobbnak mondott hazai egyetem egyes tanszékeinek honlapján a legújabb eredmények, vizsgainformációk 2008-ból származnak (bocsi, off)
A JR végén olyan gyorsan végig pörgetik a stáblistát , hogy észre sem lehet venni. Bár amúgy sincsenek elkülönítve a karakter/színésznevek csak 3 kategóriában vannak elosztva. Föszereplők ( kb 5-6 név : Pongi , Barbi , Várnagy , Viktor , Margit , Kardos) , Vendégszereplők ( itt a többi föbb szereplő is , mint pl Bodolaiék , Károly bá' vagy az olyanok , mint pl. Barabás Kis Zoltán. A harmadik csoport a további szereplők vagy valami hasonló néven fut. Abban a csoportban van Jolika , Gyöngyi illetve a nővérek. Aki nem ismeri a színészeket az nehezen tudja összekapcsolni a karakterekkel. Ez néha bosszantó. Nem tudom , hogy ki játssza Rózsikát , de nagyon irritáló a nő. Vagyis a karaktere! :-)
Viszont Szilvia elrablója ( nem BKZ) volt az , aki Böbét zaklatta , amikor az telefonos szexmunkás volt. Illetve Beának is ő lett a majdnem kuncsaftja , nem?
A legjobb vonulatokat soha nem használják ki. Mert nem szabad.
Ukrán kábszeres csapatnak túszokat szedni a kórházban lehet, több embert lelőni is lehet,
a francia idegenlégió Les paras ejtőernyős osztagának helyi szervezete túszul ejtheti Csillagkút girheskéjét, szőke nőt elhagyhatnak a házasságkötő elött és emiatt gyilkolászhat
elmebeteg álbeteg (ez jó) keverheti a szart, de az érdekes részeket hagyják mert nem szabad...
Nem használták ki rendesen a Bejjja Kardos konfliktust. Lehetett volna hogy Bejjja azért balhézik mert Kardosra hajt. Aztán szépen összejönnek, hazajön a kommandós fivér és Kardost ejti túszul.
Aztán ott van Pongi és Betty vonulat.
Pongi Linda után szépen összejöhetett volna Bettyvel. Szépen boldogan dugnak amíg Betty teherbe nem esik. Maradhatott volna a Várnagy sztori is. Elrabolják Pongit, Betty terhesen marad a villában Várnagyékkal. Aztán hogy Pongi kiszabadult elsőre nem ismeri fel Bettyt, de lassan igen. Boldogok hogy Betty pár hét múlva megszüli a kis Pongit. Aztán jön a fekete leves ami nem presszókávé, és a DNS vizsgálatoknál kiderül hogy Betty Pongi lánya.
Dráma meg minden.
Megszületik a kis Pongi apró hibával. Jön Zámori Klaudia doktornő és segít.
Jó hogy Margitot szétszopatja ez az aranyos, elhízott, lelketlen gonosz kislány. Aztán hogy még Girheskét is behúzza a csőbe, hab a tortán. Ahogy vigyorogva megvezeti puhapöcs apukáját egyenesen mennyei látvány.
Meg a szöveg amit kedves apuka elenged...."lehet nem volt más választása ellened mint hogy felvegye, ... "lehet nem is szándékosan villantott.......
Margit akkor tenné a legjobban, ha lelépne, és húzna el minél messzebbre, ettől a pszcihopata kis undormány Lilikétő, aztán Kardos meg főjjön saját levében, Lilike előbb -utóbb őt is teljesen ki fogja csinálni.
Kardostól jelenlegi állapotában nem lehet elvárni, bármilyen döntést(kinek ad igazat), próbál mindenbe és mindenkibe kapaszkodni. Iszonyú érzés vakon(v. bármilyen okból) ennyire kiszolgáltatotva lenni.
Kardos viselkedése érthető, hiszen megvakította a pár napja előkerült gyermeke, akit persze első pillanattól imád, de mégiscsak szegény Margiton háborodik fel, aki megpróbálja nevelni ezt a kis tündért.
És igenis az a helyes gyereknevelés, ha nem kap egy fenékberúgást a hangfelvételért, a szándékos balesetokozásért, hanem vakon kell hinni ennek a kis földreszállt angyalnak egy régóta ismert és szeretett felnőtt ellenében.....
Hurrrrá ...... Lili dagadtra szopat mindenkit. Csak így tovább Lili.
Karácsony elött kell az ilyen aranyos lelketlen gonosz kislány. Karácsonykor úgyis el vagyunk telve a szeretettel.
Kell egy ilyen gonosz gyerek minden családba, hisz ez a trendi. Had vezessen a gyerek áramot a kilincsbe, öntse fel vizzel a lépcsőt, anyu apu had törje kezét lábát stb stb....
Ha nincs lelketlen gonosz gyerek akkor kedves szülők tessék ilyenre nevelni a gyereket.
Én már kezdtem gonoszságra bíztatni a szomszéd gyerekeit, de kurv nehéz dolgom van mert az apuka lelkész, és azok az ebugatta gyerekek az istennek sem akarnak rosszat tenni.
A fiu gyereknél az a legnagyobb rosszaság hogy néha rock & rollt penget a gitárján.
Mi a mondanivalója,és mit tanít ez a baromság??? Csak azt,hogy hogy lehet betartani a másiknak és ki tud nagyobb gonoszságot elkövetni.Már bocsánat,de ez egy hányadék akárki írja a forgatókönyvet.Ez szégyen.
Most olvastam először,mert kerestem valamit amin ezt már szóvá lehet tenni és ezt dobta ki a gép.
Azért írtam ide ,hátha valami nagyfejű elolvassa és tesz valamit,,mert gondolom sok szülő agybajt kap ettől a viselkedéstől amit itt a fiatalok művelnek!!!!