Ami erthetetlen a szamomra : miert lenne olcsobb a regi jarganyok adoja mint a ujake ? Itt (nemetben) ez pont forditva müködik.
Az enyem itt kb. 600.- EUR/ev (ado + biztositas). Es a bizti mar nem megy lejebb. :-( Az ado 840 kg terhelesre van szamolva. Egy hosszu + magas kivitelnel ez a tömeg mar kb. a duplaja, tehat az ado valszinü a duplaja lenne. A biztositas nem tudom, hogy mi utan szamolodik itt. Sztem a baleseti statisztika utan ...
Szerintem lehet kapni, igaz nem tudom hol, de sierrákon lehet látni hasonlót többet. Gondolom csak formára hasonlít a két lámpa, nem csereszabatosak...
Hát a mai állapot szerint igen.Az elmúlt 2 év elég sok munkát kivánt( építkezés stb), de azért megvagyok.De te meg belehúztál Pancsi fronton, ahogy olvasom a Pancsi fórumon
Egy kettétört alvázú u.ilyenről. Vajon mennyit pakolhattak rá????????? Kapott még róla első szőnyeget, ponyvát-és tartót, szőnyeglefogató alulemezeket, visszpillantót belülre a ami nem állítódik el, illetve az oldalablakokra elhúzó műanyagot is.Ja és GYÁRI rádiót is. CSak az előlap és a gombok hiányoznak róla, de működőképes. Tehát akinek van nem működő példánya, az segíthetne rajtam:))
Meg benzintankot is. Most evvel szívok!
Trofo: pont ugyan ez a platós kivitel, csak 83-as évjárat. De a tankján lévő felfogatások persze máshová esnek. Flex doki. Minek módosítanak ilyenen a kedves Kölni mérnökök?????????
Igaz,sose add el,max nekem.Vehetsz transitot is nagyban,van még két féle hosszúság,3 és 3,7 méteres raktérrel és 1,9 belmagassággal.Emlékszel a kékre az udvaromban?Abba befér egy ház is:) úgyhogy vegyél csak még egy tranyót ne csillagos márkát
Nem érdemes bontottat keresni,leszerelésnél könnyen törik.Nem tudom merre laksz de szinte minden nagyvárosban van cromax,amit pont az ilyen dolgokért érdemes látogatni
Mondjuk ilyen dolgokat kepes elveszteni az ember ugy, hogy eszre sem veszi utközben ... De van eleg pelda sajnos arra is, hogy ilyen dolgokat leszednek kocsikrol. Mult heten a haverom 22 eves passat-jarol loptak le egy kereket. Szep kopott gumi volt a felnin ... Hogy is mondta ...? Megelhetesi bünözes kategoriaja.
Ha nem is ide tartozik 100%-osan, de azert megkeredezem :
1., Tudja v.ki pontosan, hogy pl. jövöre meg el e a 96 nov.-i hatar tgk. bevitelenel EU-orszagokbol ?
2., Kb. mennyibe kerül egy 2,5D Transit tgk. eves biztositsa es adoja iden ill. jövöre (az emeleseket figyelembe veve) Mo.-on. A biztit szamoljuk ugy, hogy kb. 4-5 ev utan lenne bonusz.