Keresés

Részletes keresés

csinnnKA Creative Commons License 2004.05.04 0 0 topiknyitó
Sziasztok! :-)
Láttam, hogy van már Aloe Verás topic, de amit én szeretnék, azzal egyik sem foglalkozott. Ez a topic nem arról fog szólni, hogy csinnnKA a Törzsasztalon szeretne a hálózat-építéséhez embereket toborozni, vagy Aloe Vera termékeket eladni. (Természetesen csinnnKA most ezzel kezdett el foglalkozni, viszont gusztustalannak tartaná a nyílt színi felhívást és toborzást.) Ez a topic elsősorban az Aloe Vera (a továbbiakban: AV) egészségügyi hatásait mutatná be, illetve e topic indításával nekem az a célom (az lenne a hasznom), hogy megtudjam, mennyire ismeritek ezeket a termékeket, illetve akik már használják, segítenének azzal, hogy elmondják véleményüket, tapasztalataikat.

Megmondom őszintén, én egy hete iszom az AV Natúr Gélt, és kb. 3 nap után elképesztő dolgokat tapasztaltam magamon: az első, hogy sokkal energikusabb, fittebb lettem, mintha a bioritkusomat a "tavaszi fáradtság" programról a "kicsattanó formában" állapotra állítottam volna. Elmúlt a fáradékonyságom és levertségem, s meglepő módon már napi 4-5 órai alvással is tökéletesen kiegyezik a szervezetem. Fújom az AV FIRST-öt mindenhová, mint a megszállott, és -ahogy ígérték- máris csökkent a fogínygyulladásom, ma már nem volt véres a fogkefém a reggeli fogmosáskor.

Egyre többen jövünk rá, hogy az egészséges életmód nem annyit jelent, hogy havi 15e Ft-ért betankolok a patikában mindenféle (szintetikus!) vitaminokat, ezzel palástolva bűntudatomat, és a továbbiakban szépen mérgezem magam, mint azelőtt.
A természetes, bio dolgok egyre inkább előtérbe kerülnek.
Én pl. bioveteményest csináltam, hogy a konyhakertemben vegyszermentes zöldségek teremjenek. Nekiálltam egy szétválasztásos és makrobiotikus diétának, és a diéta előtti méregtelenítést AV-val csináltam (csinálom még most is). Az AV-ban ugyanis az a fantasztikus, hogy 100 %-osan természetes. A tablettái zabkorpába nyomott hatóanyagokat tartalmaznak, a kapszulái méhviaszból vannak, az arizónai kaktuszmézük pedig olyan ültetvényről származik, ahol a méhek több km-es körzetben még autóutat sem látnak, nem hogy autót, tehát színtiszta bio, nem pedig olyan, mint a magyar "háziméz", amit az országutak szélén lévő akácosokból gyűjtenek a méhek, és az ólmot, kátrányt és egyéb mérgeket szépen beleépítik nekünk a mézbe, amire mi meg azt hisszük, hogy hú de finom háziméz! :-(

Most pedig néhány szót az AV-ról:
Négy fő tulajdonsága van: gyulladáscsökkentő, gombaölő, antibiotikus és regeneráló.
Az AV-nak, mint gyógyszernek hatalmas potenciálja van, és könnyen helyettesíti a helyi és orális szteroidokat és a helyi antibiotikumokat.
Magas az enzim-tartalma (92-féle enzimet tartalmaz), s ez segít abban, hogy az alapvető fontosságú tápanyagok a szervezetben felszívódjanak, és ugyanakkor tisztuljon is a szervezet. Az AV csökkenti a gyógyszerek mellékhatásait és megerősíti az immunrendszert, miközben segít a szervezetnek a felhalmozódott mérgeket kiüríteni. Négyszer gyorsabban hatol be a bőrbe, mint a víz. Igen nagy skálájú tápláló és gyógyító tulajdonságai vannak; gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben.
Az AV regenerálja a szöveteket a sejtek normális fejlődési ütemében. Az AV tulajdonképpen olyan adaptogén, mint a ginzeng (vagyis olyan növény, melynek szabályozó hatása van a szervezetre), segíti azt a stresszhez vagy bármilyen más nehéz helyzethez alkalmazkodni.
Az emberi test huszonkét aminosavat tartalmaz, melyek közül nyolc úgynevezett „esszenciális”, mivel szervezetünk nem képes előállítani őket. Az AV e nyolc aminosav közül hetet tartalmaz!!!

A NATÚR GÉL 96,2 %-os koncentrációjú AV-t tartalmaz. A bélbolyhokról leoldja a lerakódásokat, s mivel az immunrendszer 70 %-a a belekben van, ezáltal méregtelenít, erősíti az immunrendszert, gátolja a betegségek kialakulását; lakszatív, tehát felgyorsítja az emésztést, az emésztési folyamatokat normalizálja, keringést javítja, a szervezet öngyógyító képességét növeli, nő az erőnlét, a vitalitás. Antidiabetikus, így szabályozza a vércukorszintet. Antioxidáns, megsemmisíti a szabad gyököket. Gomba-, baktérium- és vírusölő, ezért nem csak belsőleg fogyasztva, de külsőleg is számos betegséget gyógyít, megszünteti vagy enyhíti panaszainkat. Adsztringens, vagyis összehúzza a nyálkahártyát és a sérült bőrt (az Aloe Vera FIRST spray képes megállítani a kisebb vérzéseket, sebre is fújható, a sebek varosodás nélkül, harmadannyi idő alatt gyógyulnak). Analgetikus, tehát enyhíti a fájdalmat. További dermatológiai hatása, hogy védi, feszessé teszi a bőrt, egyensúlyba tartja a nedvek keringését. Elősegíti a tápanyagok felszívódását és eltávolítja a sejtekből a mérgeket. Javítja a vérkeringést. Tisztít és fertőtlenít. Kozmetikai hatása, hogy a bőrt simává, rugalmassá teszi. Erősíti, ápolja és védi a hajtövet, meggátolja a korpásodást. Segít a pattanások kezelésében, sok bőrgyógyászati probléma elmúlik AV kezelés hatására. Pikkelysömör, ekcéma, gombás fertőzések, tűz- és napégések, rovarcsípések enyhítése és természetes gyógyítása, ez mind-mind az AV jótékony hatása.
Több nemzetközi, köztük iszlám és kóser minőség-tanúsító pecsétekkel rendelkezik ( kósert pl. évről-évre meg kell újítani).

Szerintem fantasztikusan jó termékek, nem vágtam volna bele, ha nem hinnék bennük. Igaz, elég költséges dolog, de talán két mozi áráért egy havi egészséget vásárolni még sem annyira drága.

Kiváncsi vagyok a véleményeitekre, izgatottan várom a tapasztalataitokat... BESZÉLJÜNK RÓLA! :-)
(Természetesen negatív vélemény is jöhet, feltéve, hogy nem bunkó stílusban adja elő az illető.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!