Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Igen köszönöm megkaptam :) mondjuk Meyer 135mm f2,8-as obi mögé kerülne. Ugyanilyen közgyűrűvel probáltam a két kisebbet raktam rá úgy fotózgattam. Már az nagyjából elég volt (bár lehetett volna nagyobb leképezés) csak nem raktam rá a nagyobbat.) Szóval biztos elég lessz ez a sor nekem, ha nagy leképezés kell elérakok egy heliost... :) ha akkora nem kell akkor egy raynoxot :D
Átküldtem mélben a fotókat! Ahogy mértem, 49mm a használható hossz összesen. Nem tudom ez mennyire szabvány méret, de ugye egy 50-es 1:2 leképzeésű obiból 1:1 lehet így csinálni.
Nekem van egy hiányos (legrövidebb tag nincs meg) fekete blendebeugrasztós, ha le tudod szervezni, hogy eljöjjön érte valaki Pesten, két doboz citromos Gösserért vihető.
Köszönöm :) De itt csak egy krómosat lehet kapni (ez inkább krómos obi mögé lenne jó.) 1290 + postáért (mert mostanában nem megyek Bp-re). Azért várok hátha... :) Van aki olcsóbban veszteget egy sőtétebb kinézetűt.
M42-es közgyűrű sort keresek. Legyen olcsó és szép állapotú. Róla készült képekket ill. az árajánlatot az adatlapomon lévő e-mail címre kérem. Köszönöm.
Idő kell hozzá.... de ha ha türelmes vagy akkor összejöhet a kinti fix ár. Amit én megfigyeltem a licites német ár már itthon is érvényes. Ha alatta is van nem sok a difi.
Persze, ahhoz hogy olcsón tudjon venni, ahhoz balek is kell, aki nem tudja beárazni a cuccot. Tenni nem lehet semmit, legfeljebb rászállni, és felvásárolni előle a dolgokat...
Őszintén: 3e magyar forintért melyikünk nem venné meg ezeket? A baj inkább az, hogy én pld. feltenném annyiért amennyiért vettem és döntsön a sors meg a vevők, lehet nekem könnyű nem ebből akarok megélni csak annyira adok el hogy kb. egy összeget tartok obikban, ha veszek akkor eladok a meglévőkből...nem gyűjtök, csak fotózok és szeretek próbálgatni.
Mindent azon az áron próbál eladni, ahogy az Ebay-on látja, csak kicsit erősen szoroz. A baj inkább az, hogy előtte agresszíven felvásárolja ami olcsón található.