Tudod én is a bukszámnak hiszek inkább...oszt mit tegyek, Orbán alatt összességében apadt kicsikét.
Most stagnál ill. ici-picit dudorodik. Ez így kicsit jobb...bár önmagában a szocikért én sem lelkesedem.
A megadott linken egy excel táblázat van és egy link a másikraEzekből csináltam a grafikont a mostani pártkongresszusra??:))
a grafikon: nagy törés lenne, ha a 2002es ápr (kormányváltáskori) és a 2002 dec államadósságot külön ábrázoltad volna...már ha objektivitásra törekednél :))
igazad van!
Különben a korekt akkor lett volna (de ne várd ettől a sminkelő qntraGrál-knigt-tól :)), ha
2002 ápr kormányváltáskori 8189.6 mrd adósságot külön ábrázolja de összemosta a 9224 mrd Ft adattal..
PS a MP kormány az első kormányülésen minden OV kormány-kötelezettség vállalást visszavont: többek között az orosz államadósság terhére magvalósítandó 13. havi nyugdijat (nem 53. heti volt tervbe véve :((
Undorító amit csináltok, ti tkp. egy gazdasági válságnak (ami nincs, csak a hagymázsa barmok szerint) örülnétek a legjobban. irod..:))
amikor tényeg itt volt végre a jóléti rendszervátás, OVnak köszönhetően: 6.4% GDP, emelkedő reálbérek, nyugdijak, épült-szépült az ország, olimpiát terveztünk -MP és is aláirta (:))) - akkor Kovács szerint
a "Jólét" programja olyan szociális fordulatot tartalmaz, amelyben az emberek nem csak olvasnak a jólétről, hanem érzik is.
na most ez megvalósult, most csak tényleg olvassuk a jólétet: itt ontod az adatokat :)))
Kedves Gonci!
Igazán szóvá tehetnéd, hogy csaltál, -sminkeltél egy kicsit.
A grafikonon van egy pici süllyedés, ami szerintem, jelentős adóság csökkenés.
Már megint a Fideszes gyerekek tették mind ezt.
Ne haragudj mán, hogy szóvá mertem tenni.
De szerintem, ez így korrekt.
Az államadósságunk 94 óta folyamatosan nő, a fidesz kormányod mennyit is vett fel?. Mág mindig az elfogadott 60 % alatt van.
A gazdaság pedig fellendülőben van, ennek számtalan jele van. A nemzethlaál című kártyátok xart se ér már most se. Védhetitewk ezerrel, de többek között ezért is fogtok megint pofára esni 2006-ban, értem én a pánikot. Undorító amit csináltok, ti tkp. egy gazdasági válságnak (ami nincs, csak a hagymázsa barmok szerint) örülnétek a legjobban. Hát pedig oda a lózung. Majd mehettek a Kossuth térre 2006-ban is, ünnepelni a választási vereséget.
"Szabó Lajos, az MSZP költségvetési és pénzügyi bizottságának alelnöke közleményében úgy fogalmaz: „a Fidesz bizonytalanságot kelt a lakosság körében azzal, hogy makrogazdasági összefüggéseiből kiragadja és túlhangsúlyozza az államadósság növekedését. Egy növekvő gazdaság esetében, ha növekszik az államadóság, egy bizonyos mértéken belül az a fejlődés velejárója. Ha az állam többet költ, mint a bevételei, úgy hiány keletkezik, amely növeli az adósságot."
Andante vagyok! Ki tudnék neked különféle neveket találni.. Persze, hogy ki, csak nem lenne igaz, most láttam, hogy Fortissimot letiltottkák, de ne legyél nagyon szomorú kedves Repkény.:))
A megadott linken egy excel táblázat van és egy link a másikra. Ezekből csináltam a grafikont.
(Ha nem megy keresd meg az ÁKK Rt. honlapját, biztos fog sikerülni.:)
A számok attól igazak ám.
http://www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy?colid=c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1&object-id=c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1
Propagandáról pedig a helyedben nem beszélnék.
Elmegyek, veszek gyufát, sót, tűt, cérnát, mert jön a nemzethalál és amúgy is padlón a gazdaság.:D
a megadott linken grafikon nem szerepel..:((
te gyártottad ezt a pártpropaganda anyaot????? :)))
ezt adtad ez is van: Sajtóközlemények PS
Kérlek ne szólits különféle neveken..
Andante vagyok! Ki tudnék neked különféle neveket találni..
Na látod, ugye te is látod? Azt írdd ide, hogy alakult az adósság az egyes kormányok alatt. A többi rizsa.
(Fújjátok a nemzethalál dumát, égtek, mint a rongy.:D)
Tudod az a baj(otok), hogy a kis Rogánt senki nem veszi komolyan. Emberek már csak legyintenek a kis Rogánra. Beállt a véget papolók sorába, ezzel nevetségessé vált. Majd 2006-ban meglátod a kis Rogán hibáit. Üres marad a fidesz keze (feje), mint volt ez 2002-ben. Én szóltam.:D
Te csak szeretnéd, ha ez pártanyag lenne, de sajnos nem az. Rogánnal együtt égtek, mint az olajosrongy. Egyébként zengd tovább a nótát, egy percig ne zavarjon, hogy nem igaz.
Mellesleg a forrást magadtam, itt van:
http://www.akk.hu/ktgvetesadossag.ivy?colid=c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1&object-id=c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1
Kunci, ezzel a diagrammal magadat és a kormányodat égeted, mint látható 2001 végén 7720 millárd volt az államadósság, 2002-2004-ben egy halom hitelt vett fel a kormányod, 2002-től ugrott meg a hitelállomány.
MIÉRT?
Hová tettétek ezt a sok pénzt?
Épül az új MSZP pártház?
Ha már itt tartunk, és dicsekszel.
Írd már ki a pontos dátumokat, –légy szíves!
Év, hónap, nap, deviza nem.
Dollár, EU, Forint, Lej.
Tudod, ahogy a hivatal szokta.
Ne csüggedj, Pötyi most megüli szőrén a Ferrarit, oszt minden rendben lesz! (Azé' nem ártana, ha valamelyik tanácsadója szólna neki, hogy ne fordítva üljön rajta... :))