Találtam egy oldalt http://www.kesztyu.hu/ ahol lehet kapni szaténkesztyűket. Minden vágyam egy. Ezzel kapcsolatban kérnék segítséget. 12 BL és 16 BL-es méretben van hosszú szaténkesztyű "SZATÉN KESZTYÛ DS 212" ez elvileg könyök felett végződik. A bicepszemnél az átmérője a karomnak átlag 34 cm. A 16 BL -értelem szerűen elvileg ez a nagyobb- jó rám?
Kérnék egy kis tapaszatlat beszámolót, ha valakinek van ezzel tapasztalata.
Sziasztok. Kicsit leült e topic gondoltam felhozzom. Én most akarok egy hófehér mídert venni amin van harisnyatartó is. És még egy fehér combfixet akarok venni
Épp most tervezem, hogy meglepem magam egy szép sállal és egy szaténkesztűvel, -amire már régóta vágyom-, egy nadrággal, ha találok olyat, mai rámjön -sajnos nagy az úszóöv, jövő évi fogadalom egyikke az eltüntetése :(((-
Eddig még ide nem írtam ( máshova se sokat) csak olvasgattam nagy élvezettel. Mivel én nem csak crossdresser vagyok hanem latex, gumi imádó is inkább a latex és lack avagy a fétis varázsa topicon szoktam lenni. Ez a két dolog azomban nem csak nálam ér egybe. Most azért írok mert hátha valaki nem tudja az itteniek közül 07.-én harmadik travi találkozó. Részletek a www. tranny.tuti.hu honlapon.
sziasztok, ezt a képet felteszem ide, szerintem nagyon igényes (bár ő nem csak crossdresser hanem tranny is, már ha a képmegjelölést idézem). talán nem idevaló, de nekem tetszett az igényessége. bocs, ha bántó. egyébként valszeg neki könnyebb, mint az olyan férfinak, akit a női ruha viselése vonzz. és le ne toljatok, nem értek a fogalmakhoz.
Szép is a vasárnap ha ugy kezdheti az ember hogy fekete bugyit fekete hrisnyatartót fekete hrisnyát fekete melltartót fekete harang szoknyát és fekete bluzt vehet magára.