régen jártam egy rajzszakörre ,ahová a rajztanárom elráncigált és ott azt mondták ,hogy felejtsük el ezt...mármint azt hogy belemasszírozza az ember a graffitot a papírba, persze ennyhén maszatolni azt lehet ...na mindegy vannak dolgok amit írásban elég bénán fejezek ki....Szóval a lényeg az árnyékolásnál gy "richtig" megtanulja az ember a ceruzát kezelni, és kialakulnak a rá jellemző kézmozdulatok, ezért írtam.
DE a lényeg, hogy mindig élvezd azt amit csinálsz:)
Miért olyan nagy baj, ha maszatolok? Nagyon szép hatást kellt! Az-az finom árnyokat! :] Egyenlőre még próbálgatom magam és gyakorlok! =) Köszi szépen! :P
Hm... Kicsit zavar engem ez a vonalháló - mintha egy iskolai füzetbe rajzoltál volna. Ha az ember ránéz, eltereli a figyelmet a képről. Az árnyalásokat is lehetne erősebbre, kontrasztosabbra venni.
De ha nem veszek tudomást a vonalakról, akkor szerintem határozottan jól sikerült!
Köszönöm a bíztatást. Akkor megmutatok valamit, amivel kivételesen elégedett vagyok. Tustintával és házilag készült diófapáccal festettem (szeretek kísérletezni).