Kunci, ezzel a diagrammal magadat és a kormányodat égeted, mint látható 2001 végén 7720 millárd volt az államadósság, 2002-2004-ben egy halom hitelt vett fel a kormányod, 2002-től ugrott meg a hitelállomány.
MIÉRT?
Hová tettétek ezt a sok pénzt?
Épül az új MSZP pártház?
Ha már itt tartunk, és dicsekszel.
Írd már ki a pontos dátumokat, –légy szíves!
Év, hónap, nap, deviza nem.
Dollár, EU, Forint, Lej.
Tudod, ahogy a hivatal szokta.
Ne csüggedj, Pötyi most megüli szőrén a Ferrarit, oszt minden rendben lesz! (Azé' nem ártana, ha valamelyik tanácsadója szólna neki, hogy ne fordítva üljön rajta... :))
Semmilyen MOCSKOT sem olvasok!!!
A bukszámnak hiszek!!
Még valami !!!!!
Milyen statisztika az ahol a 25% béremelkedés ÚGY realizálódik,hogy az ország KISEBBIK részére történő KOMOLY emelés,valamint a MELŐS részére történő TÖREDÉK emelés adja az ATLAGOT!!!
Kapis?
Na ennyit a STATISZTIKÁRÓL.
És nagyon jó lenne ha már abbahagynátok ezt a felsőbbrendű"csak én értem"gőgös dumát.
Hogy neked jó a jelenlegi rendszer elhiszem,és nem is csodálkozom.
Az,hogy ezért bármire képes vagy,hogy ez így is maradjon,ezen sem csodálkozom.
De azt,hogy megmagyarázd milyen jó nekem,hogy 15%-al kevesebbet ér a fizetésem,na ez már egy kicsit MORBID és undorító!!!!
ez melyik pártkongresszus propaganda anyaga??
mert másoknak nem lehet eladni, remélem tudod..
(1)a nominál érték változás semmit sem mond..
(2)viszont a GDPhez viszonyitott államadósság
1998-2002 között csökkent: 64%ról 52%ra
2002-2004 között meg nőtt.. 60% ra..:(((
Mi ebben a meglepo, legalabb valamiben kovetkeztesek? :-)))))?
Madl-nal aztan szelektalnak rednesen.
1955-56-os birsagi titkarkodasa nem erdekes
1961-63 Allami kikuldetese Nyugatra a veres kadar rendszertol, mint valami tudomanyos nemzetkozi elismeresnek van emlitve (akkoriban a megtorlasok alatt meg a parttagok sem mehettek csak ugy nyugatra, sehogy, nem hogy allami penzen ketevig)
Ezzel itt nincs baj, ugye. De egy 1965-os Kisz titkarsag...huuuuu!
Kesobb meg a rendszervaltozaskori Bankkonszolidaciot felugyelo beosztasat nem emlegetik (ugye utaljuk bankarok, meg az amugy is orok atok a penzpazarlasra)
Azt hogy-hogy nem látod, hogy új munkahelyek is létrejönnek? Csak az egyik felét olvasod a híreknek vagy a forrásod kizárólag az MN és társai?
Mondjuk a KSH jelenlegi feje Orbán alatt statisztikai főtanácsadó volt...főtanácsban adzta ezek szerint Orbánéknak a hamisítást. Most Megyóéknak hamisít, igaz?
Visszatérve az első bekezdésre: érdekes módon a jobboldal sajtója, már amelyik foglalkozott a KSH főnökével, fura módon kihagyta az ipse önéletrajzából az Orbán-kormány-kori ténykedését. No ehhez mit szósz?
Sajnos ez a lemez már lejárt. A jobboldal által súlykolt nemzethalál és padlónagazdaság szlogeneknek végük van, elfújta a tavaszi szél. Mellesleg ugye azt is pontosan tudod, hogy kit váltottak le Orbánék, mikor és hogyan?
Csak nem az a KSH akinek a vezetőjét lapátra tették mert nem azt publikálta és úgy ahogy elvárták?
Vagy az a KSH ahol az adatokat úgy variálják és csoportpsítják ahigy a "vevő" megkívánja?
Án csak azt látom,hogy a TERMELŐ munkahelyek sorra szünnek meg,a seft a a spekuláció,és a jól fizető állásokért vérremenő öldöklés folyzk,mialatt a kormány egyre mélyebben turkál a melós bukszájában.
A média a közvéleménykutatokkal,a ksh-val a néphülyítésnek soha nem látott dömpingjét viszi véghez,amihez a jól fizetett vamzerek aszisztálnak!!!!
Hát ahhoz képest, hogy "csupán" tényeket közöltél, eléggé kiemelted a tényt a többi közül...
A második részre pedig: én kérdeztem, nem állítottam. Egy ilyen magas műveltséggel rendelkező egyénnek, mint Te, aki még oly nagy mélymagyar is vagy s aki még a latint is fossa csuklóból / a szép színes ceruzáidról már nem is beszélve/ azért illene tudni különbséget tenni kijelentés és kérdés közt.
Egyébként meg azt gondolom a fene nagy műveltséged közepette egy fikarcnyit sem gondoltál arra, hogy mennyi jobboldali embert sérthettél vérig, látatlanban. Mielőtt gyűlölettől vezérelve válaszolsz, illene gondolkodnod is.
Eegen, arról árulkodik a következtetése, hogy kettős mércével mérsz.
Ha ezt a Puklit Megyóék kihajítják anno, akkor meg az lett volna a szöveged, hogy tisztogatás áldozata lett Ő is.
(i)
És miértz baj, hogy MP KISZ titkár volt? Már az is baj? :)))))))
csupán a tényeket közöltem, a következtetést te magad vontad le..:)) magadra vess :)))
Mind rohadt komcsi aki akkor épp odajárt, igaz??
ha te mondod..:)))
s persze mondta még Kende Péter a kollégiumi szobatársakról.....
s mondta még Pünkösti Árpád: a Szeplőtelen fogadtatás c keresztényeket sértő, OV-t és kollégiumi társait alázó kb 14 darabból álló sorozat írásában..a Népszabadságban: 2002ben