Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Jó volt tényleg a szombati túra. Csak a sár, meg a színtelen táj nem tetszett. Ja és az idő sem. Egyetlen szépség talán az égbolton a napfelkelte pompája volt. A társaság viszont remek volt. Hori köszönjük a fincsi répa tortát.
A fotósoktól kérdezném, hogy miért nincs a képeken barna szín. Az én gépemmel is ez a baj, minden szürke. Nem adja vissza az eredeti meleg barna színeket.
Eredeti tervek szerint ahol lehet, ott futunk. Egy ismerős leányzóval beszéltük meg azt a dolgot, remélem nem változtatott az elképzelésein. Ő már futotta ezt a túrát korábban. Vannak, akik rövidebb távokra jönnek, gyalogosan, jó sokan leszünk...
A rajtnál lesz akkor süti, ha összefutunk ott. Nem akarok sütiturmixot készíteni futás közben:)
igen, idén is tervbe vettem a TéliMátra + YoursTruly kombót mint tavaly. szombat sajnos egyenlőre kétséges, de majd kikönyörgöm iginéninél (mert kitalálta hogy a márciusi ünnep miatt ledolgozandó nap most szombaton legyen).
Mutass egy képet, ahol nem volt jó az automata és mondd meg, hogy miért! Nem kötözködésképpen, hanem mert kiváncsi vagyok. Meg hátha tanulok belőle. (Nekem is DSLR van és leginkább automatán használom. De azért ésszel. Legalább is igyekszem.)
Remélem, a csajok megbocsátanak egy kis fotós offot, végül is az ő képeikkel példálózunk. :)
legközelebb ne legyél lusta elővenni a gépet. ha lemaradsz akkor majd szaladsz a többiek után. de a napfelkeltét nem kéne kihagyni főleg ha van mivel megörökíteni. na meg hogy a cukrászdában sem fényképeltél....
A mai túra igazán élvezetes volt, és csodálkoztam, hogy 1-kor már bent voltunk a célban! Szerencsére az eső is épp csak annyira esett, hogy enyhén benedvesítsen minket! Zedék bringás szekciója állítólag még ennyire sem ázott!
A Puchi hűségesen ott várt rám a kocsma előtt, és bizony marha kellemes volt hazatekerni a hazagyaloglás helyett! (persze csak a megfelelő mennyiségű süti betolása után a cukiban)