Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Bejöhet, de ha van itt három ember aki folyamatosan szopik, nálunk meg mondjuk 3nál több, akik nem szopolnak akkor már csak a mintavételezés miatt is nehéz lesz. Ráadásul nagyobb felhasználói számnál változatos környezetben ezek alapján még nagyobbat lehet zakózni. Régebben írtam is, hogy igen, futottunk bele érdekes hibába ami máshol nehezebben állt volna elő, ott MStől még bétás javítást is kaptunk, majd hivatalos lett. Nahh, itt szívtok a "hibákkal", közben nem akarjátok feltenni a frissítést, de szidjátok a gyártót, hogy szar és oldja meg. Függőségek és támogatás majd a következő kérdéskör lesz.
Ezt lehetne egy kicsit érthetőbben? Mi az, hogy nézzük meg, támogatva van-e? Hol nézzük meg? Azt meg, hogy mi van a frissítésekkel, már többször is leírtam. Szerinted ki a marharépa, és miért?
Úgysem fog kiderülni, hogy miért, de amennyi privát felhasználóm van és ez ennyire jelentős, gyakori hiba lenne, már ott beledöglenék a támogatásba és akkor a cégeseket nem is néztük. Ott akkor miért nem? Abevjava, nahh, az elbaszódik naponta kétszer.
Esetleg úgy írhatták meg, hogy az XP-t nem támogatta. Nomármost akkor nézzük meg, hogy a 2010 támogatva van-e XP-n és mi van a frissítésekkel, akkor ki a marharépa ha melyiket tiltja le?
A válasz eléggé nyilvánvaló: azért, mert ezeket a frissítéseket úgy írták meg, hogy csak az XP-n csesszék el. Tehát nem a programcsomag az, ami "nem kompatibilis" az XP-vel, hanem csak ezek a "frissítések".
Mármint mi nem kompatibilis mivel? Az Office 2010 a Windows XP-vel? Simán felmegy rá, és működik is, egészen addig, amíg valami Office frissítés ezt el nem cseszi.
Néha még én is meglepődöm. HPnál úgy néz ki rend van, bár webről már nem támogatják és közvetlen nem kereshető, nem elérhető, de ja:
"SP12835.EXE ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp12501-13000/sp12835.exe 1267K January 17, 2000 TITLE: Armada 1700/1750 ROMPaq Upgrade Diskette (30 November 1999) VERSION: 686EM_1130.99 LANGUAGE: US English"
Köszönöm a választ, a többieknek is, de itt nyomok a válasz gombra.
Win 10, office 2020.
És most egy kézenfogós, szájbarágós "hogyan csináld"-ot kérnék. Mondom eccerű user vagyok. Írd le, kérlek télleg lépésről lépésre h mit hol nyissak meg, mire klikk, stb... stb.. stb...
OK, de akkor mi a jelentősége annak, hogy amit mentesz, az éppen zenei album. A kérdésed alapján az volt a tippem, hogy zenei CD-ket, vagy koncertfelvételeket mentesz DVD-ről.
A "ráhúzom a kursort" kifejezés meg meglehetősen egyéni megfogalmazás, nem könnyű rájönni, hogy az egér mozgatásra gondolsz. A "jobb gombos bizgerélés" sem fedi pontosan a jobb gombbal kattintást, de legalább sejthető.
Ez meg teljes elmezavar: "Vagy, mondjuk egyszer megnyitom és „lefotózom”, majd ezzel a képpel helyettesítem(?) a mappa ikonját, és vagy kurzoros vagy jobbgombos ingerlésre kinagyul."
Csomó haver DNes hittérítő volt, csuklóból NC-t használtam, meg pár funkcióját aztán a Volkov legalább kisebb. Picivel, mert 450 és 350 kilobyte, de ez még picit csontozható. Tudom, mostanában szeretek DOSsal szopolni :-D
De a FAR meg olyat tud, hogy ha ráállsz 1 mappára, és F3-at nyomsz, akkor kiírja csak annak az 1 mappának a méretét. Ha többet jelölsz ki, akkor meg többet is. Ez így azért volt jó, mert a Volkov nagyon sokáig el tudott szöszölni ezzel a feladattal.
A Volkov egy olyat tudott, amit mással nem tudtam elérni: A Nortonnal azonos kinézetben kért mappalistákat lehetett kérni a mérettel, ami itt a benne lévő összes almappa fájljainak össz méretét számolta össze.
Lehet. De nem mernék rá megesküdni, a végefelé már hoztak ki 1 olyan verziót, ami támogatta a hosszú állományneveket is. De nekem ez nem vált be, lett belőle FAR.
És most csak azért nem bootolok be DOS-ba, hogy megnézzem.