Fiú létemre imádok harisnyanadrágot viselni.Úgy 8 éves korom körül kezdődött a dolog,amikor először vettem föl anyukám harinaciját.Annyira megtetszett,hogy nem is csempésztem vissza a fiókjába, hanem elrejtettem a szobámban, és esténként, ill. ha egyedül voltam otthon, fölvettem.
Most 13 harisnyanadrágom van összesen, mindet én magam vettem.Ebből 5 fehér, az a kedvenc színem(ahogy a nevemen is látszik).
Számomra a harisnyanadrág a legizgatóbb női ruha, de szeretem a miniszoknyákat, tűsarkú cipőket, női blúzokat,és bugyikat, bár az én ruhatáramból ezek még hiányoznak.Harisnyanadrágot vásárolni viszonylag egyszerű, ez nem okoz gondot, még olyan helyen sem, ami nem önkiszolgáló.De mondjuk egy szoknya, vagy egy tűsarkú cipő más eset, mert azokat fel is kéne próbálni, na meg aztán szégyelném is az eladó előtt, hogy pl. női cipőt szeretnék magamnak 42-es méretben.Tudom, hogy a legtöbb sorstársamnak ez nem okoz gondot, de nekem egyelőre igen.Talán egyszer majd rászánom magam a dologra, és kibővítem a ruhatáram.
Ha fehérnemű boltban járok, nyugodt szívvel mondom az eladónak,hogy mit szeretnék: harisnyanadrág, ilyen és olyan szín és méret.A hölgynek általában szeme se rebben, csak kiszolgál és kész.Bár volt olyan aki furcsán nézett rám, és a legtöbben sejtették is,hogy magamnak veszem,de nem nagyon érdekel a dolog.Az egyetlen dolog amitől vásárlás közben félek, az hogy meglát egy ismerős.
Az utolsó szerzeményem egy 40 denes fehér harisnyanadrág, most, miközben gépelek, az van rajtam.Kényelmes és még izgató is.
Én is mint sok előttem szóló imádom a szatént és a selmyet...csak nem tudom hogy álljak a párom elé ezzel a dologgal...folyamatosan költöztetem a "dolgaimat" majd kidobom öket ...lassan 2 honapja dobtam ki az utolso garniturát azota kerülgetem az üzleteket de még megprobálok ellenállni
Sziasztok!
Végre találtam egy nekem való fórumot! Habár elég csöndeskének látszik, de hátha! Velem itt még meg sehol sem találkozhattatok. Elég friss bennem a téma iránt való érdeklődés. Pár hónapja történ valami bennem. Volt egy élményem és azóta érdekel jobban a téma. Ezen a héten pedig a tettek mezejére léptem. Családom elutazott hét elején, magamra maradtam a nyugalomban. Ki is használtam az alkalmat és feleségem jobb cuccait felpróbálgattam. Annyira hatott rám, hogy szerdán vettem magamnak egy piros harisnyatartót, fekete mintás harival és hozzá egy fehér oldalkötős bugyit. Nagyon jól érzem magam ezekben a cuccokban. Ma munkába is így jöttem. Annyira izgatott a dolog, hogy mikor kevesen vagy nem is voltak bent az irodában, akkor szép óvatosan elkezdtem simogatni magamon az izgi fehérneműt meg néha mást is. Ma hazajön a család, de az az érzésem, hogy nem fogom kibírni.
Mai eseten elgondolkodva felmerült bennem néhány kérdés, mint pl, hogy normális e a történtek, ki fogom e bírni, szabad e még egyszer a munkahelyemen, hogy tudok kapcsolat mellett hódolni ennek a fantasztikumnak, másoknál ez hogy kezdődhetett, milyen élmények érhetnek még, hogyan és miként, tippek és ötletek? Normális e, ha néha az érzékek birodalmában merengve hasonló fiúról gondolkodom, együtt töltött kölcsönös izgis dolgokról?
Ismerkednék, beszélgetnék ezekről a témákról fiúkkal, lányokkal, párokkal akkár itt a fórumban, vagy priviben is. Kiváncsi vagyok mindenki véleményére.
Üdv: cd77
Azt hogy egy férfi szeresse a női fehérneműt, esetleg fel is próbálja, régen nagyon „elítélték” (igazából kicsit régebben még a lányokat is elítélték, ha túl szexi fehérneműket/ruhákat hordott). Most más kezd kiderülni, hogy egyre több férfi és nő szinte „hódol” ennek a „hobbinak”, vagy legalábbis nem tekintik olyan furcsának. Persze a pszichológusok és szexológusok óvatosan próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy ebben is mint mindenben, nem maga a „tárgy” a „rossz”, hanem annak esetleges nem egészséges kivitelezése. Azaz nem szánit „semmi extrának” ha egy férfi „felhúz” egy harisnyát, és úgy játszadoznak el a barátnőjével, azonban más a helyzet ha ez konkrétan befolyásolja az életét, mint pl. nem tud meglenni nélküle, vagy identitási zavarokban szenved. Ilyen jellegű fórumokat olvasva észrevettem hogy egyre többen veszik a bátorságot és megosztják „hobbijukat” párjukkal, illetve egyre több nő a meggondolatlan kijelentések helyett, elgondolkozik rajta, illetve könnyen „bele jön a játékba” (vagy ráadásul ő kezdeményezi). Persze ez nem mindenkire vonatkozik, hiszen nem vagyunk egyformák, viszont az a jó hogy akire vonatkozik már nincs talán olyan nehéz helyzetbe, mert talán most már könnyebben megértjük egymást. És ez nagyon jó.
Az is kiderült fórumokon kalandozva, hogy ez igazából szinte normális, elismert és elterjedt dolog, csak mindenki tagadta (férfiak és nők egyaránt), talán mert féltek tőle.
Nem lenne jó megtudni, hogy valójában hogyan is gondolkozunk erről „mi emberek”??? Mert persze büszkén hápogunk bármiről amíg nem vagyunk érintettek (pl. ha büszkén állítjuk, hogy minden lány aki szereti a küzdő sportokat, nem is lány, és utána kiderül hogy az akiben szerelmesek vagyunk, és egy ideje udvarolunk neki, vagy talán már együtt is vagyunk, szeret pl. boxolni, akkor talán másképp fogjuk látni a dolgot)
Van egy hely ahol lehet szavazni minden jellegű kérdésekre, ráadásul akár anoniman. Hát akkor szavazzunk ezekre:
Lányoknak: http://poll-r.hu/poll/1003469
Fiuknak: http://poll-r.hu/poll/1003468
Mikor megláttam, már úgy véltem hogy talán én is másnak hittem a helyzetet, mint valójában, és ez nagyon érdekes volt számomra. Szerintem akkor jó ez a felmérés, ha mindenki őszintén válaszol, és esetleg megpróbáljuk tovább adni, hogy ne csak „érintett / szakbeliek / „elfogultak” véleményei legyenek ott. Kérjük meg barátainkat is mit gondolnak.... :)
én is crossdresser vagyok, nagyon szeretem a női fehérneműket viselni. Imádom ha rajtam van. Én mindig harisnyatartót,- harisnyával, bugyit és melltartót viselek,a férfi ruha alatt. Szeretnék olyanan talizni aki szintén ilyen beállítottságú. Szeretném bővitani a ruhatáramat, és az a kérdésem, hogy hol lehet Pesten olcsón fehérneműket venni. Azért olcson, mert mindig kidobálom, hogy töbet nem veszem fel ezeket, de hajt a vérem, és nem birom megállni, hogy ne legyen rajtam.
Mindenkivel szivesen leveleznék e témárólé és a gyakorlatbanis tehetünk egy-két lépést az örömök felé.
sziasztok szintén imádom a beöltözést de sajna meg kell válnom a meglehetősen ngayra duzzadt fehérneműgyüjteményemtől kb2-300 db bugyi melltartó bady combfix hari haritartó stb cserélném vagy eladnám egyben lehetőleg cserébe érdekel mobilteló mp3 lejátszó stb irjatok erotika35@freemail.hu