lehet a gond a rádiómnál ha amikor a mike gombot benyomom adásra us elkezd sercegni süviteni sipolni mint az állat? lehet mike hiba vagy inkébb rádió? sajna ami van itthon mike-om az 4 tüskés ez meg 5 igy azzal nem tudom lepróbálni....de ha szerintetek az a gáz veszek egy ujat, de potyára nem akarok
Köszönöm a segítséget, sikeresen lebeszéltetek róla :D Egy grant 2 (ahogy olvasom) gyárilag 12 w-os, azt meddig lehet feljebb lehet húzni? Mert ha nem, akkor marad a régi :)
Ebben a formában ez amatőrrádió. Valószínüleg kinyitható CB-re is. A leírt teljesítményeket érdemes fenntartással fogadni. Egy 60 W SSB teljesítményű végfok AM-ben max 20 W-ot tudhat a fizika törvényei szerint. A reklámok persze nem hallgatnak a fizikára.
Az ilyen egyedi cuccok javítása mindig macerásabb, de gyakori, hogy sok.sok néven árulnak nagyon hasonló rádiót.
"CB rádió antenna elosztó KR-127 = 27 = MIX EX 27 - CB rádió antenna elosztó Ezzel antenna, antenna kapcsoló, akkor nem kell több fát az autó, de csak a CB antenna CB-rádió, és a rádió. Az optimális FM rádióadások vételére kell kizárólag CB antennák betöltése nélkül tekercs vagy felső terhelési tekercs is használható. Ha az antenna rakodási tekercs alján a láb, különösen erős csillapítás gyenge FM állomások várható. Műszaki adatok: Rádió-frekvenciatartomány: 26-28 MHz Rádió sávok: FM, MW, LW max. Terhelés: 15 Watt PL-UHF antenna csatlakozó PL-csatlakozó CB-rádió Autórádió antenna csatlakozó (150 ohm) Fém ház Méretek: 90 x 48 x 33 mm Súly: 200 g"
Nem kis hazánkban található ez a radar.Pontosan én sem tudom hol van.Már egyszer meg lett tárgyalva mifene dolog ez a hang.Egyszerre több csatornán is hallani.Egy mélyebb és egy magasabb hang.Terjedéskor borzalmas hallgatni mert 9 pluszos s értékkel dübörög nálam idő közönként.Szerencsére mostanság nem hallani csak azt a idétlen zenét amit lehet egy kvarcjáték produkál.
Egyébként egy grantom van hozzá, de akkor lejjebb veszek az 1120ból, remélem jobb lesz és még egyszer köszönöm! alsó 1-en éppen hogy mozdul az swr mérő
Van egy ilyen antennám..:http://www.dnd.hu/uploads/termek_doc/Sirio_Tornado.pdf most 2 körül van az swr felső 40 en..alsón 1:2 a hangolás úgy csináltam ahogy le van írva.. 1120mm re kihúzva az utolsó tag..akkor most azon kellene állítanom? visszább venni, de viszont 27mhz-re az 1120mm-t írt.. ha csökkentem úgy változik a mhz vagy az nem számít? egy kis segítség jól jönne