Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Mit bénázol? Csinálsz egy lemezképfájlt felkúrod gdrive-ba, linket átküldöd, túloldalon letölti majd kiírja ha nem elég neki a daemon tools-os módszer.
Gmail, drive, linket elküldöd. Ha pedig valamiért lemezproduktum kellene mégis, akkor egy lemezképfájlt teszel fel, abból a win10 kiírja a CD-t, ahogy a win10 saját telepítőjét is lehet.
Persze, hogy megoldható, de 'illik' minimalizálni a lehetőségeket, főleg a gyakorlatilag ellenőrizhetetleneket. Mer'ugye egy emailről pl. utólag is meg tudom mondani legalább azt, hogy ki, hova, mikor és mekkorát küldött...
Bocs, de így nem világos a kérdés! Ki és mit miképpen tud megoldani? Hazavinni az adatokat (mert az én kérdésem erre vonatkozott), vagy ezt megakadályozni? Az előbbi szerintem simán megoldható sok más módon is, mint (a Szerinted kihalt) optikai lemezeken.
Jobb és olcsóbb? Sokkal sérülékenyebb az optikai lemez postán küldve
Persze, hogy olcsóbb. De mitől lenne sérülékeny? Hogyan sértenék meg? Elkezdik szidni az anyját, vagy mi? Csak azt ne mondd, hogy eltörik! Egy ép lemezt ugyanis egyáltalán nem könnyű eltörni.
Na, akkor nézzük meg milyen más módon lehet. Feladat, ott van ügyviteli rendszerrben, vagy helyi kiszolgálón elérhető 3-4 gigányi adat, ezt a júzer azért hirtelen felindulásból főleg nem ellenőrizhetetlen, közepesen bonyolult módon ne mentse ki magának otthonra, mert jó lesz az még valamire. Miképpen tudja megoldani?
Arra való a NAS és a többi, az szól a konyhában, a TV-n és mindenhol is. Bár mondom, ifjúság már furán néz rá, hogy minek ez a letöltögetős állatság ha ott a Netflix és a családi Spotify. És ruházhatok be egy 8 terás vincsire, mert döglődik :-/
És gyakorlatban mennyit használtátok? Teszteket írtam ki rá, hallottunk, ennyi is. Az legalább tényleg lassú és lement az árfekvése, Ez is akkor lett olcsó, mikor már nem használnánk :-D
Az újsághoz ilyen szempontból sokkal jobb a DVD melléklet, a kötegelt szállítás miatt. Az újság nélkül feladott DVD-t kicsit máshogy szállítják.
A lemezmellékletet árban sem lehet összevetni, a pártízezres példányszámú, nyomtatott lemez gyártása nem a 200 Ft-os kategória.
Ugyan nem reprezentatív, de cégen belül az olyan anyagokat, amit nem felhőn kapunk, kizárólag pendriveon küldik, esetleg SD kártyán.
A 4000 Ft-ot sem értem, nézz már rá egy árukeresőre. Kétezerért lehet kapni 8-16 GB-os méretűt (most éppen kétféle Sandisket is találtam 16 GB-os méretben, 1700-1800 Ft körül), lassan akár 32-eset is. És az a kért anyag kézbesítése után is használható, újrahasznosítható, visszaküldhető. Nagyobb, rugalmasabb, később lesz belőle értelmetlenül hulladék.