Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A hétvégén jöttem haza Balatonlelléről.... A honvédüdülő kihalt és gazos pedig az egyik kedvenc üdülőm volt. Sajnos nem üzemelteti senki pedig lenne rá kereslet....
Lenne egy kérdésem,mert eléggé képbe vagytok a Németországi látnivalókkal.
Ugy néz ki megyek a Müncheni sörfesztiválra,van esetleg azon a környéken valami érdekesség amit érdemes megnézni???Gondolom ha van akkor az inkább Nato vagy nyugat német vonatkozásu.
Amennyire én tudom ez üzemanyag és egyéb más dolgok tárolója volt.Régen dupla kerítés nyomsáv és fegyveres őrök védték.Most állítólag magáncég. Meggyeserdőn szállító alakulat állomásozott teherkocsikkal..Többet nem tudok,pedig kb 10kmre lakom...
Talán egy hónapja, hogy rátaláltam a cserépfalui MN4546 LRO Im Memoriam weblapjára. (Görömbölyi József nyá.tzls. készítette és működteti.) Nagyon örültem neki, remek dolognak találom, azt hiszem magyarázni nem kell. Most is benéztem hozzájuk és döbbenten olvastam, hogy valami gennyláda feltörte a weblapjukat! "Nagy élmény", nagy teljesítmény lehetett neki. Ezeknek már fogalmuk sincs arról, amibe belerondítanak.
Köszönöm a segítséget, ezzel is közelebb jutottam a megfejtéshez. Akkor valószínűleg ezért állnak ki helyenként a földből alkarnyi vastag drótkötelek amiket harckocsi vontatáshoz használtak...
Néztem mindkettőtök albumait. Gratulálok ehhez a sok jó képhez. Érdekes, hogy a németeknél milyen jó állapotban megmaradt minden. Biztos kevés a c-kategóriás állampolgár...
Kérdésem lenne, hogy Tótvázsonyi fejtárolóba hogyan lehet lejutni? Szeptemberben tervezzük meglátogatni, mert szerintem hazánk egyik leglátványosabb objektuma, de úgy tudom, hogy őrzik.
Azért érdekes hogy ott azért még egész jól egyben vannak,ott nem divat annyira a mágnes kezűség,itthon talán a repterek maradtak meg talán ilyen jó állapotban.