Nem lett volna jobb Roco Búvár alapra építeni ezt a mozdonyt?
Más!
A sorbaállásos Sebnitzi dologba van igazság amit Tibi írt. A többi az már üzleti dolog.
Olyan ez mint az egészségügy. Ha van ismerős akkor 5 perc, ha nincs akkor 2,5 óra egy vizsgálat.
Nem szép dolog megelőzni mindenkit a sorba, de néha jól esik. Úgy érzed megbecsült ember lettél.
A többi betegnek van ideje.
Ha beállsz a kereszteződésbe várva arra, hogy kiengedjenek, miért jön egy nagyobb autóba terpeszkedő majom melléd és ezt követően kanyarodik ki, nem törődve veled? Mert ő siet. Én nem.
Hans Ulrich Rudel vagyok Óbudáról és gondoltam, hogy készítek egy outboxing videót, mert itt többen mondták, hogy lődd le a barátaidat egy tartálykocsiért. Én, mint megyőződéses pacifista, aki csak azért nem írtózik az erőszaktól, mert az írtózás bármely formája elviselhetetlenül írtózatos. És akkor arra gondoltam, hogy inkább egy outboxing fényképet készítek, mert olyan még úgysem volt, meg a videót vágni kell. És akkor megmutatom, hogy vannak békés megoldások is.
És akkor most kiválasztom a képet.
A képet nem sikerült feltölteni a fórumra (hiba: HTTP).
Üdvözletem! Eladó lett egy 15 db ( különböző ) mozdonyból,44 db vagonból álló TT ( 1:120 ) méretarányú készlet.Valamint trafók,sínek,alkatrészek kasznik. Az egész készlet ára 150000 Ft.Külön-külön is eladó.Ár megegyezés szerint.Az x-el kihúzott mozdonyok,vagonok elkeltek.
Bármelyik darab személyesen átvehető Pécelen, vagy előre utalás az országon belül bárhova postázom. (Postaköltség 1.290.- a magyar posta díjszabása alapján, több termék esetén is értelem szerűen csak egyszer kell a postaköltséget megfizetni)
További információ: +36 30 577-3552 vagy futohaz@futohaz.hu
Figyelem!!!
Bármelyik termék csere alapját is képezheti BR01, BR56, BR35, T455 vagy BR 86-os (Pályaszám függő) jó állapotú TT-s gőzösök esetében, természetesen értékegyeztetéssel. Csak jó állapotú, eredeti dobozos termékek vagy készletek érdekelnek, kotlófészkekkel kérlek ne is keressetek.
Üdvözletem! Eladó lett egy 18 db ( különböző ) mozdonyból,50 db vagonból álló TT ( 1:120 ) méretarányú készlet.Valamint trafók,sínek,alkatrészek kasznik. Az egész készlet ára 200000 Ft.Külön-külön is eladó.Ár megegyezés szerint.Az x-el kihúzott mozdonyok,vagonok elkeltek.
Hosszabb évődés, majd többszöri nekifutás és gyártói fanyalgás után - és a M&H részéről némi anyagi támogatás nyomán - létrejött egy hazai vonatkozású TT modell az MTB műhelyében. Az első 30 db-os szériát a siker függvényében követi majd egy 20-as sorozat is. Kérdés, hogy lesz-e megfelelő vásárlói támogatottsága ennek a projektnek...?
A konstrukció eleve elavult volt. Ráadásul rendkívül megbízhatatlannak bizonyult a próbák során, még utasforgalomba sem került, így a MÁV át sem vette, gyári tulajdonban maradt. (Állítólag még fogadásokat is kötöttek az érintettek, hogy vissza tud-e jönni saját lábán a motorkocsi, vagy vissza kell húzni.)
Szervízkocsiként tengette további életét. (A Déli átépítésekor láttam személyesen is, de akkor még fogalmam sem volt, miféle portéka lehetett eredetileg.)
Végül egy-két javaslat (nem fikázási céllal): ha csinálsz még belőle, akkor a szélvédő és a vezetőfülke oldalablak arányát módosítsad, mert a szélvédő sokkal szélesebb a valóságban. A feliratokból is tedd fel a kasztni alján levőket (ha másképp nem, fehér csíkokként - TT-ben már úgysem olvasható minden).
A színe meg szerintem azonos volt a személykocsik zöldesfeketéjével - lévén motorkocsi. A személykocsis topikban z.kabai többször is leírta az árnyalatot, ami lényegesen sötétebb, mint amilyenre festetted a motorkocsit, ugyanakkor zöldesebb, mint amilyennek a Bah kocsidat látom. (Ezzel az árnyalattal én is küzdöttem egy darabig, nekem sem sikerült mindig eltalálni.)