Kézimunkázók tapasztalatcseréje,és még minta egyéb minden más...baráti kör.....légkör...csak kultúráltan kössünk,és ne egymásba...horgoljunk...de csak halkan..ne zavarjuk az alvókat..)))http://furgeujjak.atw.hu http://1evesforum.uw.hu/
Megkaptam a fájlt e-mailben. Letöltöttem a gépemre. Feltöltöttem a tárhelyem egy mappájába, és a hivatkozást kitettem az oldalra.
Amennyiben tárhelyre van szükséged, akkor regisztrálni kell egy ingyenes szolgáltatónál (uw.hu, cjb.hu, stb). Gyakorlatilag csak ahhoz ragaszkodnak, hogy legyen egy index.html fájlod (egy kezdő oldal), amire bármit írhatsz (elég csak annyit, hogy Jolimama tárterülete, ne piszkáld :-)) Ezután gyakorlatilag bármilyen nem jogsértő anyagot feltehetsz. Azért kritikus biztonsági adatokat nem bíznék rájuk, csak feltörhetetlen kóddal ellátva...
Én már nagyon nem is tudnék senkivel beszélgetni ilyenkor,de hiába. A kislány unokám informatikusnak tanul, a kisfiú meg már általánosban informatikát tanul. Számítógép egy van,marad nekem az éjszaka.
Pmárti és a többi Márti!
Nagyon boldog névnapot kívánok a magam és HorgIca nevében is.
Sajnos nincs net-je.
Erzsimami ez nagyon szupi lett.
A találkozóra készülőknek,vagy a közelükben lévő topiktársaknak felajánlom,akit érdekel
Írjátok meg,hogy kit érdekel a Sindely féle fonál,5-ös 10-es,ha kell mennyi kellene, megkérdezem tőlük,hogy mi van és ha kell valakinek akkor a jövő héten megveszem és elvisszük Tamásiba.
Csak az a kérésem,hogy minél előbb írjátok meg,mert most eléggé le vagyok kötve az unokákkal és csak egyszer fogok tudni kimenni Herendre.
Szia Szmine! Örülök, hogy Téged is látni!:) A múltkor ITT találtam vertcsipkés újságot, eszembe is jutottál, hátha érdekelnek. Nem töltöttem le egyet sem, lévén halvány esélyem sincs jelen állás szerint a csipkeverés tudományára (legfőbb ok a totális időhiány), de remélem találsz bennük értelmes megmunkálnivalót. (Lefelé a többi újságra kattintva ugyanígy előjönnek.)
Judit, örülök Ketteskéd sikeres útjának. Egyeskédnek pedig gratulálok a sikeres vizsgához.
erzsimami, aranyosak ezek az apróságok. Remélem, nem kerül sokba az autód és tudsz jönni Emőkével együtt. Nagyon szép lett a menyed ruhája.
fpárduc a jót könnyebb megszokni, elhiszem, hogy hiányzik az autód. Lehet, hogy annyira belejössz a kerékpározásba, hogy abba se akarod hagyni?:-) Remélem, hogy megkapod a szabadságot is, készültök valamerre?
Andus, már kérdezni is akartam, hogy merre jársz? Gyógyulást kívánok a beteg gyermeknek.
László, író program van a gépemen, az nem gond.
Hópihe, köszönjük szépen.
szmine-Edit köszönjük a tanácsot. Meg fogom én is próbálni.