Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86777
csodaszép! Még sok hiányzik belőle? Le a kalappal hatalmas munka , nagy kihívás, de az eredmény mindenért kárpótol:-))
Előzmény: Május16 (86776)
Május16 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86776
Csirip 46! Én is szerettem volna a fonalból amiről beszéltek,de igy sanos nem merek rendelni. Igy hát egyenlőre maradok a jó öreg Piroska fonalnál. Megmondom nagyon lassan haladok vele a széle már több méteres,de megbirkózom vele mindenféleképpen. Igaz bontanom is kellett vagy 5 dkg-ot legalább,mert nem jött ki a minta. Én is nagyon szeretem a dinnyét,de most kovászos uborkát ettem . Egy kicsit fogyóznom kellene,de ha lefogyok 2 kilót rögtön jólakok valamivel. Nembirom adiétát betartani. MÁJUS 16
TJucus Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86775

Marino, nem csoda, hogy olyan vékony vagy. Igen kevés dolog van amit szeretsz úgy  vettem észre.

Lehet, hogy nekem szerencsém volt, az idén még csak finom dinnyével találkoztam. Annyira imádom, hogy ha elém tesznek egyet, nem bírom abbahagyni. Tényleg képes vagyok egy felet megenni ültő helyemben. Na jó, persze nem 10 kilósból.

TJucus Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86774
Judit, hát nem eltaláltam!!! Nem volt nehéz.
Előzmény: LRJudit (86771)
csirip46 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86773
Én mindenféle dinnyét szeretek, legyen az sárga , piros , görög stb... Bár mint már emlitettem volt....az idén ez valahogy nem akarodzott sikeredni. A hűtőben van a tegnapelött vett és már valami dinnyizre hasonlító dinnye, de ez legalább semleges ízű és nem rohadt, ill. savanyú.
JUDIT. Nem hagyom magam, megnézem, hogy 2 szállal milyen lesz. Mert az előző gurigám nagyon jó volt, és szerettem vele horgicálni. Még abban is reménykedem, hogy csak az eleje ilyen, talán egy csomo után megvastagszik...:-) vagy nem ?
A vastagabba biztosan nem fogsz csalódni, mert az megengedheti magának, hogy vékonyabb legyen ugyibár...
Előzmény: Törölt nick (86770)
4Hópihe Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86772

jó szombatot mindnyájatoknak.

ma is hotam ,mert szembejött velem, ez bizonyára uj mindenkinek... annyira friss...

http://data.hu/get/1599327/crochet.2009.09.zip

-------------------------

csirip  köszi a pályaudvari videót)))

beleborzolodtam én is.!!

------------------------------

LR Judit bocs,hogy bele vakkantok-a decrypter azért kell,mert azzal viszed be a vinyóra az adathalmazt,és közben megtisztitja a másolásvédelmet is.ha gyári akkor föleg. dvd tartalmat nem lehet ugy bemásolni egy vinyóra használhatóan,mintha képeket másolnál fel.

LRJudit Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86771

Akkor mi most Csöpi kezében vagyunk. Most már tudni fogja, hogy tüzetesen meg kell nézni.

Csöpi!

Ha ennyire vékony a 10-es, akkor én csak az 5-ösből kérek. Rád bízom!

Jucus!

Ez egészen konkrétan gyűrűpárnának készült. Egyeskét kérték fel tanunak, nekik készült.

Csirip!

Nem tudok vígasztalót írni neked. Pedig nagyon szeretnék!

Előzmény: csirip46 (86766)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86770
biztos nem lepődsz meg a dinnyét sem szeretem:-) csak a sárgát
Előzmény: LRJudit (86769)
LRJudit Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86769
Várják, hogy megegyük őket. Ott hül le teljesen egyenletesen. Utánozhatatlan!
Előzmény: Törölt nick (86764)
csirip46 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86768
JUCUS. Ez igy nem probléma, csak a saját pps-t nem tudom feltenni.Ahhoz kell egy olyan módszer és oldal, ahová fel tudom rakni és ide csak a linkje kell. Ez a YouTube-röl van. Itt csak a linket kellett felrakni. Tényleg fantasztikus volt. Meg is hatódtam egy kicsit. Valami csodálatos az emberkék életkedve, reagálása....Legszivesebben én is táncre perdültem volna.

Nyugatról kezdünk befelhősődni. Egész délelött ment a locsoló, nem ártana ha az égiek is besegítenének egy kicsit, mert ez a locsolgatás nagyon apasztja a pénztárcánkat....
Előzmény: TJucus (86767)
TJucus Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86767

Szép Napot Mindenkinek!

Ideértem végre, eddig városlátogatáson voltam. Szépészeti műhelyben, és egy kicsit vásárolni.

Juditkám, Gyönyörűséges a párna amit csináltál. Mi ez gyűrűpárna? Mert annak csodajó lenne. Tedd el kellhet még.

Lemezt én is viszek, esetleg cserélünk. Telit üresre.

Pilcher, áldottam a nevedet és sokat emlegettelek. Annyira jó az az oldal. Csak nem hagy aludni. Nem csuklottál? És azok az eperkék, nagyon aranyosak.

Szirmok, ne keseregj, nekem májusban volt a 40. érettségi talákozóm. Ehhez képest a tied sehol sincs. Viszont valóban nagy élmény volt. Sokakat azóta sem láttam.

Csirip, nagyon jó ez a video. Fantasztikusak a táncosok, meg az egész. Ahogy a közönség is reagál. Látom, hamar megtanultad a feltételt.

Ami a fonalat illeti, ezért nem szeretek látatlanba vásárolni, mert még akkor is járok így, ha látom a fonalat, mert dolgozni vele megint más dolog.

Nem tudom kinél milyen idő van, itt Pest/Mátyásföldön most kezd felhősödni. Remélem csak este-éjszaka fog esni, akkor meg kellene is, mert holnapra egy kis kirándulást tervezek, túristák leszünk Budapesten.

csirip46 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86766
Horgicáltam egy kis mintát az uj és a régi Sindeli féle 10-es fonalból. Felrakom. Ég és föld. Az uj fonalat egyszerüen nem lehet horgolni, mert olyan vékony mint a varrócérna 50-es. Megpróbálom majd kétszálával összefogni - a varrócérnával is igy horgoltam. Eszméletlen laza a sodrása, nem lehet átfogni a horgolótűvel.
Azt tanácsolom, hogy csak akkor vegyetek belöle ha a régi - a mintakészletében meglévő vastagságu és sodrásu. Olyan, mintha kevesebb szálat sodor volna össze.
El vagyok keskenyedve((((((((((((((((((((((((((((((
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86765
Látom nagyon jól ismersz már:-))
Előzmény: LRJudit (86763)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86764
miért?
Előzmény: LRJudit (86762)
LRJudit Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86763
Ezt te nagyon élvezed!:-)))
Előzmény: Törölt nick (86759)
LRJudit Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86762
Nos az a helyzet, hogy 2 zöld dinnye úszikál a kútban!:-))
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86761
meseszépen sikerült:-))
Előzmény: LRJudit (86747)
csipke47 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86760
Nem tudom mi lett a hiba de most már lekváros kenyeret ettem ez volt a próba, lehet karácsonykor zserbót sütni sikerült a nagymama lekvárja igaz torturássan de minden jó ha a vége jó. Időjárásjelentés szakad az eső ebben a pillanatban remélem utánna kicsit frisebb lessz a levegő kicsit dörög is.
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86759
Már csak a postást kell várnom:-))
Előzmény: andrea68 (86758)
andrea68 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86758

Nagyon jó!!!! köszi:-))

Előzmény: csirip46 (86752)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86757
Befőzés...

Én személy szerint a tartósítószer mentes befőzést szoktam művelni...
Amennyiben olyat teszek el ami híg lenne, abba teszek zselésítőt, de csak a tartósítószer mentest.
A lényeg. Tartósítónál működik az a módszer, hogy fejreállítod 5-10 percre, majd normál helyzetben mehet a polcra. Tartósító nélkül ezt csak a lecsóval lehet megtenni, a többinek kell a dunszt (azzal csírátlanítod)... Dunszt után sem szokott híg lenni, tehát nem ez volt csipke47-nél a probléma (legalábbis nekem ez a tapasztalatom).
LRJudit Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86756
Jóétvágyat!
Előzmény: Törölt nick (86755)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86755
Részben ezért is.
Én azért szoktam leszedni a merevlemezre, és ott szerkeszteni, mert ha közvetlen a DVD-ről készítem, akkor 2x annyi ideig olvasgat. Mivel a fejnek állandóan újabb pozícióba kell álni, stb. A wincsit pedig kimondottan erre találták ki.
Közvetlen (egyik dvd-ről olvasom, röptében átszerkeszti és a másik dvd-re írja) soha nem szoktam semmit csinálni, mert ha valami kicsit megfogja a gépet már mehet is a kukába a lemez (hiába van mindenféle védelem az íróban).

A leírást majd átnézem. (most megyek ebédelni).
Előzmény: LRJudit (86750)
Jolimama Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86754
Szép napot!

Lassan helyre áll a gépemen minden.
Öröm olvasni a készülődést.

Szirmok, remélem el tudsz jönni.

Most itt van az unokám a barátjával, kevesebbet leszek. Ma palacsintát sütöttem, annyit, hogy a lányom is vitt belőle, szerencse, hogy nem volt nagyon meleg. Mármint a lakásban, mert amikor elmentünk vásárolni, kinnt bizony forróság van.
Május16 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86753
CSIRIP46! Köszönöm,hogy feltetted ez a pályaudvari táncot.Tényleg nagy örömet volt végignézni. Itt aztán volt össztánc. MÁJUS 16 Marika
Előzmény: csirip46 (86752)
csirip46 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86752
LÁNYOK. EZT MEG KELL NÉZNI. SZUPER.

Az utastájékoztató hangosbeszélőn keresztül elkezdték lejátszani Julie Andrews dalát a "Do Ré Mi" (a Muzsika hangja című musicelből).

Ahogy a mit sem sejtő utasok meglepődve észrevették, kb. 200 táncos lepte el a váró közepét (kilépve a sorban állók közül, ill. a bejáratokon át).

Ezt a csodálatos táncot táncolták el, csak 2 próbával a hátuk mögött.

Klikkelj rá és éld át a felhőtlen örömöt
pályaudvaron
KZsuzsó Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86751
Kedves Topictársak!
Nagyon régen nem olvastalak benneteket!Szinte már nem tudlak követni benneteket.
Mindenkit szeretettel köszöntök aki közel múltba ünnepelt!Nagyon szép a kis baba,
örülök,hogy jól fejlődik.Gratulálok.Csodálatos dolgokat csináltatok és a receptek is
nagyon ígéretesek!
Mindenkit szeretettel üdvözlök!KZsuzsó
LRJudit Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86750

Tóni Laci!

Letöltöttem a shrinket és találtam egy használati útmutatót is hozzá.

http://dvdshrink.uw.hu/

A decrypterre azért van szükség, mert egy DVD lejátszóm/írom van?

LRJudit Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86749

Még a képen is látszik a különbség.

Az a helyzet, én nem vagyok elégedett vele!

Előzmény: csirip46 (86748)
csirip46 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 86748
Judit. Ez nagyon széppppp.
A fonal vastagsághoz hozzáfűzésem. Én a 10-est vettem. Szupi volt. A mostani, amit a Csöpi vett, vékonyabb az eredeti mintánál és lazább a sodrata. Még nem próbáltam ki, de az eredeti sokkal jobb volt. Lehet, hogy ezt nem ajánlom... Egy szálnak nagyon vékony, kettővel meg macerás. Este kipróbálom, akkor majd mondok véleményt.

Előzmény: LRJudit (86747)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!