Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
már 2 damilfejet megettem a t45x-ből, de egyszer sem volt olyan gondom, hogy olyan marha sokat kiengedett volna. az tény, hogy többet dob, mint ami elvárás lenne...
egyébként meg ugye balra döntve kaszálunk (tarlóra), jobbra olyankor szoktunk, ha kutyaszart/erjedt gyümölcsöt piszkálunk arrébb, vagy szűk helyen (temető, sírok között) jobb szélen is ki kell gazolni.
de ha pl. kerítés mellett megyek, akkor igyekszem úgy megoldani, hogy tőlem balra legyen... lényegesen haladósabb, kevesebb damilt is eszik, mintha jobbra döntve tudnám szegélyezni. képes vagyok "üresen" is sétálni, mert még így is lényegesen kényelmesebb a kaszálás, haladósabb a munka
és azért nem mindegy az "x" szériánál, hogy bátrabban koppintod kemény (neadjisten beton) felületen, mert a csapágyazás miatt kevésbé kopik, mint a fix koppintós.
Még nem tudtam megállapítani,hogy meddig lesz por védettebb a 46-2-s fej,mint a régi 40-2-s,de az is ha a fedél kicsit kopottabb lett beengedte a kaszálékot port.Talán apii többet tud erről mert ők már tavalyóta használják ezt az újfajta damilfejet.Kaszáltam már a Hq t-45 fejet nekem tetszett,és csak az alkatrész gondok voltak vele,és azért cseréltem el 40-2-re/nálunk nincs Husi kereskedés,ha több alkatrész vettem egyszerre,nem biztos hogy mindig kéznél volt a 40-2 höz meg minden volt nálunk./
Mindenképp. Bár engem sokkal jobban zavart ha föld felett tartva akarva akaratlanul kilökött a husi fej damilt, ilyenkor, gép megáll damilfej szétszed, visszateker majd mehet tovább. meg ugye ennek a nagyobb tányérnak köszönhetően szerintem sokkal egyenletesebben lehet vágni és alacsonyabban is. anno a 40-2-höz mértem, és majd 1 centi különbség volt a koppintó hegye és a damil közötti távolságban. míg a stihl alacsonyabban vágta jobbra-balra döntögetés nélkül, nekem oda vissza döntenek kellett - plusz mozgás, hamar elfáradt a kezelő. (én) :) ami miatt is már most látom, hogy jobb ez a fej, hogy van egy plusz perem ami nem engedi be a szulákot, vékonyabb gazokat, hogy feltekeredjenek a tengelyre. rengetegszer jártam így, megszorítva a T35-ös fejet. a gyári P35 fejen viszont volt perem, valamit ők is jobban tudtak a husinál.
2.7-es volt,de már határeseten voltak terhelve a gépek,a szerencse az volt,hogy ritkás gazos volt-ugyan nagyon magas-,de nem sűrű füves-sásos,mert azzal mi is megszenvedünk mindig....
Elméletben az elmélet megegyezik a gyakorlattal... S kimondtad a kulcsszót: normális 2T olaj. Van aki a lehető legolcsóbb olajat veszi, vagy olyat, amit a benzinkúton vagy a gazdaboltban éppen akkor kapható.
Szerintem erre a területre felesleges 130 ezerért gépet venni, ha rendbe van tartva a terület, akkor egy benzines hajlított szárú gép is megbirkózik vele.
Ha utánanéznél van közötte 2LE alatti gép is benn. Tapasztalatok pedig azt mutatták, hogy gyorsabban haladok 3mm damillal mint egy FS350 2,7mm-el. Pedig azon 40-2 van gyyárilag.
A világért se ugatnék bele ebbe a szakmai okfejtésbe, de egy emberélet kevés ahhoz, hogy egy normális 2T olajtól beragadjon a tűszelep. Persze csak szerintem.
De hát lentebb azt írtad, hogy szétszedted - bár félre is érthettem azt a mondatot, hogy "Lehet, hogy a karburátorban valamit fordìtva raktam össze?"... Pont a tűszelepet és a környékét nem takarítottad ki a dzsuvától? :)
Ha az olaj szavatossága már lejárt, akkor érdemes frisset tenni a keverékbe, ellenkező esetben baj lehet - lsd.: tűszelep beragadása, nem megfelelő kenés miatti hamarelhalálozás, stb.
leveszed, használod. szerintem a gyári vágás túl rövid. hamarabb csíkozol, árokba kevésbé érsz le (és ugye onnan fel is!!!). és marha sokat jelent napi 6-8 órában pár centi is...