Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Én most alig két órája hoztam haza egy új HW 77/K tipusú légpuskát a Nimród Derringertől. Ennek is állítható a sütése de a markolatát alig birom átfogni a kezemmel és nyugodtan mondhatom azt, hogy ekkora fadarabbal puskán még nem találkoztam és itt az összes tűzifegyvert is beleértve. Pedig ez egy NÉMET fegyver... Heló.
Tiszteletem. Ha a cső átmérője végig azonos és a teljes hossza 40 cm.-er akkor LP-22.-es, ha a cső átmérője csökken az elsőirányzék felé és a teljes hossza 40 cm.-er akkor pedig LP-2.-es. Könnyű lövedékkel, új tömítéssel tudja a 7 J. is.
Ennek ellenére a sütés az két ujjas volt. Bár csiszoltam rajta még mindig kemény pedig nekem volt olyan a kezemben amelynél alig kellett nyomni rajta dacára a náluk megszokott billentyű útnak. Heló...
Ezen is van pofadék, ráadásul egészen markáns, csak a képen valahogy nem látszik.
Egy vadásztársam kapta kosárban, megkért, hogy ha lehet, hozzam használható állapotba, jó lesz az unokájának gyakorolni.
Hozzám már így, megcsiszolva került a tus és a vasa is.
Költeni egyelőre nem akart rá, így annyit csináltam, hogy tettem bele egy-egy használt tömítést, felhegesztettem és kialakítottam az első célzót, mert az nem volt rajta.
Kimostam, kipucoltam a csövet, most már egész jól látszanak a huzagok. :)
Csináltam még rá egy sátorvasat, mert az sem volt meg.
Mértem a csőtorkolati sebességet, 120 m/s-ot tud, gondolom sokkal többet újkorában sem tudhatott.
Sziasztok! Légpuska-laikus vagyok, segítségre lenne szükségem. Hozzám került egy FÉG LG-14. Kicsit viharvert, szeretném rendbetenni. A fotón jelölt irányzék alkatrészekre lenne szükségem. Beszerezhetőek valahol? Köszönöm!
Üdv! Eladó nagyon szép állapotban lévő Magyar FÉG LG 422-es, illetve egy Fég LP 422-es légpuskák (igazi ritkaság). Áruk: 45 ezer ft/db! A kettőt ha egyben viszed kis Kedvezmény!
Eladó egy FÉG LG427 fellelt állapotban. A távcső csak próbából lett rátéve, de maradhat is. Karbantartás ráférne, de van másik kiválasztott így nem teszek bele energiát. A tusán van egy kis sérülés, amint a fotón látható. Futár megoldható, helyileg Sajószentpéter. Ára 50000Ft. email: telecomm100@gmail.com