Én másnap összefutottam vele Ujpesten, de semmi sem volt benne a szokásos felszerelésen kivül. Vultron volt, ami nem működött teljes körűen. Bár én nem láttam még az új futárt, de abban nem volt semmi, ami annak látszódhatott volna........ Talán 2013-ban, esetleg korábban látni fogjuk. Persze ha úgy gondolunk rá, mint ahogy én a gyerekeim altatásánál az álommanóról beszélek, ezt is láthatjuk. ( csak ha becsukod a szemed láthatod az álommanókat ) De azt mondták szeptemberben minden elindul és egyenesbe kerül.....évszám nem volt.
Le akartam kapni vagy legalább megnézni, de nem várom meg míg újra összefutok fele. Azt akartam írni, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy ma már nincs benne, csak ideiglenesen rakták bele. Ebből következően úgy sejtem "csak odatettek egy dobozt és egyébként Vultron" a helyes válasz.
"Információm szerint IDÉN szeptemberben gőzerővel beindul a berendezések beszerelése."
Nem piszkálás képpen, csak hátha kimaradtam valamiből. Indult valahol valamilyen szerelés, ha nem is gőzerővel? Kaptatok, láttatok már terveket, berendezéseket? Egyeztetett már veletek valaki erről?
Vannak tények és vannak érzelmek. A tény egy olyan mail lehetne ami itt nem publikus és benne szerepel az emlitett frsz is. Tény hogy az emlitett frsz kocsi ( na jó kiirom nem leszek félénk:-))) ) 909 volt ami a szine miatt nagyon feltünő lett. Izlés kérdése a dolog valöban, hogy jól mutatott e, ezt hagynám, de sajnos a felsöbb szervnek itt nem emlithető keze rendelte el a kopaszitást, neki már nem fért bele....... Mivel Ő a főnök, vagy azt gondolja, rögtön a legnagyobb pusztitást rendelte el.. Az elrendelő itt nem nevezhető meg, de 2k is van a nevében, ha mozaikszóként emlegetnénk. Én továbbra is bizom hogy minden másban ami a közlekedés feltételeit könnyiti meg a megrendelt szolgáltatás elvégzéséhez a szolgáltatást végző számára, hasonlóan a fenti elrendeléshez aktivitást és eredményt ér el.
A klíma témához annyit tudok hozzátenni, amit én is hallottam innen-onnan: állítólag viszonylag új korukban kicserélték a klímákban az a hőgombát (kisebbre) ami a rendszer túlmelegedését hivatott megakadályozni, ezáltal amikor pont 30C+ van odakint és 100%-on dolgozik a hűtés akkor tilt le a kompresszor, a szellőztetés bekapcsolva marad ezáltal tolja be a meleget az utastérbe. Egy idő után vissza tud hűlni a rendszer, de csak nagyon lassan. Hallottam olyan kísérletről amikor slaggal meglocsolták a tetőn az egységet és szinte azonnal visszajött a hűtés, lehet érdemes kipróbálni. De az is lehet, hogy az egész csak városi legenda :)
Szerintem inkább ezt kellett volna leszedetni (909) lehet, hogy meg van védve valamiért. Most szép az ujság kiragasztva, csak naponta kéne cserélni aktuális hírekre.
Klima? Ki tudja miért áll le akkor amikor meleg van? Szerelők nem tudják, egyszerüen megáll a kompreszor. Akár hova állítom a höfökot.
A 86-os autóbuszok augusztus 19-én, vasárnap üzemkezdettől augusztus 20-án, hétfőn délután 18 óráig terelt útvonalon, a Batthyány tér M+H helyett a Széll Kálmán tér M érintésével közlekednek.
A 86-os autóbusz augusztus 20-án, hétfőn este 18 órától üzemzárásig nem közlekedik.
Azért annak lesz egy olyan diszkrét bája amikor a kollégák ( mert meg fogja tenni ) a napi metropolt fogja feltenni oda ahol most egy jól kialakitott fólia volt. Nagyon szép és egységes lesz. Már csak azt kell szabályozni, hogy miként cseréljük le a naptól elszáradt újságpapirt, az egységesités jegyében. De ha már egységesités, akkor a megállók kinézete és az utasaink várakozási feltételeinek egységesitése is biztosan elindul, talán nem a jövő héten de utána biztosan:-)
Gondolom ugyanilyen gyorsasággal intézkednek az illetékesek a Függetlenségi Park vá-n egy esővédő és egy vagy több pad kihelyezéséről az utasok kényelme érdekében. Hogy ez eddig nem történt meg csak a nemrégen beindult gyors fejlesztés miatti időhiány lehet, amivel napjainkra a 86-os hosszabitása lehetővé vált.:-)
Persze csak elméletileg, mert azt nem értem, hogy ez miért nem volt köztudott mindkét oldalon, ha én kívülállóként tudtam róla hónapokkal ezelőtt?
Anno, még csoportvezetőként, többek között, a VEKE honlapjáról tájékozódtam és meglepődtem amikor az ott szerzett információkat elmondtam, senki sem tudott vagy nem akart tudni róla..sőt megjegyezték, hogy az "ellenség" honlapját miért nézem...mondtam: információ... a hab a tortán, minden igaznak bizonyult, amit ott olvastam....
Nem lehet, hogy ez valamiféle NKH-s vagy biztonságtechnikai szabály, és nem felsőbb utasítás?
Ez belső utasítás, szerintem külső nyomásra. Az NHK-nak ehhez semmi köze, ha lenne már rég megtették volna. Az NKH-nak pontos előírásai vannak a járművek utólagos fóliázásval kapcsolatban. Szerintem ezeket a szabályokat nem léptük át.