Hiszen te csak kinevezed nyilasnak az újnyilas MIÉP újnyilas hetilapja egykori militáns antiszemita publicistáját, látva, hogy gyakori vendége fideszes szeánszoknak.
Így aztán persze nem nehéz szoclibsi módon végezni az összemosást!
BUDAPEST, MÁRCIUS 4. 19:00. Kerényi Imre "Szerintünk" című véleményműsora a Polgárok Házában, neves közéleti személyiségek részvételével. Moderátor: Pörzse Sándor. Belépőjegyek 2.000 és 1.000 forintos áron a műsor kezdete előtt, 18 órától válthatók a helyszínen (1089 Budapest, Visi Imre u. 6.).
(Jut eszembe egy Pörzse-duma: a vallásos zsidókkal tulajdonképpen semmi baj, de az ateistáknak se istenük, se erkölcsük, még a Tórát sem olvassák - valami ilyesmit mondott még a Hírtévében...)
BUDAPEST, MÁRCIUS 10. 18:00. Nemzeti ünnepünket megelőző közös emlékezés a "Barátság egymásért és a nemzetért" Polgári Kör szervezésében. Vendégek: Wittner Mária és Döbrentei Kornél. Helyszín: XV. kerület, Arany János utca 49. sz. alatti Református Közösségi Ház.
"De geszthi összes többi információja abszolút helytálló és bombabiztos." mondja az a KBS aki itt alabb allitotta, hogy "ha te is csak anyázni akarsz, mint a másik két kartács,"
Nem latok anyazast az egesz topikban sem nem hogy csak tegnapi/mai nap folyaman, de KBS biztos tudja linkelni.
Esetleg csak nem "rettenetesen nagyot csúsztatott" az itt csusztasokra oly erzekeny KBS? Aaaa az nem lehet.....
KBS, legobjektivebb enemet is keservesen elokutatva, csak azt tudom mondani, hogy ugyanazon a kepet nezve Te a nyulakat en meg a kacsakat latom, azaz azt, hogy a Fideszt nehany kinosabb pillanattol eltekintve egyaltalan nem zavarta ez az osszemosas, sot (talan) ra is jatszott (a Tortenelem Foutcajaval, a szulinapokkal, stb) hiszen Bencsikek segitsegevel viszonylag jol lehet zarni a "jobb szarnyat". Ha nem igy van, akkor miert kvazi lehetetlen a nyilt level kerese? Hiszen ha valoban csak es kizarolag kinos a Demo, akkor ezzel csak nyernetek; ellenben, ha nem mindig kinos a Bencsik-vonal.....
Mondjuk KBS meg nincs ott, de ami kesik....mulik, mint az Orban a rikkancs topikban is? Ahol mit ad isten a mi miden apro orbanellenes sertesre azonnal ugro KBS-unk nem volt ott korrigalni. Ergo nem volt aljas hazugsag a topik szerinte (persze tudom, epp azt a kedves cimet nem vette eszre)
Latom nagyon kinos a dolog ha mar KBS abba a fuszallba kapaszkodik gorcsosen, hogy mivel nem tudok IRL adatokat Jo Tunder kileterol igy az "Orban Viktor ajanlasaval" felirat nem viritott ott evekig az MNO-n, serm a Demokratan. Sot Orban sosem ajanlgatta a polgaroknak e ket mediumot, sosem neveztek polgari ertekrend megjelenitoinek miegymas.
Persze megertem en, ha a Vezer valt akkor a mi kis polgar androidjainkban Format C: eltuntetni minden korabbi nyomot, es uj .ini file beallitas a vezeri OS-hez azonnal.
És ha már úgyis mindegy jobb, ha egyenesen rájuk szavaznak, mert így nem kell a MIÉP-es képviselőkkel bajlódni a Parlamentban. A múltkor is nagyon önfejűek és követelődzőek voltak.
Nem. Akkor azt írnák meg, hogy "nem mentek el". Miközben eszükbe sem jutna megírni, hogy - többek között - nem ment el Fodor Gábor és Gusztos Péter sem.
A módszered továbbra is ugyanaz. Kinevezel valakit nácinak, és aztán szörnyűlködsz, ha az illető a Fidesz közelében megjelenik. Csakhogy fordítva ülsz a lovon: azért nevezed ki nácinak, mert a Fidesz közelében mozog. Így könnyű...
Képzeld el: legközelebb például hiába nem megy el Demokrata-bulira Pokorni meg Pálinkás, a hírhedt náci zenekarral közös ünnepségre, a szoclibsik akkor is azt fogják mondani, hogy ott voltak! Vagy ha nem ők, a szüleik vagy gyermekeik.
Hiába hát minden... A farkas farkas marad, a bárányok meg kiszolgáltatottak mindörökre.
Meg is értem, hogy passzívak (mármint a fideszesek), egyszer sem határolódnak el az újnyilasoktól, továbbra is hívják őket a rendezvényeikre: hiszen ha szakítanának velük, a szoclibsi véleményformálók akkor is újra összemosnák őket...
+ elveszítenék szavazóbázisuk egyik fundamentumát.
Akkor a szoclibsi véleményformálók ellen teljesen védtelen a Fidesz....
Sikerült nagyon összemosni őt a nyilasokkal, s most aztán van miről dumálniuk a szocionistáknak..!
Meg is értem, hogy passzívak (mármint a fideszesek), egyszer sem határolódnak el az újnyilasoktól, továbbra is hívják őket a rendezvényeikre: hiszen ha szakítanának velük, a szoclibsi véleményformálók akkor is újra összemosnák őket...
Dolphin még véletlenül sem azt írta, hogy a Fidesz udvarlása a Demokratának aprócska hiba, melyet észrevenni csúsztatás, hazugság, liberális intollerancia.
Ezt a fajta brilliáns érvelést már alább méltattam. Rövidesen mennem kell kúrálni az influenzámat - siess, hogy még eljuss a náci záshoz is. (A többi már megvolt.)