Keresés

Részletes keresés

biztoskérdező Creative Commons License 2022.07.11 0 0 516

Asztali PC, Firefox

 

 

1.

A régi változatban:

a Piszkozat mappában a leveleket "olvasási nézetben", vagyis nem szerkeszthetően nyitotta meg először, látni lehetett hogyan fog kinézni a címzettnél, valamint ellenőrizhető volt a levélben elhelyezett linkek működése. Korrekcióhoz, a szerkesztés folytatásához - ki hitte volna - ott volt a "Piszkozat folytatása" gomb.

Az új felületen: semmi ilyen, egyből szerkesztésre nyitja meg, nincs nézeti és link tesztelési lehetőség.

 

2.

A régi változatban: a Címtárban csoportokat lehetett létrehozni ("csalad", "ismerosok","munkahely" stb.), meglévő vagy új címeket hozzájuk rendelni. A csoportlistákat betűrendben hozta.

Az új felületen: nem lehet csoportokat létrehozni, a címeket nem lehet a meglévő csoportokhoz sem hozzárendelni. Volt csoport, amelyet nem találok. A csoportlista rendezetlenül jelenik meg.

 

3.

A régi változatban: levélcímzéskor a címlista sorait végig mutatta.

Az új felületen: a címsorokat az ablakban levágja, vízszintes görgetési lehetőség nincs.

 

4. Beállítások / Levélírás

A régi változatban: Az Aliasok listája megjelenik.

Az új felületen: megjelenik, de csak elsőre. Ha ott valamit csinálok, például törlök egy alias címet, az egész lista eltűnik, nem hozható vissza, hiába indulok újra a menük elejéről.

Továbbá nem hozható létre új alias-cím. "Alias hiba" vagy ilyesmit ír ki, de nem adja meg a hiba okát (például már meglévő címet akartam létrehozni stb.)

 

Napok óta írok a Visszajelzések menüpontban, nyugtázza is, hogy "visszajelzése elérkezett hozzánk", de semmi későbbi válasz nem jön.

 

Kérem jelezze valaki, ha én vagyok vak és hülye az "új felület bevezetése" óta.

prs Creative Commons License 2022.07.09 0 0 515

Az újdonságok közé tartozik, hogy a freemailen spamként jelölt levelek (jött jó sok), amik eddig ott kiszűrődtek, most átjönnek a másik címre (ott egyből spamnek jelölődnek). Eddig nem jöttek át.

Erősen elcsesztek valamit, a spamet nem kell forwardolni és spamként szűrni. Gratulálok. Az örök igazság állandó: mindig van lejjebb.

 

Landsmann_ Creative Commons License 2022.07.07 0 0 514

Az este mikor kínlódtam vagy másfél órát mire működésre bírtam, a weboldalra belépve is hol így, hol úgy nézett ki az oldal. Volt amikor a régi és volt amikor az új kinézetet töltötte be. Tiszta gány ez az egész. 

Előzmény: igazságrizikó (513)
igazságrizikó Creative Commons License 2022.07.07 0 0 513

"Megújult", és persze kikényszerített felület van, HIBÁS LÉPTEN-NYOMON.

 

gratulálunk barmok

Landsmann_ Creative Commons License 2022.07.07 0 0 512

Olybá tűnik, kiderült mi volt a baj. Ékezetes karakter volt a jelszóban. Persze a jelszóváltoztatásnál nem írják, hogy te hülye, azt ne tegyél bele. Ráadásul webről simán működött is. PC-n és a telefon levelező programjában is átírtam a jelszót. Érdekes, hogy az ékezetes karakteres jelszóval a változtatástól számítva egy óra hosszáig működött is. De utána már nem. 

Előzmény: prs (511)
prs Creative Commons License 2022.07.07 0 0 511

Én sem szüntettem meg, át van irányítva. (Rendszerint át is jönnek a levelek.)

Előzmény: Landsmann_ (510)
Landsmann_ Creative Commons License 2022.07.06 0 0 510

Komolyan mondom, ez az egész freemail már a paródia kategória. Feltűnt, hogy majd egy hete nem jönnek levelek. Pop3-al használom. Aztán kiderült, nem tud bejelentkezni a szerverre. Hát ilyen is volt már, majd megjavul. De nem. Akkor beléptem webről. Egyből azzal fogadott, cseréljek jelszót, mert régen volt, vagy megpróbálták feltörni. Cseréltem. Pop3-al továbbra is többszöri próbálkozásra sikerül letölteni, de webről megy. De azért van pofájuk megkérdezni, hogy tetszik az új felület? Sehogy! Ma megint nem engedett be két fiókomnál sem. Na, akkor megnézzük webről. Hát úgy sem. De olyna gyorsan kidobja, hogy a felhasználónév/jelszó páros hibás, hogy szerintem el sem jut odáig. Céges címre beenged. Egyből ott is azzal jönnek hogy tetszik az új felület. Na, leírtam a véleményemet. Rányomok a küldésre, erre kiírja, az üzenet küldése közben probléma lépett fel, próbáljam újra. Minden egyes próbálkozásnál ugyanazt írta ki. Az a baj, túl sok helyen van az egyik mail címem megadva, nagyon nehéz lenne a váltás. Már vagy 30 éve megvan ez a cím. A szolgáltatás minősége évről évre egyre szarabb. A supportot hagyjuk, azok hülyék mint a faggyú. Teljesen fölösleges hibaként jelezni. Egy problémát, ami szerintük nem is létezik, több mint 1 év után hárítottak el. Még egyszer biztos nem kezdenék ezzel a brigáddal, pedig valamikor jó volt.

Molma8 Creative Commons License 2022.06.05 0 0 509

Sziasztok! Az instagramom nem akar beengedni, valoszinu valami rossz wifinél akartam csatlakozni... arra hivatkozik hogy illetéktelen belépés... semmi gond kódot küld emailra.. igen ám csak nem jönnek meg a kódok a freemailos fiokomba! (nem spamba sincs és sehol sem) És tudom hogy 100 másféle képpen be lehet lépni instára, de bármit irok bárhogy lépek be saját kódjával facebook fiókkal mindig oda jutunk hogy küld kódot mailra.. Mit tudok ennek tenni?? 

Kocsis F Creative Commons License 2022.05.28 0 0 508
Előzmény: Kocsis F (507)
Kocsis F Creative Commons License 2022.05.28 0 0 507

Hetek óta ismét gyengélkedik a Freemail... WEB alatt belépve nincs gond, de az "Outlook 2016"-al nem hajlandó együtt működni...

Az alábbi hibaüzenetet adja az Outlook:

 

 

RazorX911 Creative Commons License 2022.04.10 0 0 506

Fordít?? Mit? Szöveget, más nyelvről? Vagy, levelet máshová továbbküld? Vagy mit? A szövegfordítás, sose volt része, a szolgáltatásnak, már aki annak meri nevezni, kinek így, kinek úgy alapon és szemszögből nézve, a saját tapasztalataiból.

Előzmény: kiss.zoltán (505)
kiss.zoltán Creative Commons License 2022.04.09 0 0 505

Uj lett a freemailem.Tud valaki segiteni abban miért nem fordit a freemail?

b.mark23 Creative Commons License 2022.02.18 0 0 504

Sziasztok!

 

Tegnap este folyamán feltörték a kb. 10 éves freemail fiókom,amit már semmire sem használok,de a facebookra ezzel regisztráltam ugyanúgy 10 éve. Freemailnek köszönhetően megváltoztatták a Facebook jelszavam,ahol perverz üzenetekkel bombázzák az ismerőseimet.  A megosztott képeimet küldözgetik és perverz bejegyzéseket posztolnak. Sajnos ahhoz,hogy betudjak lépni a facebookomba és törölni tudjam a fiókom kellene a freemailes email címem. Freemailen próbáltam a biztonsági kérdést,aminek a válaszát leírtam magamnak korábban,de fejből is tudnám,viszont így sem engedett be…2x írtam a supportnak,másodjára válaszoltak,ahol közölték,hogy SPAM miatt tiltottak,de azóta semmi. Valaki esetleg járt már hasonló cipőben? Van esély arra,hogy visszakapjam így az emailem? Iszonyat kellemetlen a helyzet és már belefáradtam a magyarázkodásba..

pipszibela Creative Commons License 2022.01.27 0 0 501

2021 december vége óta nem tudtam sem WIN sem Android levelező programból belépni több freemail-es címemre a korábban működő beállításokkal, jelszavakkal.

A megoldás a következő volt: böngészőből belépve a régi jelszavakkal a freemail-re megváltoztattam az egyes acountok jelszavait.

Az új jelszavakkal már működött mind a WIN mind az Androidos levelezőkön a belépés, letöltés mindegyik címen.

A jelszóváltás után még azt az infót is adta a Freemail, hogy újra aktív a címem.

Érdekes módon böngészőből ennek ellenére működött mindegyiknek az elérése, nem figyelmeztetett az inaktív státuszra.

Remélem,  másnak is segít ez az információ.

 

Desert Rat Creative Commons License 2021.12.26 0 0 500

Az élet telve van szenvedéssel és a számítástechnikában is előbb vagy utóbb csak csalódni lehet ha túl sokat várunk tőle. Nem volt még túl rég az az idő amikor ha közölni aratunk valamit távoli másokkal, akkor levelet kellett írni papírra és rábízni a rosszul fizetett szomorú postásokra. - azt sem mindig kapta meg a címzett, pedig elég egyszerű volt a technikai háttér. Az ilyen bonyolult dolgoknál mint internet meg mailszerver és különféle gépszörnyetegek, az lenne a csoda ha nem lennének problémák.  A problémák azt jelzik hogy valamennyire azért működik a kóceráj hiszen van aki használja, de tulajdonképpen csak istenben bízhatunk elejitől fogva.  Boldogabb Újévet!

Előzmény: vibabetty (499)
vibabetty Creative Commons License 2021.12.26 0 0 499

Bocsánat a zavarásért de miért van az hogy nem enged belépni a freemail? Újlenyomatos belépés van beállítva meg hogy jegyezze meg a jelszavamat de mindíg azt írja ki hogy hibás jelszó hiába az újlenyomatos belépést választom. Eddig beírta magától mivel megjegyeztettem vele. Sajnos nagyon sok e-mail van a fiókomban ami a munkámhoz kell de egyszerűen nem enged belépni. Mit tudok tenni? S.O.S. Valaki segítsen köszönöm.

Azt is kiírta már hogy túl sokszor próbálkoztam 😪😪😪😪

Nagyon nagyot csalódtam......

 

Kaphas Creative Commons License 2021.12.22 0 0 498

Üdv nekem hó elejétől elérhetetlen a könyvtárak...

 

Ügyfélszolgálat legalább reagált de azóta semmi... kezd igen kellemetlen lenni mert indulása óta nem jártam még így, hogy ennyi ideig nélkülöznöm keljen...

 

[freemail] ügyfélszolgálat ([freemail])

2021. dec. 9. 12:41 CET

Kedves Felhasználónk!
Köszönjük jelzésed! A leveledben említett probléma rendszerünkben hibajavítás alatt áll. A probléma megoldásáig szíves türelmed kérjük.
Sajnáljuk az ügyből adódó kellemetlenségeid!


Előzmény: jumpi18 (497)
jumpi18 Creative Commons License 2021.12.15 0 0 497

Sziasztok nem tudja e valaki megint mi lett a freemail-lal nem lehet belépni.Ezt az írja a belépés alá - A felhasználó le van tiltva!Köszi a választ.

3A3a Creative Commons License 2021.12.14 0 0 496

Kedves Marika! Ide nem jó helyre regisztrált és szerintem nagyon nem jó, hogy nyilvánossá tette a személyes adatait. Jó tanácsként javaslom, hogy kérje a hozzászólás törlését itt:

Üdvözlettel egy sima felhasználó

Előzmény: Marika Hajmasi (495)
Desert Rat Creative Commons License 2021.11.28 0 0 494

Nekem a legjobb húzásnak az bizonyult, hogy még évekkel ezelőtt forwardot állítottam be a freemailos címeimről egy gmailosra. Így mindig megkapom a bejövő leveleket, küldeni meg lehet máshonnan is ha a freemail éppen vacakol.

Előzmény: Koffer82 (493)
Koffer82 Creative Commons License 2021.11.27 0 0 493

Hali,

azt hiszem tele van a hócipőm már a freemail-lel. 2 címem van, az egyik úgy-ahogy működik, de a másik kizárólag webes felületen írhető el. IMAP-pal 4-féle programmal próbáltam beállítani, azt írják, hogy nem jó a jelszó. Az IMAP elérés igen, engedélyezve van. Elegem van. Úgyis van 2 gmail címem, szépen áttérek ezekre, a freemail-eseket pedig elfelejtem örökre. Kapcsolatba lépni velük lehetetlen, az új önkiszolgáló izé meg semmire sem jó.

bene1974 Creative Commons License 2021.11.23 0 0 492

sziasztok

 

Ma delutan ota nem megy a freemail-em vodafone otthoni internetrol.

Viszont ha telefonon hotspot-ot csinalok es azon keresztul probalom akkor megy.

Szinten megy a szomszedbol digi-s netrol.

 

Ami meg erdekes : ket freemail cimem van

Az egyik a regebbi feluleten megy a masik az ujabban.

Csak a regi erintett a problemaban, az uj megy vodafone-os kabeles internetrol is.

Péter Fabók Creative Commons License 2021.11.23 0 0 491

Sziasztok!

 

Létezik hogy valami rendszerhiba vagy ilyesmi történt ma? Nektek.működik a freemail? Mert én nem tudok belépni a levelezésembe. 16 éve ezt az email-t használom. 

KFeri_2+4 Creative Commons License 2021.11.18 0 0 490

Tegnap kitöröltem az összes levelet a Spam mappából (nem kijelentkezéskor, hanem "manuálisan"), ma újra tele volt évekkel ezelőtti levelekkel. Ráadásul olyanokkal, amelyek nem is spam-ek voltak!

Előzmény: RazorX911 (489)
RazorX911 Creative Commons License 2021.11.18 0 0 489

Kijelentkezés?? Akkor, alapból törlődnie kéne, a Spam mappában lévő leveleknek.

 

Esetleg, a Beállítások-okon belül, válasszad, a Mappáim alfület és ott, a Spam mappánál, jobb oldalt klikk, az ürítés gombra. Azóta, jött megint 2db levél de gond nélkül tudtam törölni. A Levélhiba-s üzi, az a szokásos gyíkja, a Freemail-nek, bár nálam mostanában nem jött ez nagyon elő. Régi törölt levélnél nem is zavarna ez. Amik megmaradtak és elolvasnám netán is őket, azoknál annál inkább.

Előzmény: KFeri_2+4 (488)
KFeri_2+4 Creative Commons License 2021.11.18 0 0 488

Sziasztok!

 

Én már napok óta küzdök azzal, hogy tele van a Spam mappám évekkel ezelőtt törölt levelekkel és a levelek megnyitásánál megjelenik a "Levélhiba - a kapcsolódó tartalom vagy levél nem jeleníthető meg" hibaüzenet.

Előzmény: RazorX911 (487)
RazorX911 Creative Commons License 2021.11.18 0 0 487

Nektek is "varázsolódnak elő" régi, de már törölt levelek, a Spam mappában?? Regisztrációs email, stb... 

 

Ma, 17(!) db került elő valahonnan, a leges-legrégebbi, még 2012-es! A többi 2017-18-től kezdődő keltezéssel. Tegnap, 3db volt. Adatvisszaállítási malőr vagy mit kísérleteznek most ezzel?

RazorX911 Creative Commons License 2021.11.16 0 0 486

Hogy, a Freemail esetleges problémáit, ez hogyan és hogy oldja meg, az majd a gyakorlatban kiderül:

 

Kedves Felhasználónk!

Örömmel tájékoztatunk, hogy a freemail információs felülete a Gépházmegújul és a helyét az Önkiszolgáló segítség oldala fogja átvenni. A korszerűsítését a felhasználóink kéréseit figyelembe véve végezzük el, melynek teljes befejezése a visszajelzések alapján fog megtörténni a következő 1-2 hónapban.

A fontosabb változások, amit az Önkiszolgáló segítség nyújt:

  • átláthatóbb, gyors és könnyen kezelhető felület
  • a leggyakoribb problémákra gyors megoldást kínál
  • belépési adatok nélkül is lehetséges az ügyintézés
  • a freemail-lel kapcsolatos legfontosabb hírek ezen keresztül érhetőek el
  • email és online biztonság témában oktató anyagokkal, cikkekkel is találkozhatnak a látogatók

Hol érhető el az új felület? Önkiszolgáló segítség

Meddig érhető el a Gépház?
Várhatóan 2022. januártól a Gépház elköszön a felhasználóktól, helyette az új felület nyújt támogatást.

Üdvözlettel,
a [freemail] csapata

Apa27 Creative Commons License 2021.11.03 0 0 485

Sziasztok! Nekem ma volt ez a malőröm a freemail-el. Most írtam Nekik...Nem értem. Azt írja ki hibaüzenetnek, hogy "Biztonsági okokból felfüggesztve!".

Ti vissza tudtatok lépni?

Előzmény: Szellemese (481)
laller54 Creative Commons License 2021.10.13 0 0 484

sziasztok én is letiltott voltam .Irtam az ügyfélszogálatra másnap válaszoltak küldtek egy uj jelszót és már mükszik

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!