Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy frissen szervizelt, Sony Zeiss 16-80 objektív,a műanyag fogaskerekek réz fogaskerekekre lettek cserélve (ami igy már örök életű) 65e ft-ért amire a Sony 1 év garanciát vállalt. Az objektív kiváló állapotban dobozával,tokjával,napellenzővel eladó.
Eladó egy Sigma 28-70 fix 2,8-as fényerejű objektív. Külső használati nyomok vannak rajta, de a lencséi hibátlanok. Por-, gomba- és karcmentes!!! Sony Alpha bajonettel. Megtekinthető, kipróbálható Budapesten, Székesfehérváron illetve Móron előre egyeztetett időpontban. Ára: 4000038000 Huf 37000 Huf
Az objektív tökéletesen működik és sok túrán volt velem és én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az objektívet kipróbálni Nagykovácsi és Budapest Környékén lehet illetve mivel munkám miatt sokat megyek így esetlegesen egyéb városok is szóba jöhetnek.
Eladó egy kiválló állapotú,Sigma Super Wide ll 24mm f/2.8 objektív,Manuál fokusz!!! Sony/Minolta bajonettel.A lencsék eppek tiszták, gomba,és karcmentesek. Gyönyörű macro képek készíthetőek vele, leképzése 1:5 ,min közelség 18cm, én a77-en használtam,kicsi mérete ellenére sújos darab.Tartozékok: első hátsó védősapka,bőr gyári tok .
SONY ALPHA 300 DSLR Karbantartott ,szép állapotban,Sony SAM 18-55mm f: 3,5-5,6 kit objektívval.
Magyarországi vásárlás, első tulaj. Gari már nincs rajta. 14.200 expo. Made in Japan. Tökéletes gyári aksi, minden tartozék, dobozában papírokkal, CF kártyával + Hoya Skylight szűrővel. Első-hátsó sapival + napellenző.
A képen az eladó gép látható!Ár:60.000Ft
Email: hj4@t-online.hu
Telefon: 30/4468117
Eladók az alábbi megkímélt, hibátlan Minolta MAF "A" bajonettes objektívek: