Bocs hogy zargattalak az emilen, csak kivancsi voltam a te korodra is, ha mar nalam elojott a dolog.
Ami a nicket illeti, amikor beirtam a topickba a "hat meg is honnan van?" kerdest, eszembe jutott hogy tenyleg van egy masik topic, ami az ilyenekkel van teli. Me'g akkor megneztem.
Itt vagyok blrad!
Nem tüntem el, csak akadályoztatva voltam. Az ördögöt meg kell ölni néha egy kis munkával. Jajaj a korom?:-) Adjál hozzá a tiedhez még hatot, de azt is csak októberben fogom betölteni.:-) Na, szívedhez kaptál ilyedtedben?
A nick-et megtudhatod a "Honnan jött a nich neved" c. topicból. (Remélem jól idéztem a topic címet.)
Hogy-hogy "atkozottul fiatal"? En marhara sokallom. Eszrevettuk a haverokkal, hogy regebben elmentunk buliba, mindig csak idosebb csajokat lattunk, most meg? Hozzank kepest csak fiatalabb fruskak szaladgalnak minden fele. Ha nem vagyok indiszkret: te mennyi vagy? Ja es honnan vetted ezt a nicket?
Bocs, hogy csak most valaszolok, most jottem haza a nyaralasbol. Amugy meg kosz, hogy maris eltemettel. Gondolod, hogy 22 evesen mar eljart felettem az ido. Ram mondod ezt egy erotol duzzado, kicsattano formaban levo jokepu fiatalra.
Ez nem igaz, hogy másnak nincs valami igazán jó ötlete.:-( Árokzsír, tojássampon,... stb.
Belső gyulladás is okozhat hajhullást. Az is lehet, hogy eljárt feletted az idő, blrad.;-)))
Eszembe jutott még két szer. Régen kapható volt a "Bánfy hajszesz" és a Bojtorján sampon. Persze, lehet, hogy a sampont korpásodás ellen kellett használni. Már nem tudom.
Itt vagyok, es fentrol figyellek beneteket. Olvasgattam a hozzaszolasokat, es mivel senkinek semilyen negativ (de pozitiv sem) elmenye nem volt a nevezett dologgal, ezert vettem egyet. Gondoltam sokat nem veszithetek (hacsak nem az arat, ami potom 4500 huf volt). Potyomotyo koszi a tippeket. Ha meg van hozzaszolas, akkor varom.
Ez így nem teljes. Oroszlán-napokon, ez igaz, de csak akkor, ha telihold van és cickafarkfüvet összekeverünk döglött patkány apróra összezúzott farkával és sziámi lúdtojás nedvében etc etc...
Kb. 2-3 évente - amikor már minden birka elfelejtette, hogy egyszer már átlökték a palánkon - feltalálnak valamilyen csodaelíxirt, pedig már megtanulhatnák az emberek, minden szer, amelyet természetes hajhullás ellen kotyvasztanak egy nagy mocskos átverés.
Még nézelődtem egy kicsit. Javasolja, hogy Oroszlán-napokon vágassuk a hajunkat, mert az akkor vágott haj erősödik. Ezt kifejezetten férfiak esetében megszívlelendő tanács.
Oroszlán-napok - ebben az évben - a következők:
Augusztus: 1., 27. és 28.; Szeptember: 24. és 25.; Október: 21. és 22.; November: 17. és 18., December: 15. és 16.
Szóval, aszongya a könyv, hogy a bojtorjángyökér hatásos szer a hajnövekedés serkentésére. Gyógyszertárban talán kapható, vagy a már előbb említett gyógynévönyes boltokban. A főzetét kell hajmosásra vagy higítva utolsó öblítésként használni.
Hatásos még a csalánlevél illetve annak gyökere, amit vízben vagy alkoholban forralva kell használni. Az alkohol azt hiszem a gigámon hamarabb lecsúszna, minthogy a fejemre kenjem.:-))
blrad: Oké! Én nem kopaszodom, de mostanában erősebben hullik a hajam a megszokottnál. Ez többnyire a hajmosáskor látványos, de napközben is elhullatok párat.
Javaslom még a Herbáriákat. Ott biztos található jó gyógynövényből készült termék. Utána nézek még Johanna Paungger: Gyógyító Hold c. könyvében, hátha találok a problémádra valamit.
Helló
Egy rokonom a nyolcvanas években kapott valahonnan nyugatról egy kapszulás hajregeneráló szert, gyulladásos betegség miatt kezdett csomókban hullani a haja, és helyrejött, megállt a hullás és a haja kezdett, először pelyhesen, majd erősebb szálakban visszanőni.
Most a HairGain kapszulát meglátva úgy rémlett neki, mintha ez a gyógyír lett volna az, természetesen más dobozolásban. Most ismét hullik a haja, vett is belőle kb 4000 Ft az ára, nem tudom pontosan, és egy doboz egy hónapra elég.
Ő mondta, hogy ettől a szertől nem kell csodákat várni, ez nem egy TVteleshop-os cucc, hogy kapja be és rögtön kinő a haja!Idő kell hozzá és kitartó szedés na meg pénztárca.
Sok szerencsét hozzá, érdemes kipróbálni, egy-két hónap után pelyhes hajszálaknak kell megjelennie a fejeden.
Egy-két hónappal ezelőtt olvastam róla valahol. Úgy emlékszem svéd termék, kikísérletezték, hogy ők nem kopaszodnak annyira valamelyik tengeri hal miatt. Állítólag segít (nem az p*náját), de hát nem tudni. Azóta nem hallottam róla, csak most itt.
Enyhen szolva kopaszodok es lattam a patikaban egy 'csodaszert': HairGain.
Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban. Esetleg valami mas szerrol?