Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Magyarország honvédelme és biztonsága EU, NATO, és világviszonylatban.
Minden, ami a MH helyzetét befolyásolta a közelmúltban, befolyásolja a jelenben, és befolyásolhatja a jövőben.
Aktív és inaktív katonák, rendvédelmiek, és a honvédelem iránt elkötelezett civilek klubja.
Inkább a gránát legyen valamivel hatástalanabb, mint a lövő a tárcsere elmulasztása miatt. Vagy legyen dedikált gránátlövő fegyver, ami hatásos és nem lehet eltéveszteni.
Na ezt a fogást akartam valahogy leírni az AMD-ről írott székfoglalómban, csak veled ellentétben nekem kevésbé sikerült. Sem kivitelezni az AMD-n, sem leírni :)
csak szólok... :))) Grafológiai és mondattani nézeteidet osztom. Nem gondolom, hogy vki is a munkahelyéről fórumozna. Én jómagam -egykor katonák voltunk- már jó ideje egyéni gazdálkodó vagyok, magamért harcolok az elemekkel, ugyanakkor megértem a T.társak hozzászólásait. Biztos vagyok benne, hogy itt és más fórumokon elhangzó (leírt) dolgok közel 100%-ban megállják helyüket. Olvasni nagyon-nagyon belső ismereteket is, de hát istenem, biztos nem a szerző a gazember. Aki és ilyen bizonyára előfordul, hogy a minősítetthez közeli adatokat ír, annak tudnia kell miért teszi. Aki több néven publikál az is tudja miért teszi. A cél a "vétkesek" elbizonytalanítása. Ez viszont eredményes, mert pl. a dr. Lakatos-ról íródottak -a szerző biztosan közelről ismerte őt- célhoz értek, hiszen kijavította korábbi hamis adatait. Azt hiszem, hogy mindenkit bátorítani kell hogy ne hallgassák el amit tudnak, így lehet előre lépni.
Mivel a téma érdekel, nem lennék ellenére egy kis továbbképzésnek. :) De mi nem arról beszéltünk amit te mutatsz. Ez nem pisztolymarkolat, hanem elülső markolat. Amire én gondolok, és asszem a másik srác is, az egy 20-as években használt géppisztoly, kb 45 fokban a lövő felé hajló elülső pisztolymarkolattal. Biztosan ismered látásból!
"Azonkivul nem tudom milyen puskagranat van a FAMAS-hoz, jo lenne ha valki megmondana, hogy ott szuksegeltetett-e tarat cserelni granatloves elott." ............................... Nem tudom,hogy hány féle van,de én 5 félét lőttem ki.
Éles lőszerrel:AC-58 Speciális lőszerrel:APAV-40,AP-34,világítót és a gyakorlót.
Annak idején az a hír járta, hogy ez a 4 csillagos dolog azért történt így, mert Czinege szeretett volna egy kis előléptetést. De sajna a MN nem volt elég nagy ehhez. Nem tudom, hogy a magyar terminológia szerint mi a neve annak a kategóriának ami a tábornokok fölött van, de az MN-ben nem volt olyan szervezet, amihez ez a rendfokozat járt volna. (?tengernagy?) Így találták ki, hogy ő lehessen 4 csillagos tábornok miközben ilyen igaziból nem is volt az MN-ben! :-)
A légierőnk pedig szvsz akkor lenne elég erős, ha nem nem 14 Gripenünk lenne, hanem legalább 3040 két repülőtéren és lenne hozzájuk fegyverzet, a Mi 24 meg akkor, ha nem csak kb. 10 tudna belőlük felszálni
Ebben van igazsag, de nincs benne realitas. Vagyis persze jobb lenne az a 30-40 gep. De ha a magyar tuzerseg, harckocsik, aknavetok, ... -hoz kepest nezed, akkor igenis eros a legieronk. Es mivel (nagyon) keves penz van a fejlesztesre, ezert nem a legierot kellene fejleszteni eloszor.
Üdv! Nem akarvan nagyon belemenni a muszaki finomsagokba, de ha tarcsere nelkul akarsz granatot loni, akkor a granatba lovedekfogo csapda kell. Annak meg sulya van, tehat vagy hatotavban, vagy hatasossagban fizeted meg az arat.
mindenki elég nagy, és azonosítható vonalat húz az interneten, a gépe, a stílusa, az időpontok, stb nagyon árulkodóak, pláne, ha valakinek ehhez joga is van
ezek mind alkalmasak arra, hogy megtalálják (bár jogilag nem mindegyik áll meg, de ha azonosítottak, akkor már rá lehet állni, és akkor biztos lesz valami).
kedvencem volt az, aki nem rakott fel az iwiwre képet magáról, de az ismerősei igen, szal az kevés, hogy te nem csinálsz valamit, de az ismerőseidben nyomot hagysz...
amennyiben egy ember több nicket használ, előbb-utóbb a rá jellemző nyelvi elemeket elkezdi ismételni, hiába próbál (kicsit) másképp írni a különböző nickek alatt. Talán ha inkább egy (elferdített írásmódú) nicket használ, akkor kevésbé azonosítható... példa az azonos nyelvi elemekre: -a három pont sűrű használata -gondolatjel és elválasztó jel (helytelen!) sűrű használata -a majdnem szó rövidítése -de előtti vessző elhagyása stb...
még az igazán nagy írók sem tudnak túl sok stílusban írni (egy-két kivétellel :))
M-testvér, a kub szállító-járműve (TM) benzines, az MN-ben zil-157-k voltak kezdetben, ezekre halmozták fel a konténeres dögöket... majd ki-konténerezés és megszerelés után kerültek a töltő szállító gk-ra (TZM) -ismét csak benzines de már Ural-375 a jármű - ahonnan ön-daruzás után került az indítóállványra (PU), amely már valóban láncos (fél hk motor van benne) amely már valóban gázolajat kíván. ennyi és üdv
Pont azert linkeltem a Rafael honlapjat, hogy valaki belekukkantson. Szerinte a Simon nevezetu puskagranatot az osszes rendszeresitett 5,56-os loszerrel ki lehet loni. Tehat nem kell hozza tarcsere.
Azonkivul nem tudom milyen puskagranat van a FAMAS-hoz, jo lenne ha valki megmondana, hogy ott szuksegeltetett-e tarat cserelni granatloves elott.
Arra akartam reflektalni a hsz.-eimmel, hogy puskagranat temaban, ami az AMP-t illeti nem kizart, hogy a puskagranat loveshez eleg lenne a granatot fejleszteni, es lehet hogy lehetne azt is kilonni normal loszerrel.
Válaszom igen, Ezért tőlünk NY-ra a csillagok számának (nem Erzsikével a szekéren..) megjelöléásével azonosítják a "rangot". Így a katonák Tömböl Lászlója amerikában már generál, azaz négy csillagos, s ebből a kasztból aktív általában egy fő aki a haderőnemi vezérkari főnökök bizottságának az elnöke... Na ekkora ember a repülős Tömböl. ennyi előre és a haza...
Az ajándékozások most is mennek, nem is kicsit...ezt éppen az Oláh-Takács duo és hű t...i kordinálták, kordinálják.
Az ingatlan fronton is vannak fura dolgok eladták a pasaréti lovardát 7 milliárd forintért, majd az új vevő 20 milliárdos jelzálogot terhelt rá. mennyi is az annyi?
Meg úgy megkérdezném kihez és mennyiért került Anna-völgy, Göd és más egyéb ingatlanok.