Nem bonyolult. Szimplán ki kell rakni valami nyomógombot valahova, amit megnyomva tudsz csak mondjuk hívót meg ehhez hasonló dolgokat kezelni. Pl. egy ilyen megoldást, de biztos lenne még más ésszerű megoldás is. ;-)
Azért egy bizt. bernél mégis csak garantálni kell az alacsony meghibásodási rátát. Olyannak nem szabad előfordulni pl, hogy a képernyő akkor is érzékel érintést, amikor meg se nyomták. De az ötletet én is támogatnám, mert sokkal kényelmesebb kezelni.
Jó ötlet! Valami olyan formában, mint a több ujjas iPhone! Hannoverben a múlt héten kb. 1h-t "játszottam" a MAC kézzel kezelhető ablakkezelőjével egy hatalmas asztalon. Szuper volt! Van róla videóm is. Videó filmeket reklámozott vele a D-T-Home és puzzle-t játszottunk ajándékért. Egyszer ki kell próbálni, mert nagyon ott van!
Távol álljon tőlem gyerekek,hogy olyan biztosítóberendezést minősítsek,ami számomra ismeretlen,(ezért igyekszem a helyszínen tájékozódni mint például Győrben),de hadd kérdézzem meg biztos jó nekünk,hogy az elektromos bizberek ennyi fajtáját telepítjük?
A Dominó esetében legalább volt egy "szabvány" elekromosnál miért nincs?
Mint R kollega mondta, a kezelőfelület, és a biztber az két külön rendszer Tatán. 99-ben még igen csak ismerkedtünk az ottani berendezés lélektanával, de nem eredménytelenül. Szinte az összes előforduló hibát ismerjük, és azokat általában a TM jelfogók okozzák. Azóta azt is tudjuk, hogyan lehet a berendezésből a tiltásokat nagyon gyorsan kiszedni. El telt 10 év, nem jellemző a falrengető leállás. A kezelőfelület meg szegény öreg, ilyen a számítástechnika. P
De nagyon sok javítás történt az eltelt évek alatt. Nem a hibaelhárításról beszélek, hanem a rendszer jobbításáról. A lényegi javítások megtörténtek, több lépcsőben, az aktuális tapasztalatok és hozzáértések tükrében, csak Ruzsi kollega pesszimizmusa erre nem tér ki. P
Persze,hogy nem ez a jobb módszer egy kicsit ironizáltam ;-) Úgy van ahogy mondod,nem lenne szabad ilyen gyakran leállnia. Remélem a tatai berendezést is kicsit rendbe tették 99 óta.
"NE induljon újra, csak pl. havonta, félévente, vagy még ritkábban, hiszen ha már Dísz Eszter megjelenik és int a varázspálcájával, akkor ott valahol baj van! Nagy baj."
Na látod pont erre próbáltam rávilágítani a Dominos példálózással. Azt kb. 5 évente kell újranidítani, és azt is az áramellátás miatt...