Keresés

Részletes keresés

laylacd Creative Commons License 2008.12.20 0 0 366
Azért hogy a párod elfogadja a vonzódásod a női fehérnemükhöz....nekem is régi álmom a szex egyforma fehérnemüben...de tartok tőle az is marad
Előzmény: tranny (362)
polymath Creative Commons License 2008.12.19 0 0 365
ja és várjuk azokat akik szeretik a fényes selymes fehérnemüket, a
mexav.net/joomla/ oldalon, bár még teszt verzio, de majd kialakul
polymath Creative Commons License 2008.12.18 0 0 364
Üdv: és eme jeles pillanatokrol nem készült kép?
igen ez a "stilust" fura vagy másnak is nevezik
de ez csak az anno diktátori irnyzat miatt
ó- anno a harisnya is a férfiak és elökelöbb
egyének kiváltsága volt, mint a szoknya is
meg sorolhatnám, mostmeg!! hát miért
lenne ez, "fura"................
és sokszor mondja ezt akinek ott log a fülébe
a fülbevalo! ami nemrég szintén, "fura vagy...volt
hát erröl a szemléletröl tudnék irni....im
Előzmény: Törölt nick (358)

hallenbeck Creative Commons License 2008.12.18 0 0 363
Egy elég kedves fantáziám,hogy a kedvesem megparancsolja,hogy szépen borotváljam le magam mindenhol(lábak, fenék ,intim,stb)majd szépen kisminkel,szexi női fehérneműbe öltöztet ,parókát ad rám és mint egy leszbi csajjal úgy szeretkezik velem:hosszasan nyalogatjuk egymást mindenhol,ujjazuk egymást,vibrizzük magunkat egymás elött,majd egymást,végül egy nagy 2 végű műpéniszen vonaglunk szenvedélyesen míg kedvesem többször el nem élvez,és ha úgy itéli meg ,hogy ügyes csaj voltam én is kielégülhetek az általa választott módon!
tranny Creative Commons License 2008.12.17 0 0 362
Na de miért?
Előzmény: laylacd (361)
laylacd Creative Commons License 2008.12.17 0 0 361
no ezért irigyellk :(
Előzmény: tranny (360)
tranny Creative Commons License 2008.12.14 0 0 360
Szerintem jó a leírás. Érdekes. Főleg akkor jó a dolog, ha az embert a szerelme is elfogadja így. Sokszor a párom ad rám bugyit, kombinét, és úgy szeretkezünk. A legjobb, amikor mindketten egyformát viselünk. Nagyon izgató.
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 359
Jó hogy végre még egy keleti van köztünk:) Üdv itt!
Nem baj hogy hosszan írtál, mert én spec szeretek olvasni arról, ki hogyan vállt azzá ami lett.
Előzmény: Törölt nick (358)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 358

Sziasztok.

Eléggé hosszú leszek,bocs!

Rólam annyit hogy 31 éves srác vagyok magyarország keleti részéből.

Nagyon örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot.

Én főleg a testhezsimuló,és az egész testet betakaró fényes ruhákért vagyok oda.

De természetesen begerjedek bizonyos női cuccokra is.

Nekem az egész crossdressing dolog kb. 3 éve kezdődött.

Az akkori barátnőm egyszer kitalálta (mivel eléggé lányos alakom van),

szóval Petra kitalálta hogy be szeretne poénból engem öltöztetni lánynak egy barátnőjével együtt.

Namost tudni kell hogy szép csajoknak nem mondok ellent,pláne a barátnőmnek nem .

Először azthittem hogy vihognak majd a csajok rajtam velem együtt,és rámadnak egy női parókát,meg egy farmert.

Aztán előkerült egy szőke női paróka,egy melltartó,egy tanga,egy fényes fekete hosszúszárú lastexnadrág,meg egy top,illetve sminkkészlet,és epillálókészlet.

Továbbá egy pár holdjáró cipő is az orrom elé került.

A csajok szerint helyes srác vagyok aki kinéz 17-18 éves tininek,és elég lányos alakom illetve arcom van.

Na a két csaj olyan gyorsan levetkőztetett hogy nem is kaptam észbe.

Hát az epillálás az elég durva volt,aztán következett a beöltöztetés.

Mivel nincsenek női melleim (mily meglepő),így wc papírral kitömték a melltartót,és rámadták.

Utánna jött a fényes feszülős lasztex nadrág,ez nagyon is tetszett.

Aztán a rózsaszín top,és végül a holdjáró cipő.

A végére maradt hogy kisminkeltek,aztán a paróka is felkerült a fejemre.

A csajok vigyorogtak,és folyton mondták"Milyen helyes tini csajszi lett belőled."

Aztán hogy így kellene öltöznöm mindig.

Csak ők nemtudták hogy mit indítottak el bennem.

Egy olyan érzés volt csajos cuccokat viselni,mintha egy új dimenzió nyílt volna meg előttem.

Aztán eljött a nap amikor bevallottam ismerősöknek,barátoknak két dolgot.

Egyik,hogy meg vagyok hülyülve a lycra,latex,stb. cuccokért.

Imádom ahogyan rámfeszülnek,és betakarja egész testemet ez a varázslatosan fényes és feszülős anyag.

A másik dolog hogy imádok női ruhákat felvenni,és abban létezni otthon.

Először furcsán néztek rám,és tanácsolták menjek orvoshoz.

Na ez nem érdekel,a szülők meg beletörődtek hogy gyermekük érdekes beállítottságú ember.

Mindenesetre én is azt hittem hogy nem vagyok normális,de rájöttem hogy semmi bajom,csak ilyen nem szokványos beállítottságú gyerek vagyok.

Mindenesetre én imádok női cuccokat felvenni,meg testresimuló fényes cuccokat hordani.

Egyébként mivel mint mondtam eléggé női alakom van,ezért lycra és latex cuccokból is a női szabásúakat szeretem,csak a melleket kell kitömni,de az feszül rám a legjobban.

Igaz nehezeb felhúzni őket,de megéri mert rettenetesen jól feszülnek és fénylenek rajtam.

Az ilyen jellegű ruhák már 12 évesen is tetszettek.

Nyálcsurgatva néztem a csajokon ezek a cuccokat.

Mígnem egy napon a szomszéd csaj is vette egy ilyen nadrágot mely ráfeszült az alsótestére,és gyönyörűen fénylett.

Kölcsönkértem hogy unokatesóm is akar ilyet venni,de előtte felpróbálná.

A szomszédcsaj kölcsönadta,én meg otthon magamra is húztam,és teljesen kész voltam attól az anyagtól ami rámfeszült és fénylett.

Na azóta vannak ilyen vágyaim.

Bocs hogy hosszú voltam.

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.09 0 0 357
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.01 0 0 356
Mindre:) de inkább a hosszabbikra.
Előzmény: Törölt nick (355)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.01 0 0 355
Melyik szoknyára irigykedsz?
Előzmény: Törölt nick (354)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.26 0 0 354
Irigykedem. Főleg a szoknyára.
Előzmény: Törölt nick (353)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.26 0 0 353
Szoknyás hetero fiú Creative Commons License 2008.11.17 0 0 352
Technikai problémák miatt az új freemail-os ládámba várom a levelet ... köszi!
Előzmény: Törölt nick (331)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 351
Nem akarlak felültetni, olyan csizmát keresek amelyiknek ez a része keskenyebb. Meg a szár hossza sem túl sok, viszont a formája tetszik. Még gondolkodok, de a hónap végét biztos megvárom, mert van még egy nagyobb kiadásom is.
Előzmény: Sketan (350)
Sketan Creative Commons License 2008.11.11 0 0 350
Szia!

Már nem aktuális?
Előzmény: Törölt nick (334)
Sketan Creative Commons License 2008.11.10 0 0 349
Szia!

13 cm az átmérő. Ha érdekel, szólj! 8.000 Ft, 40-es méret.

Üdv.
Előzmény: Törölt nick (334)
Brigi cd Creative Commons License 2008.11.07 0 0 348

Sziasztok!

Nálam minden a tűsarkú cipőkkel kezdődőtt,de amikor rájöttem hogy már nem elég a lakás,kellett valami megoldást találnom.
Így jött a teljes nőnek öltözés.
Volt sok lebukás is a szülők előtt,de szerintem ez hozzá tartozik.
Egy idő után megunták,és rámhagyták.
Most túl a 30-on akkor öltözök amikor csak akarok,vagyis alkalmaszkodnom kell a lányomhoz (előtte NEM) aki 9 hónapos,de a párom elfogadott!
Ruhából nem is annyira,de cipőkből rengeteget begyüjtöttem.

Üdv : Brigi
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 347
Kis, vagy középső csoportos voltam amire elsőként visszaemlékszem, hogy az egyik ovis csoport társam (lány) kabátját szerettem volna felvenni, de ez soha nem valósult meg. Kb ugyan ebben az időszakbban, nővérem kifestett, kirúzsozott, kaptam fülbevalót is. Nem gondolta hogy én ennek jobban örülök mint ahogy azt ő bármikor is el tudta volna képzelni. Sajnos ruha akkor nem volt rajtam, mert ő már akkor 12-13 éves volt. De utólértem a növésben, és örököltem néhány jó cuccát:) persze erről nem tud semmit, hogy nem letek azok leselejtezve.
Előzmény: 11:6 (346)
11:6 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 346

Kíváncsi vagyok nektek mi volt az első ilyen történetetek.

nagyon izginek találom. amúgy hetero vagyok.

De hallottam olyan nőkröl akik tűrik ezt Sőt valakinek még bejön és felizgulrá.

11:6 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 345

Én is lebuktam 3 szor.

1:anyukám megtalálta a zsebemben a harisnyályát.

2:anyukám meglátott magas sarkúban.

3:és végül a bikinijében.

Elég ciki volt.

1: büntetés:semmi,Lenyelte az egészet és mondta hogy ilyet ne csinállyak.

2:leordítottam a fejemet.

3:Elbeszélgetett velem és mondta hogy ebböl elege van de nagyon.

Szóva inkább az ő ruháit nem viselem. Viszont balatonon van 1 telkünk és ott vettem 1 harit és szinte mindig rajtam van amikor lehet és a házban mamám fekete combfixét hordom mert a papámal megyek le áltatálban aki fél szemére vak és csak szemüvegben lát a másik szemére DE ha észrevesz akkor azt mondom hogy csak zokni.

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 344
De jó neked.
Előzmény: Pantyhoseboy88 (343)
Pantyhoseboy88 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 343

Én is anyukám ruháival kezdtem, elég fiatalon vonzottak a női cuccok.Ha nem volt otthon, időnként beöltöztem, de mindig féltem, hogy valamit nem oda teszek vissza, ahol volt, vagy összegyűröm, vagy ilyesmi.Ezért gyakran csak  harisnyanadrágot vettem föl és úgy járkáltam a lakásban.Klassz érzés volt, de akkor még féltem volna elmondani neki.

Ahogy téged, engem is a harisnyák vonzanak a legjobban.Annyi idős lehettem, mint te, amikor megvettem az elsőt egy Spar áruházban.Kicsit paráztam, hogy egy ismerős meglát, de azért átválogattam a polcon lévő dobozokat, és kiválasztottam egy 20 denes fekete harisnyanadrágot, akkora méretet, amit anyu hordott, bár egy kicsit nagy volt rám.

Az első években anyutól is csentem el néhány harit. Időről időre föl is vettem őket, amíg egyszer lebuktam anyu előtt.15 éves voltam, azt hiszem.Láthatóan rosszul esett neki, hogy a kamasz fiát fehér harisnyanadrágban látja(volt rajtam egy póló is,combközépig ért, így nem látta az erekciómat és hogy semmi sincs a hari alatt).Szerencsére hamar belátta, hogy nem ítélhet el olyasmiért, amiről nem tehetek, és nem a világ vége az, ha valakinek ilyen hajlamai vannak. 

Most már nem nyúlok az ő holmijaihoz,saját ruháim vannak;néhány szoknya,blúz, cipő és persze harisnyanadrágok.Általában csak akkor öltözök lánynak, ha  egyedül vagyok itthon, de ha anyukám meglát, az sem baj, mert ő  hála istennek, elfogad olyannak, amilyen vagyok.   

Előzmény: 11:6 (341)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.07 0 0 342
És javult-e a helyzet anyukáddal? Vagy úgy tudja lemondtál már erről a hobbiról?
Én mikor olyan idős voltam főleg a kabátokat szerettem viselni, de azóta elég sok mindenem összegyült. Sok meleg helyzetem volt, de csak mamám látott meg néhányszor, de egyszer sem tűnt fel neki hogy miben vagyok. Mindig megválasztottam az időpontot mikor alkalmas (főleg délutáni alvásakor), és ha ilyen időben keresett, az csak valami vészhelyzet lehetett. pl egyszer egy békát talált kint az ajtó előtt. Ettől ő alapból kikészült úgy irtózott a békáktól. "Szaladt" hogy telepítsem el a jószágot mert ő be sem mer menni. (Minek jött ki azóta sem tudom) Ekkor én tetőtől talpig női ruhában arrébb raktam a jószágot. De fostam mint a lakodalmas kutya mi lesz ebből ha hazajönnek anyuék. Hát semmi nem lett, mert vagy a béka okozta sokktól elfelejtette, vagy nem is vette észre, v mittudomén mamám soha nem mondott semmit anyuéknak. Pedig 3 esetre is emlékszem hogy meglátott. Az ilyet nem felejti el az ember talán soha. De mai napig nem tudják rólam hogy imádok női ruhában lenni. Anyu talált már nálam női ruhákat, amiket eddig valahogy ki tudtam magyarázni....de mintha nem is akarna rájönni hogy mi a szitu. Erre illik leginkább, hogy: nem hisz a szemének. Pedig érzem a zsigereimben, hogy részemről közeledik az idő.....
Előzmény: 11:6 (341)
11:6 Creative Commons License 2008.11.07 0 0 341
Hello én 12 éves vagyok de én is oda vagyok a női ruhákért 12 évesen max az anyukám ruháit tudom felvenni kb fél órára de sebaj majd ha nagybb leszek.Ja és a harisnya a kevencem.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.06 0 0 340
Jó is az a bunda, nálunk is volt egy darab. Csak én használtam, persze ezt senki sem tudta, így tovább is adta mutti. Nemtom milyen szőrme volt, csak azt hogy barna, és nagyon puha. Szerettem a tapintását, még dukmáltam is anyura, és fel is vette párszor, de idegenkedett tőle.
Előzmény: bundás mackó (339)
bundás mackó Creative Commons License 2008.11.06 0 0 339

Bunda volt rajtam de nem egészen saját. Bár abban a rókában is szívesen sétálgatnék :-). Vagy akár ebben: Coboly

A topikot megnézem.

Előzmény: rokabundanadrag (322)
Sketan Creative Commons License 2008.11.05 0 0 338
Én debreceni vagyok... Akkor majd megírom a körméretet!
Előzmény: Törölt nick (337)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 337
Leginkább Debrecenben fordulok elő, de mellette lakom egy faluban. (15km)
Előzmény: Sketan (335)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!