Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Van ez így, mondtam, hogy megírom ha bajom akad vele. Bár túl nagy dráma nem volt, kicsi 2012 szerver pár fős cégnél, smb/firebird/SQL van rajt és csoki. Vasárnapi frissítés után nem volt elérhető RDPvel, no mondom szép lesz. Viszont SMB ment rajta :-) Kirongyoltam, mert távolról sem lehetett elérni (LMI ment volna, de már nincs aki megfizesse), beléptem konzolon és ez a gyagya bekapcsolta a tűzfalat meg mittomén mit csinált a kártyákkal. Végigpiáltam, kipróbáltam egy rendes leállást, hogy megkavarodik-e de tette a dolgát. 4.5 éve megy kb. önjáróan, az nem is olyan rossz, volt amikor 1+ évig rá sem néztem, mert minek, önjáró. Ennyi tákolás asszem belefér ebbe is meg pár hasonlóba. Legalább kaptam jó kávét és ápoltam a kapcsolatokat :-)
Köszi, ez már segített. Amúgy én is keresgéltem, de biztos nem pont ezekkel a szavakkal, és így nem is találtam meg ezeket. Így hát feldobtam itt a kérdést, hátha valaki tudja már a választ, és ez be is jött, mert végül Neked köszönhetően meglett a megoldás is.
Fotós csoportban szoktam azt csinálni, hogy valaki valamin értetlenkedik, akkor 10 percen belül beírom, hogy a leírás melyik oldalán találja és nesze itt egy képernyőkép. Abból sem tanulnak, sírni jobb és sült galambot várni.
Akárhogy állítom:megkettőzés, másolás, ha bedugom a hangprojektort átvált arra és utána nem tudok semmit csinálni mert a monitor és a tv is inaktív lesz
Nem neked szólt. Neked azt mondanám, hogy hangprojektor nélkül állítsd át a képernyőmódot duplázásra, tehát hogy minden megjelenítőn ugyanazt a képet lássad, aztán dugd rá a hangprojektort, és nézd meg, hogy most is eltűnik-e a kép. Ha nem, akkor talán ott lesz valami beállítás, hogy a hangprojektort ne használja megjelenítőként.
Sajátgép jobb klikk -> Tulajdonságok -> jobb oldali menüben "Speciális rendszerbeállítások" menüpont -> "Speciális fül" -> "Teljesítmény" keret -> "Beállítások" gomb -> "Vizuális hatások" fül -> Animáció az ablakok kis vagy teljes méretre állításakor kapcsoló
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám windows 8.1 A gépem össze van kötve vga kábellal egy monitorral és egy tévével is hdmi kábellal Ezek közt tudok váltani minden redben van, de ha rácsatlakoztatok a gépre egy hangprojectort, akkor átvált arra a gépem Ez, hogy lehet? Ilyenkor se a monitoron se a tévén nincs kép a hangprojectornak meg ugye nincs képernyője
Az én esetemben amúgy nem friss a win 7, hanem már több éves.
Egyébként ha már itt járok, hadd kérdezzem meg, régóta keresgélek valamit, mindhiába. Ablakok nyitásakor, bezárásakor ezt az eseményt valami optikai trükkel kombinálva végzi, kicsiből lesz nagy 1-2 tizedmásodperc alatt, vagy befordul, mintha lapozva lenne (isten tudja pontosan, ahhoz túl gyors a képernyőn az átmenet, hogy igazán látni lehessen). Viszont ez szemmel láthatóan fogyasztja a memóriát. Onnan látszik, hogy ha nagyon sokminden van megnyitva a gépen, vagy bármi miatt amúgy belassul a win, akkor ezek az animációk elkezdenek akadni. Rosszabb esetben meg ez az utolsó csepp neki, befagy percekre. (Nyilván a legbosszantóbb, mikor én a lassulást ablakok becsukásával megpróbálnám kezelni, de a becsukást is ilyen átmenetes animációval csinálja, amitől végképp lerohad).
Eddig nem találtam meg, hogy hol lehetne ezt a funkciót kikapcsolni. Hogy az ablak megnyitáskor csak megjelenjen, becsukáskor pedig eltűnjön, átmenetek nélkül. Mint a régi windowsban.
(itt találtam a jelenséghez hasonló megállított képernyőképet, hogy közérthető legyen, miről van szó):
1 v. 2 gépen állítottam talán be, amiket rendceresen használtam, tán még xp-n, tizen-X éve; azóta mindig csak magamban anyázok, mikor random gépeken köll hirtelen piszkálgatni a services-t vagy effélét, de mindig van sürgősebb teendő az ilyen kényelmi bohóckodásnál...
Tartok tőle, túl sokat gondolsz 1.0 juzereimről. :-) Telefonban azt sem tudja megmondani, milyen programban nyílotta meg a pdf-t, nem ám, hogy társítást végezzen.
Mások meg jegyzetelnek is bele vagy mezőket töltenek ki. Mer' PDF és olvasás vaze, közben meg lassan komplett egész estés filmeket lehet beletolni a közepébe :banghead: