E66 AEG hibakódra tud valaki megfejtést? Valahol olvastam fűtőszál hibát, de nem az a ludas, csere után is ugyan az a hiba. Elforgatom a programválasztó gombot és mikor elindítanám a gépet azt írja ki, hogy Error.
Maradjunk abba, hogy az említett márkák belépő szintű készülékeinek kis részét gyártják, a többi márkát meg hagyjuk is. A (Vestel) Orionok 1-1,5 évesen haláloznak el.
Az, hogy EU legnagyobb tv gyártója, még nem jelent minőséget, főleg, ha megnézzük, milyen szegmensben telíti a piacot. Finoman fogalmazva nem egy Miele a TV-k közt. :)))))
Nahammá TV, émmeg nembizok egyik nagy márkában sem, vettem egy tesco gazdaságost Technika tv-t 102cm eksönbe 80k helyett 60k.
Nem mos, nem okos, "csak" TV.
Szép szinek, jó betekintés, Vestel gyártmány(a vlág 3. legnagyobb, EU legnagyobb TV gyártója), ha Sharp-Toshiba-Sanyo tv-t vesztek, nagyvalószínüséggel ő a gyártó.
Ha menü gomb-4725-öt nyomtok, és előjön a szervizmenü akkor Vestel gyártmány.
A Blaupunktot megvették a kinaiak, na aztat nemszabad venni.
Én nemrégen láttam egy LG OLED TV-t és mondhatom, hogy igen gyönyörű képe volt... Olyan feketéi voltak, mint a zállat és olyan betekintési szöge, hogy csak hátulról nem látszott! Bár ívelt volt ami nekem nem annyira jön be, mint ahogyan a 3D-t sem tartom sokra, és számomra meglepő módon "csak" Full-HD felbontása volt, de olyan szép képet még ekkora méretben egy UHD felbontású készüléken sem láttam! ...és csak 4-5mm vastag volt! (jó, ez szinte csak a technomán énemnek számít, de akkor is rohadt vékony volt)
A plazma, sajnos már a múlt. Pedig nagyon szép színei tudnak lenni és fényerőben is jócskán veri az LCD-t de nagyon drága és a tartósságával is vannak gondok. Az OLED TV-ké a jövő ezt kár is tagadni, csak még nagyon drága a technológia, illetve nem is a technológia.
...az LCD-ben is van potenciál bőven és amíg azt ki nem nyerik, addig az OLED árát irreálisan magasan fogják tartani!
Ezt nem lehet ilyen kategorikusan kijelenteni. Általánosságban feketében jobb a plazma, fehérben nem.
Viszont rengeteg broadcast monitoron dolgozom, vannak köztük milliós értékűek is, plusz rengeteg nagy kontroll monitor. Valahogy egyik sem plazma.
Az sem véletlen, hogy versenyképességben elhalálozott a technológia. Szerelhetőségben sehol nincs. Egyszerűen az előnyei ellenére a hátrányai miatt elavult.
Az oled sem feltétlenül jobb. Több technológia van azon belül is, és rengeteg gyerekbetegsége van az hagyományos folyadékkristályosokhoz képest.
az attól függ, hogy mihez mérjük, de két állítás mindenképpen megállja a helyét:
- a SAMU-tó jobb - Technológiát, az árat és tudást nézve most az egyik legjobb árú és ár-érték arányú készülékek
pár éve ez inkább a SAMU-kra volt igaz, de most sajnos nem az
Pont most vettem TV-t és alaposan utánanéztem és mióta én vettem magamnak tv-t azóta csak SAMSUNG tv-im voltak, de most LG-t vettem és nem bántam meg!
Ami a SAMU-ból méretben és tudásban hasonló volt a kinézett LG-hez az egyrészt sokkal drágább volt, másrészt az IPS panellel sem volt versenyképes a "hagyományos" LED LCD panel