Keresés

Részletes keresés

MickeyKnox Creative Commons License 1999.10.22 0 0 15
Emlékszem, egy FF video-klip volt. Ha valaki tudja a címét, akkor írja meg plíz, mert engem is érdekelne.

Amú az UP szerintem is jól sikerült, nekem ez a dallamosabb zene jobban tetszik, mint pl. a Monster-album. (Bár az a visszafele feljátszott szóló a What's the frequency, Kenneth-ben, azért nem piskóta!

Előzmény: bbbalazs (14)
bbbalazs Creative Commons License 1999.10.22 0 0 14
Donvito: koszi.

Egyszer, ha sok idom/penzem lesz, majd nagyon meg kene ismeri ezt a zenet...

Kristine Hersh neve mond valakinek valamit? Annakidejen volt egy videoja az MTV-n amiben Stipe kozremukodott...az is szep volt...

Előzmény: donvito (10)
tezenu Creative Commons License 1999.10.21 0 0 13
Nektek hogy tetszik az UP? Nekem baromira bejött. A koncert után egy picit csalódtam, mert szerintem nagyon kevesen voltak.Mike-ék lelkesek voltak és ez pozitív.
tezenu Creative Commons License 1999.10.21 0 0 12
Nektek hogy tetszik az UP? Nekem baromira bejött. A koncert után egy picit csalódtam, mert szerintem nagyon kevesen voltak.
MickeyKnox Creative Commons License 1999.10.21 0 0 11
bbalazs: Több kritikus szerint az az Unplugged volt abban a sorozatban a legjobb. Amit ott Stipe-ék produkáltak, azelôtt tényleg le a kalappal!

A Loosing my religion pedig az MTV valaha is legtöbbet játszott klipje volt, a Soundgarden féle Black hole sun-nal együtt (The Rolling Stone)

donvito Creative Commons License 1999.10.20 0 0 10
Murmur, Document, Automatic for the People. Ezek a kedvencek. A Document bevágta magát a donvito top 10-be. Egyszóval szeressük.

bbbalazs!
Man on the Moon.

"If you believed they put a man on the moon, man on the moon.
If you believe there's nothing up my sleeve, then nothing is cool."

vito

bbbalazs Creative Commons License 1999.10.20 0 0 9
Sajna nem nagyon ismerem oket, de amit ismerek, az nagyon tetszik

Ket elmeny:

- 6-7 eve, amikor meg nem volt kodolt az MTV es tombolt az unplugged mania
(tudjatok: no gadgets, no power cords, only pure music), na akkoriban adtak egy bedugaszolatlan :-) koncertet, hat azon a Loosing My Religion-on kifekudtem.

- Iszonyu jo az a szam, melynek klippje abbol all, hogy mindenfele utakon megy a kamera, mintha a kocsi lokharitojara lenne szerelve (mondja meg valaki a cimet, meg a refrenjet, mert csak arra emlekszem, hogy baromi jo volt)

nori Creative Commons License 1999.10.20 0 0 8
az más, akkor én vagyok a műveletlen
Kinkstől van egy kazettám, még a Göczey műsorban vettem fel, de címet ne várj tőlem, az agyam abszolút alkalmatlan szószerinti idézetek megtanulására, de a nekem való zenét azért tudom élvezni
nori
Előzmény: mud (7)
mud Creative Commons License 1999.10.20 0 0 7
nori,
a Lotus az egy REM szam, amit kedvelek. Csak azert szoltam hozza, mert lattam a neved...
Amugy az REM nalam eleg kozombos.
off
Kinks halalosan jo volt, sajnos, a nagyerdemu legnagyobb szazaleka csak azt ismeri, hogy You Really Got Me meghogy Lola. Mindketto nagyon jo, de volt a Kinksnek egycsomo hótt ismeretlenje, ami szuper...
uff
Előzmény: nori (3)
MickeyKnox Creative Commons License 1999.10.20 0 0 6
Nagyon jó ez a két album, bár én többet hallgatom a MurMur-t és a Documentet. Engem mindig is nagyon meg tudott nyugtatni a zenéjük. (Ja, a szerencsés voltom abban nyilvánult csak meg, hogy nagynéném 1979 óta Kanadában él, és ô küldte el anno az elsô 6 albumot. Ezeket ugyanis nem tudtam akkoriban Európában beszerezni)

Azt tudjátok, hogy nov. 10-én jelenik meg az új album, amely voltaképpen a Jim Carrey fôszereplésével készül, Andy Kauffman életérôl szóló film sondtrack-je lesz?

Azt pletykálják, hogy mivel a film címe Man on the Moon, a szerzôi-jog vita helyett ôket kérték fel a filmzene megírására (Mondom, csak pletyka!)

Előzmény: Rastaman (5)
Rastaman Creative Commons License 1999.10.19 0 0 5
Na latod te szerencses vagy
Nekem messzi nincs meg az osszes anyag

Megvan az Automatic For The People, no meg a New Adventures, igen szar minosegben
( a noverem vmikor mostansag adta vissza a kolcson REM cd-ket, volt v. 8)
Es nekem nem is szolt...
:(((

Szoval en nem sokat tudok roluk, csak szeretem, foleg ezt a ket albumot, es kesz

Előzmény: MickeyKnox (4)
MickeyKnox Creative Commons License 1999.10.19 0 0 4
Az a helyzet, hogy ami megjelent tôlük az megvan, én inkább arra lennék kíváncsi, ki miért szereti, és pl. mit szóltok a közéleti szerepléseikhez (politika, segélykoncert) + a pletykákhoz, stb.
Előzmény: Rastaman (0)
nori Creative Commons License 1999.10.19 0 0 3
mér?

Én igenis szeretem, azon kevesek közé tartozik, amit a nekem újak közül el tudok fogadni, (valamikor 20 éve abbahagytam a rockzenei áramlatok figyelését, nekem a főiskolás rock a Kinks volt)
nori

Előzmény: mud (2)
mud Creative Commons License 1999.10.19 0 0 2
Lotus
Előzmény: nori (1)
nori Creative Commons License 1999.10.19 0 0 1
én
Rastaman Creative Commons License 1999.10.19 0 0 0
ÉN, ÉN, ÉN, ÉN

Én szeretem!

A Koncert SZVSZ szar volt: en sokkal jobbra szamitottam.
Nem ereztem magam szarul, nem errol an szo, de hat nem volt az igazi...
:(((

Most nem erek ra...de tudok 1 par REM homepage-t, ha erdekel
No meg MP3-akat
:))

Szia

Előzmény: MickeyKnox (-)
MickeyKnox Creative Commons License 1999.10.19 0 1 topiknyitó
Hát én igen. Tizenéves korom óta hallgatom a lemezeiket; és számomra az egyik legjobb rock-zenekar. Sokan csak a Loosing my religion és a Shinny happy peole után ismerik, pedig volt még pl. : The one I love, Radio Free Europe, Finest Worksong, so. central rain, stb. Amerikában a fôiskolás rock úttörôinek nevezték ôket, Európában sajnos sokáig csak rétegzene maradt...

Szóval aki szereti az R.E.M. zenéjét, szövegeit, az írjon!

off: Mivel pár hónappal a magyarorsági koncert elôtt külföldre kerültem, hálás lennék, ha valaki esetleg tudna róla mesélni itt a topic-ban !!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!