Keresés

Részletes keresés

vince18hu Creative Commons License 2002.09.25 0 0 245
Üdv Gunda!

Én alapvetően optimista vagyok, ezért hiszek abban, hogy valamikor összejöhet egy rendes spankingos klub Magyarországon is. Az első lépéseket kellene megtenni, ami persze nagyon nehéz. Én állandóan azon csodálkozok, hogy a 90-es évek elején, amikor még nem volt Internet, nem volt semmilyen, kommunikációt gyorsító, segítő eszköz, csak a Magyar Posta, nagyon könnyen kialakult és hosszú időn keresztül eredményesen "működött" egy spanking-kedvelő csoport, "levelező-kör", most pedig semmi. Pedig akkor napokig, hetekig kellett várni egy-egy küldeményre, üzenetre (egy feltett kérdésre érkező válaszra), ami most már percek kérdése lehetne. Akkor maximum egy postafiók bérlése nyújtott valamilyen mértékű anonimitást (talán 2 személy használt ilyet a csoportban), most a Neten csak annyit árul el mindenki magáról, amennyit akar. Akkor nyomtatott!!! formában megjelent egy házilag készült spanking magazin és postán mindenkihez eljutott. De akkor majdnem mindenkit valóban érdekelte a dolog, és küldött anyagot az újságba (fordítások, tanulmányok, interjúk a másik oldali szereplőkkel, filmkritikák, saját írások, stb). Most már a Neten sokkal egyszerűbben meg lehet oldani a dolgot (magazin megjelenése), de csak elvétve akad egy-két ember, aki tenni is akar érte. A legtöbben csak azt kérdezik, mikor lesz új szám, amikor felvetem, hogy ők is írhatnának bele, akkor néma csend. Pedig pl. ezen a téren nincs jelentősége a bizalomnak, itt senkinek sem kell felfednie a kilétét.

A bizalommal kapcsolatban: én nagyobb részt veletek, lányokkal tudok egyetérteni. Persze abban Roumark-nak igaza van, hogy az Internet biztosít megfelelő anonimitást annak, aki ezt igényli, de a személyes kapcsolatban nagyon-nagyon fontos a bizalom és egymás megismerése (sokkal fontosabb, mint a "sima" szex esetén, pedig ott is nagyon fontos). A fenekelés terén is az a fontos, hogy mind a két fél megtalálja benne azt, ami után vágyakozik. Ez a két elvárás általában azért nem esik egybe, főleg akkor nem, ha mondjuk a fenekelést kedvelőnek még nem nagyon vannak tapasztalatai, szűz ezen a területen (csak izgatja a fantáziáját a dolog, mert esetleg korábban tréfásan ezzel fenyegették, vagy rácsapott egy srác a fenekére és az tetszett neki). De általában igaz az, hogy mindenki másra vágyik: ez lehet sima fájdalom, kiszolgáltatottsági érzés, stb. Engem például magában a fenekelés, nem nagyon tud magas izgalmi állapotba juttatni. Nálam fontosabb, hogy legyen valamilyen kis történet, felvezetés, "előjáték", rituálé (miért, hogyan történik a fenekelés). Másnál lehet, hogy csak az a fontos, hogy milyen nyoma marad a verésnek. Igazán akkor működik a dolog, ha mindenki megtalálja a neki megfelelő párját, mint a "rendes" szexben. Csak éppen annyi a különbség, hogy ott több tízezer, százezer potenciális partnerjelölt van, addig itt nagyon szűk a kör. Ezért is fontos, hogy megismerjük egymást. Amihez nyíltabbnak kell lennünk. Amihez viszont bizalom kell.

A provokatív kérdésedre: nem vagyok lány, és nem vagyok homo, ezért nem nagyon tudom, hogy ciki-e vagy sem. Én nagyon kedvelem a nő/nő fenekeléseket (általában igaz az, hogy a férfiak valamilyen szinten elfogadják a leszbikus csajokat). Bár én nem kedvelem, de azért elfogadom azt (sőt lehet olyan eset, hogy izgat), amikor nők fenekelnek férfiakat (talán mert hetero vagyok és ez is abba a kategóriába tartozik, csak a felállás fordított).

Írhatnál bővebben magadról, akár itt a fórumon, akár magánba. Nem partnert keresek, több éve van egy barátnőm, akit fenekelhetek, de engem minden érdekel ebben a témában, főleg a másik oldal véleménye, érzései. És ha komolyan érdekel a klub, akkor talán közösen többre jutunk.

De ez az utolsó felhívás mindenkinek szól.

Vince.

Előzmény: gunda (242)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.25 0 0 244
Szabadni szabad, de súlyosan tévedsz, ha azt hiszed, hogy minden férfi odavan a leszbikusokért.
Ahogy Neked sincs semmi esélyed a homoszexuális férfiaknál, ugyanígy van fordítva is ez a helyzet.
Valahogy engem jobban érdekelnek a hetero nők.

A "műfaj" szerintem is bizalmon alapul, mint minden komoly kapcsolat.

"BDSM nem egy tolerált irány."
De az. Nekem az. Meg szerintem a többieknek is, akik írnak. Az olyan emberek véleménye, akiket ez nem érdekel, s azt sem tudják pontosan miről van szó, nem fontos. Semmi közük nincs a mi magánéletünkhöz, mint ahogy felőlem is mindenki azt csinál amit csak akar, ameddig hagyja, hogy a többi ember is ezt tegye, s nem sért törvényt.

Előzmény: gunda (242)
roumark Creative Commons License 2002.09.25 0 0 243
Én leginkább Cicának adnék igazat: a műfaj végtelenül bizalom alapú, és ez áll még az internetes hozzászólásokra is. Hosszú ideig tart, mire az ember lánya akár anonimitásban is beszélni mer a "perverziójáról".

Én meg nem adnék neki igazat. Már többször leírtam, szerintem a fenekelés egy erotikus játék, amit nem kell ilyen véresen komolyan venni. Talán még közelebb áll a vanillához, mint a bdsm-hez. Elismerem, hogy túlságosan egyszerű, és földhözragadt gondolkodású vagyok, de részemről egy fiú, aki szeret fenekelni, és egy lány, aki szereti ha fenekelik már elég egy ilyen kapcsolat létrejöttéhez, és nem szükséges az alapvető külső szimpátián túl egyéb érzelmi kötödés egymás iránt.
Amit meg végképp nem értek, hogy az interneten, egy nickkel miért ne lehetne teljesen nyiltan beszélni akármiről?

MM spanking: Fúúúúj!
FF spanking: Wowww! :)

Előzmény: gunda (242)


gunda Creative Commons License 2002.09.25 0 0 242
Hello fiúk/lányok.
Időnként régebben is beleolvastam a topikba, de most valahogy nagyobb a nyüzsgés itt, mint emlékeztem. Azt gondoltam, teszek egy próbát, hogy belefollyak kicsit a társalgásba... bár Cica tapasztalatai kicsit elbátortalanitanak.
Felmerült, hogy illik pár szóval bemutatkozni: 28 éves lány ivarú földlakó vagyok, cserkész becs'szóra lány. Az alávetett szerep érdekel, de igazán tapasztalatom nincs, legfeljebb amit egyedül szereztem - az meg ugye nem sokat ér. NEM partnerkeresés céljából érkeztem. :)
Szado kérdezte, miért nem csevegnek itt a sub lányok. Amikor a Márki fellőtte a topikot, inkább afféle lanyha tapogatózás volt jellemző, meg a letámadós ajánlkozósdi, de érdemben hozzászólók nem igazán. Most érdekesebbé vált, hogy megszaporodtak a látogatók, elindult egy komolyabb beszélgetés. (Az alapján, amit a végén olvastam - még nem néztem át mindent.) Én leginkább Cicának adnék igazat: a műfaj végtelenül bizalom alapú, és ez áll még az internetes hozzászólásokra is. Hosszú ideig tart, mire az ember lánya akár anonimitásban is beszélni mer a "perverziójáról". Egy csomó elfogadottab "elhajlás" van a szex terén, a fenekelés és úgy általában a BDSM nem egy tolerált irány, amennyire tudom. Ha nem bátorít a közeg, ahol nyilatkozni lehet, akkor kevésbé szívesen bújok elő a csigaházból. Pedig kevés lehetőség adódik. Van egy prímlistás levelezőkör a témában, és fél éve havi egy, max. két társkereső hirdetés jelenik meg benne, ami egyrészt nulla, másrészt a dolog többre lenne hivatott...
Vince, a "privát" fórumnak van valami esélye rá, hogy létrejöhessen, vagy pusztán elméleti felvetésről van szó? Ragyogó kiegészítő lenne a Magazin mellett...
fiuboy: nemtom próbáltad-e már Jimka M/M Spanking Archiv-ját... Itt mondjuk csak sztorikat találsz, de azt nagyon széles skálán - ha angolul is megfelel. Homoerotikus "nagyfiúk egymásközt"-től gyerekkori visszaemlékezésekig, sőt akár sci-fi fantáziákig.
Tényleg, egy provokatív kérdés: ciki ha egy lány kedveli a másik nem homo(/spanking) jeleneteit? A fiúknak szabad...

drjuano Creative Commons License 2002.09.23 0 0 241
Ha félreérthető voltam, akkor megint: nem kizárom annak a lehetőségét, hogy itt ismerkedjenek az emberek, csak alacsonynak tartom a lehetőségét. A világ már csak ilyen! Másik oldalról pedig: akik éppen társaságra vadásznak a rámenősségükkel elriasztják azokat, akik csak ismerkednének akár a témával, akár a hozzászólókkal. (Pedig lássuk be, sokunknak ezeknek az embereknek a bevezetése okozza a legnagyobb izgalmat. Persze a legnagyobb izgalom magának bevezetettnek lenni, azonban ez nem sokszor adatik meg.)
A safeword –re vonatkozó megjegyzést pedig valóban nem árt hangsúlyozni, mert a témához kapcsolódó félreértések, félremagyarázások és nem utolsósorban félelmek miatt sokan nem tudnak erről a lehetőségről, és bizony a filmekben ilyeneket nem hallani. (És legtöbb ember a filmek, újságok, internet oldalak vagy meglehetősen egyszerű bulvárhírek alapján ítéli meg a fenekelést.)
Titusznak nem is tudom, hogy mit mondjak, mert a témához kapcsolódó legtöbb kérdés nem ebben az irányban tapogatózik, pedig nagyon fontos, amit te felvetettél. A legtöbb félelem, gátlás, stb. az elfenekelt oldaláról merül fel, miközben az elfenekelőről nem sokat hallunk. Én ugyan hallomásból, de ismerek olyat, akinek komoly lelki gondjai voltak, amikor egy bizonyos számára nem megengedhető korláton átlépett. Én nekem is megremegett a térdem, és nem az izgalomtól, amikor előkerült a korbács, noha én akkor csak néző voltam. Ha egyesek akkor nem visznek át egy másik társaságba, azt hiszem minden ehhez hasonló oldalt elkerülnék mind a mai napig. Tehát szerintem, ahogy ez az elfenekeltre is igaz: csak annyit vállalj, amennyi élvezetet okoz. És a fokozatosság a te esetedben is áll… Mi csak irigykedünk ezen problémád miatt, hiszen nekünk éppen az elfenekelt oldalán fellépő gátlások szabják meg a korlátokat!
yozza Creative Commons License 2002.09.21 0 0 240
Titusz!
nyugodtan okozz neki fájdalmat, lehet hogy pont erre vágyik. aggodalmaidra pedig a válasz a "safeword" (menekülőszó?) intézménye. állapodjatok meg egy szóban amit csak akkor mond ha tényleg túllépted a határt. így nyugodtan jajgathat, könyöröghet, sőt sírhat(!)
sok sikert!

--csak a kíváncsiság kedvéért: pusztakezes fenekelésről beszélünk vagy esetleg más alkalmatosságot használsz?

üdv yozza

Előzmény: D.Titusz (238)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.09.20 0 0 239
Lehet, hogy a "realitása igen csekély" az ismerkedésnek, de van realitása, s ezért nem szabad eleve, elvi vagy bármilyen okokból kizárni a lehetőséget.

Tudod egy másik nagyon hasonló topic tárasasága, már többször találkozott egymással személyesen is.
Név, arc, telefonszám.
Úgyhogy nem mindenki csak a levegőbe beszél az internet ismeretlenségébe burkolózva.
Persze ezek csak sima baráti beszélgetések, közös érdeklődési kör adott, de azért az kiderül, hogy kiknek a hozzászólásait mennyirelehet komolyan venni. Azokét, akik ott vannak lehet.

Előzmény: drjuano (237)
D.Titusz Creative Commons License 2002.09.20 0 0 238
Sziasztok.

A barátnőmmel mi is rajóngói vagyunk a fenekelésnek, de valamiért nem tudok túllépni a saját határaimon. Az a baj hogy nem tudok neki fájdalmat okozni.Tudom hogy neki is meg nekem is ez okozna örömet, de mégsem megy.
Beszéltünk már erről és többször mondta hogy ne foglalkozzak vele és tegyek vele azt amit csak akarok. De én akkor kezdem el igazán élvezni mikor már meglátom rajta az igazi fájdalom jeleit, és itt rögtön abba is hagyom mert nem akarom bántani.
Szóval szeretném de mégsem tudom :(((

drjuano Creative Commons License 2002.09.18 0 0 237
Kicsit elszomorodva olvastam ezt az oldalt, mert magam is a téma egyik kedvelője vagyok, de itthon sem nagyobb a nyíltság, mint más országokban. Elkeserítőnek tartom, hogy egyeseket, így engem is, az tartott vissza a hozzászólástól, hogy ajánlatokat küldözgetnek a lányoknak (én fiú vagyok), miközben ez egy alapvetően bizalmon és ismeretségen alapuló kapcsolat. Aki másra vágyik, az fizessen be! (Magam nem vagyok a kedvelője a fizetett szolgáltaásoknak.) Minket sok helyen levadásznak, ezért nem hiszem, hogy valaki is a saját nevén van jelen. Egy korábbi hozászólásom után, nem kevés vírusos e-mailt kaptam, és most is vállalom ennek a kockázatát.
Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy ez nem egy társkereső oldal, és főleg nem fiúk számára, és bár semmi kifogásom az ellen, hogy akár ilyenként működjön, azonban ennek a realitása igen csekély egy nyilvános, bárki számára hozzáférhető fórumon.
Egy ilyen fórumon elsősorban csak a tapasztalatokat lehet megosztani (vigyázzunk, mert a legtöbb nem tényleges, hanem csak a fantázia világába tartozik), beszerzési helyeket, honlapokat, klubokat, ismerkedő fórumokat lehet a többike számára is ismertté tenni.
Mivel új vagyok itt, sőt egy hosszabb távollét után még Magyarországot is kicsit szoknom kell, ezért pár szóban magamról: én külföldön találtkoztam először olyan társasággal, ahol egyesek az elfenekelés szenvedélyének hódoltak. Számomra a homosexuális töltet, és a túl durva mód nem izgató, így nagyon sokáig nem vettem részt benne, de egy filmforgatás alkalmával, amire nézőként eljuthattam, más, hozzám közelebb álló formájával is megismerkedtem. Utána másfél évig sikerült egy oylan kisszámú közösséggel együttélnem (talán nem túlzás ezt mondani), ahol a fenekelésnek hódolhattunk. A munkámból kifolyólag haza kellett jönnöm, és Magyarországon még csak ismerkedni sem volt lehetőségem ilyen témában, és még egyszer nem hsizme, hogy ilyen szerencsém lesz. Azzal tisztában kell lenni, hogy az emberek jelentéktelen részét érdeklia téma, és még kevesebben vannak azok, akik aktív résztvevők is lennének. Én senkinek sem ajánlom, hogy ismeretlenként elmenjen olyanokkal, akik szeretnék elfenekelni. Nagyon veszélyes lehet, sok rossz történetet hallottam (jó, nem Magyarországon, de nem hiszem, hogy itt annyira másképp működne minden), és személyesen is ismertem rosszul járt lányokat, sőt fiút is.
Én azt tudom javasolni azoknak, akik szeretnék ezt a formát is kipróbálni, hogy csak lassan, egy kölcsönös bizalom kiépítése után kezdjenek bele, és csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a fokozatosság, főleg kezdők, vagy újra kezdők esetében az egyik legfontosabb.
A Márkinak pedig gratulálok az oldalához, bár nem ártana több gyakorlati tanácsot adni azoknak, akik csak ismerkednének a fenekeléssel, mert a képek sokszor csak elriasztják őket, amellett, hogy persze izgatóak!
Amennyiben nem hal meg az oldal, illetve nem lesznek túl negatív reakciók (vírust léci ne küldjetek!), akkor továbbra is látogatni fogom, bár továbbr ais úgy gondolom, hogy egy-két ember kivételével itt a többség csak ismerkedik evvel a témával. Bár ez egyáltalán nem baj, csak - főleg a tapasztaltabbak - ne riasszák el őket az ajánlataikkal, ez a fórum nem arra való!
yozza Creative Commons License 2002.09.06 0 0 236
egyetértek! a beavatás problémáit az is fokozhatja hogy sokszor a sub nem szeret beszélni arról hogy mit is szeretne. (amit mellesleg meg is értek hiszen a Dom döntsön arról hogy mi és hogyan történjen)... ezért az kezdeti bevezetés után tartom jó ötletnek a következőt. a sub szeme elé pakolok ki mindenféle eszközt a fakanáltól a hajkefén keresztül a nadrádszíjig ami alkalmas a fenekelésre. egyet választhat ő és egyet én... ez nekem már többször bejött. ja, és megfelelő módon izgalmassá lehet tenni a kiválasztási procedúrát is :)

Sok dom azt állítja, hogy ő abszolút uralkodó és bármeddig elmehet a sub kínzásával.

szerintem aki ilyet állít magáról az veszélyes a szó legrosszabb értelmébe véve... a sub limitjeiről csak ő maga dönthet a Dom csak tesztelheti illetve segíthet kitolni őket... az aki önkényesen dönt a sub-ja limitjeiről vagy figyelmen kívülhagyja őket nem Dom csak egy szadista állat...
(bocs a kirohanásért, de az ilyenek által okozott lelki sérüléseket és elvesztegetett bizalmat nagyon nehéz helyre állítani)

üdv
yozza

Előzmény: andreaestamas (235)
andreaestamas Creative Commons License 2002.08.06 0 0 235
Most olvastam bi girl levelét (07.25.01,41). Szerintem erről is érdekes lenne beszélgetni. Persze csak azoknak akiknek van tapasztalata és nem csak elmét futtatni járnak ide.

Sok dom azt állítja, hogy ő abszolút uralkodó és bármeddig elmehet a sub kínzásával.

Nos tisztelet azoknak a dom-oknak és sub-oknak akik valóban messze jutottak egymás megismerésében, de még ott is van határ.

Amikor először fedezed fel, hogy a párodban van hajlam efféle játékokra nem szabad rögtön bőrkorbácsért rohanni a boltba, mert az első verés után szögre is akaszthatod. Én már jártam így.

A friss rabszolga lány eleinte azt se tudja mit szeretne, tehát udvariasan fel kell ajánlani neki, hogy megkötözöd őt. Biztosan örülni fog neki, mert innentől, már nem az ővé a felelősség azért ami történik. DE Éppen azért mert már nem tudja jelezni testbeszéddel, hogy valami nem stimmel nála először érd be egy puszta kezes elfenekeléssel. Így te is érzed mennyit kapott (sajog a tenyerem néha) és könyebben hagyod abba.

Két-három nap várakozás és amikor szóba hozod... csillogó szemmel fog rá emlékezni. Akkor kell szóba hozni a következő eszközt. Persze tiltakozik, de gondolatban szépen hozzászokik, hogy a következő szeánszon már keményebben fogna bánni vele.

Utána jöhet a nadrágszíj. Az úgyis olyan férfias ahogy kihúzod a farmerből és ő ott térdel az ágy mellett...

Egyszóval: fokozatosság!

(Hencegés kezd.)
A párommal most évek (és sok visszaesés)után ott tartunk, hogy a fenekét vékony pálcával is minden nap elrakhatom és a legvastagabb kötélkorbács nyomaival a hátán is kimer menni az utcára, vagy a strandra. ;)
(Hencegés vég.)
Tamás

Előzmény: Bi_girl (225)
Szado Creative Commons License 2002.07.29 0 0 234

Örülök, hogy sikerült felkavarnom az állóvizet, így sokkal érdekesebb a topic :-))
rossz_kisfiu Creative Commons License 2002.07.29 0 0 233
petipe: egyetértek Veled.
én is jól élek a párommal...
és szeretek fenekelésről csevegni másokkal is.
érdekes dolog ez...lehetnek hasonlói problémáink
vagy hátha kap valami ötletet az ember :)
Előzmény: petipe (232)
petipe Creative Commons License 2002.07.27 0 0 232
Ne haragudjatok, hogy még egy gondolat erejéig visszakanyarodok még Cicához, de már rég jártam erre, és most olvastam a hozzászólásokat.

Én is úgy gondolom, hogy lehet harmónikus kapcsolat esetén is a fóruba írni.
Gondoljatok bele! Ketten felfedezik, hogy mindkettőjük számára izgalmas a fenekelés. Ez köztudottan egy tabu téma. (ezért kell az anonimitás)
Az, hogy megbeszélték egymás között, milyen volt, az csak egy dolog. De mindenkinek szüksége van arra, hogy kibeszélje magából más előtt is, és új ismereteket szerezzen, megismerje más véleményét, és tapasztalatait. És erre szerintem, ezek a legjobb helyek.
Így teljesebbé tehetik saját, és egymás élvezetét, elgondolkozhatnak olyan dolgokon, amik addig eszükbe sem jutott, és egy jó ötlettől még új dolgokat is kipróbálhatnak.

Mára eleget okoskodtam, de remélem, nem mondtam túl sok hülyeséget, és a lényeg azért érthető volt.

Előzmény: roumark (216)
roumark Creative Commons License 2002.07.26 0 0 231
Nekem pontosan a másodikat jelenti a fenekelés, vagyis amikor csak büntetésként, és nincs keverve a szex-el. Előfordul, hogy a szex részeként is sor kerül rá, de ekkor nem jelent többet, mint bármilyen más testi érintés.
Előzmény: Törölt nick (229)
Bi_girl Creative Commons License 2002.07.25 0 0 230
Szia RedMarks!
Csak hogy értsd:
Még mielőtt összefutottam volna a korbáccsal előtte is tetszett ha hátulról csináltuk és ő közben jó nagyokat sózott a popsimra. DE úgy alaposan, hogy ott maradjon a keze nyoma.:-)
Tehát.
A fenekelés nálunk úgy jött, hogy ő beállított egy ostorral.:-) Első vihogás után kezembe vettem és rövid ám de tömör nézegetés után jött az, hogy " Kipróbáljuk?" És kipróbáltuk. Első alkalommal csak úgy simán, négykézláb ő állt és csépelte a fenekemet, hátamat. Jó jó de ez így kicsit üres. Következő alkalommal már jött a matatós módszer, és így valami brutálisan jó.:-)
Persze vannak megfelelő szerepjátékok erre a témára is. Vagyis én vagyo ka megalázott kis ringyó ő uralkodik és parancsol én teszem amit mond, ha rossz vagyok kapok a popsimra, de ez már inkább lovaglópálcával történik. Persze ez fordítva is nagyon jól megy, mivel imádja ezt a fajta játékot. Tudod jöhet a póráz, pálca tűsarok.:-)))))
Előzmény: Törölt nick (226)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 229
Az eddigi hozzászólások jobbára az erotikus elfenekelésre hivatkoznak, a szex részeként.

Van esetleg a hallgatóságban, ahol az elfenekelés büntetésként (is) jelen van (Domestic Discipline)?

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 228
Vince,

én is annak vagyok a híve, hogy az emberek legyenek őszinték amennyire lehet és ne "szivassanak" másokat. Azt viszont gyakorlatból tudom, hogy az ilyeneket adminisztratív módon nem lehet kiszűrni és minél többet foglalkozol vele, annál aktívabb lesz. Általában a fórumok öntisztulása segít.

Lehet zárt fórumokat nyitni természetesen, talán meg is kellene próbálni, de az egy másik műfaj. Én több ilyen USA csoport kihalását megéltem. Felvételi vizsga: írj magadról esszét, tölts ki kérdőívet, stb. és eldöntjük, felveszünk-e stílusban. Belterjessé váltak, unalmasakká. Van egy másik gond. Nem érdemes elvenni a kedvét azoknak, akik bátortalanok és most keresik a hasonszőrűeket hogy magukban rendbetegyék a "perverzitásukat".

No de ez kezd megint a beszéljünk a beszélésről irányba ahelyett, hogy megmaradnánk a fenekelésnél.

Ha már itt tartunk:

Keresek olyan képet, videót, stb. aminek a témája iskolai büntetésből vagy felnőtt szerepjátékból, stb. adott tenyeres vonalzóval, pálcával, stb. Jöhet URL vagy kép is email-ben.

Előzmény: vince18hu (227)
vince18hu Creative Commons License 2002.07.25 0 0 227
Helló Cica,

Abban teljesen egyetértek veled, hogy nem kellemes, ha egy hozzászólás után elárasztanak ajánlatokkal és zaklatnak folyamatosan. Éppen az a legnagyobb gondja az ilyen fórumoknak, hogy túlságosan nyílt és személytelen. Amikor ezt mondom, nem arra gondolok, hogy mindenki adja meg a rendes nevét, címét.... Hanem arra, hogy mindenkinek vállalnia kellene a személyiségét és első alkalommal be kellene mutatkoznia: egy álnév megadása mellett el kellene mondania magáról mindent, ami ezzel a témával kapcsolatos. Nem kell lakcím, telefonszám, bankszámlaszám, de nagyon jó lenne: életkor, nem, kapcsolat (csak ezen a téren , van-e), mit akar, mit vár ettől a fórumtól (vagy bármilyen interneten való megjelenéstől), mit szeret, mit nem. Ha bejelentkeztel (nem csak te, bárki más) egy ilyen helyre és írsz pár sort, hozzászólsz valamihez, akkor óhatatlanul felmerül a másik oldalban (férfiak), hogy esetleg létrejöhet egy kapcsolat. Gondolj arra, hogy ha egyedül, szexi ruhában elmész egy buliba, akkor ott is sok férfi fog ajánlatot tenni.... Ez független a fenekeléstől. Ha melletted van a barátod, akkor már nem lesz annyi tolakodó fráter. Ha itt is kijelented, hogy van barátod, nem keresel mást, akkor nem lesz annyi kéretlen email és tolakodás (persze páran akkor is próbálkozni fognak, de ez a rendes életben is így van).

Persze ez sem megoldás, mivel ha 100 hozzászólással korábban leírtad, hogy mit akarsz, ha valaki új kerül ide, általában lusta visszamenőleg elolvasni mindent, vagy ha el is olvassa a beírásokat, akkor sem biztos, hogy azonosítani tud majd (sok álnév, személytelenség, stb.).

"Aki szereti ha elfenekelik, azért arról a többség véleménye, minimum, hogy perverz liba, ezért nem nagyon hiszem, hogy van olyan lány, aki az internet által biztosított anonimitását feladná."

Annyiban pontosítanám, hogy azok, akik a "rendes" szexet kedvelik és nem őrülnek meg a fenekelésért, csak azok gondolják azt, hogy a fenekelést kedvelők perverzek. Akiknek már annak a gondolata is megmozgatja a fantáziáját (és egyéb részeit), hogy fenékre csaphat (vagy az ő fenekét paskolják), azok közül senki sem fogja azt gondolni, hogy "perverz liba" lennél. Ezért lenne szükség egy zárt(abb) helyre, ahová tényleg csak a spanking "őrültek" jönnének el, ahol nyíltabban beszélhetnénk egymás között, ahol senkiben fel sem merülhetne az a gondolat, hogy a másik valami elítélőt gondol róla (hiszen az a másik szintén ugyanazt szereti).

Persze igazi megoldást én sem tudok arra, hogy hol és hogyan lehetne egy ilyen helyet találni (vagy létrehozni). De egyre inkább úgy látom, hogy ha nem sikerül valamit kitalálnunk (közösen, akiket izgat a téma), akkor sorra elhalnak az egyéni próbálkozások. A véleményem szerint kellene egy olyan hely:

- ahova belépni csak névvel és jelszóval lehetne
- a belépőnek ki kellene tölteni egy "adatlapot", amit a többiek láthatnának
- ha valaki nem viselkedik egy adott normának megfelelően (pl. semmi mást nem csinál, csak a lányokat zaklattja), akkor ki lehetne tiltani

Mielőtt bárki támadna: nem a fenekelős weblapok, fórumok, kezdeményezések ellen vagyok (például nem ez ellen a fórum ellen írok). De mivel én tényleg élek-halok a fenekelésért, ezért vágyok arra, hogy olyan emberekkel kommunikáljak, akik hasonló módon éreznek, gondolkodnak.

Redmarks: "Szerintem nem érdemes azzal foglalkozni, vajon álnéven és hamis nemet adva van jelen valaki a fórumon illetve szól hozzá, ettől még a gondolotok értelmesek lehetnek."

Ha ezt elfogadjuk, akkor csak az időjárásról, politikáról, fociról érdemes beszélgetni ebben a fórumban is. Persze ez túlzás, és vannak olyan témák, amelyben nem fontos a nem (pl. ha segítséget kérsz videó klippek ügyében, akkor teljesen mindegy, hogy ki írja be az URL-t), de komolyabb témákban nem. Én férfi vagyok és fenekelni szeretek nőket. Ezt az oldalt ismerem, tudom, mi hajt, mi elégít ki. De nekem fontos a partnerem is. Az a tény, hogy a nőket sohasem fogjuk tudni kiismerni igazán (fordítva is igaz), nem jelenti azt, hogy bizonyos területeket nem kell próbálkozni. És itt nagyon fontos, hogy aki válaszol az nő legyen és olyan nő, akit fenekelnek. Egy férfi csak azt tudja elmondani, amit én is tudok. De ha ő ezt úgy mondja, mint nő és én hiszek neki, elhiszem, hogy nő, akkor abból nagy gondok is lehetnek. Szerintem ezért sem tesz fel senki igazán őszintén kérdést, mivel sejti, hogy nem fog rá választ kapni, vagy ha kap is, nem lehet benne biztos, hogy ki adta és milyen indíttatásból.

KGB11: "Aki harmónikus kapcsolatban él a partnerével, az általában nem publikál az Interneten (hacsak nem akar feltűnést kelteni)."

Ebben nem értek egyet veled. Persze itt is csak a magam nevében nyilatkozhatok, de nekem van barátnőm, akit el is fenekelhetek. Ő igazából nem rajong a fenekelésért, de az idők folyamán a szexuális játékunk része lett. Mégis itt vagyok és leszek (a Neten). Nem hiszem, hogy mindenki csak partnert keresne itt. Vagy igen?

Üdv mindenkinek.

Vince.

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.25 0 0 226
Kedves Bi_girl, örömmel olvastam a hozzászólást. A fokozatosság és a megfelelő hangulat valóban fontos. A fenekelős kapcsolat felépítésének is megvan a maga evolúciója és egy adott partnerrel is időbe kerül kialakítani, még akkor is, ha más tekintetben az már megfelelő. Ezért nem hiszek a fizetős szolgáltatásokban, szerintem ez nem működik a "Dobja be a pénzt és nyomja meg a gombot..." módon.

Egy kérdés. Hogyan alakult ki benned a fenekelés utáni vonzódás illetve hogyan sikerült a partnereddel (ha nem ő kezdeményezte) a gyakorlatban megvalósítani? Talán erről is írhatnál egy rövid novellát, eszzét, ...

Apropó, eszembe jutott egy német TV-film. Idős házaspár dédelgeti évtizedeken át a papagáj-t ami egyszer csak kimúl. "No végre, megdöglött" mondja a férj. Erre a feleség meglepetten: "Nem a Te kedvenced volt?" "Utáltam, csak azt hittem, Te ragaszkodsz hozzá!" - így a férj válasza. A tanulság: kommunikáció!

Előzmény: Bi_girl (225)
Bi_girl Creative Commons License 2002.07.25 0 0 225
Na akkor én is próbálkozom hátha nem üldöztök el, és köveztek meg, mert lány vagyok.:-)
Szerintem nagyon jó dolgo a fenekelés, bár én inkább ostorral szeretem, mint puszta kézzel. Oda-vissza megy a játék ha már ott vagyunk tehát az adott partner is kaphat ne csak én jajgassak már.:-)
Kicsit komolyabban. Én nagyon élvezem ha éppen adott hangulatom is meg van hozzá, de csak egy valamivel együtt. A fájdalom magában nem túl jó dolog, tehát ha a kicsi kacsója ott matat a puncim körül az nagyon jó, de mire is való a műbráner ha nem erre?:-) Tehát maradok a fenekelés és fájdalom híve, nekem tetszik.:-)
Amúgy sok nő idegenkedik tőle. Köszönhető részben nektek fiúk. Nem kell nekiesni szegénynek és vörösre verni a popsiját. Szépen móüdjával haladunk a cél felé:-)
kgb11 Creative Commons License 2002.07.24 0 0 224
Remekül fogalmaztál: a TAPASZTALATOKAT. Igen, olyanokkal, akiket ismer az ember. Őszintén nézzünk magunkba: ki lenne hajlandó a nyilvánosság előtt mondjuk a szexuális szokásairól eszméket cserélni, holott azt sem tudni, hogy ki áll egy-egy név mögött.

Szerinten egy tapasztalatcsere létrejöttének alapvető feltétele a másik fél ismerete. Nekem nagyon sok kellemetlenségem volt már abból, hogy valakiben hittem, levélen keresztül kiöntöttem neki a lelkem, és az első adandó alkalommal amit tudott, felhasznált ellenem.

Az emberek félnek a kudarctól, és ez annak köszönhető, hogy olyanok is élvezik a világháló adta lehetőségeket, akik nem a megfelelő cél érdekében kívánják azt használni.

Előzmény: Törölt nick (219)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 223
Szerintem nem érdemes azzal foglalkozni, vajon álnéven és hamis nemet adva van jelen valaki a fórumon illetve szól hozzá, ettől még a gondolotok értelmesek lehetnek. Ami meg kilóg valamilyen oknál fogva a sorból, azzal a legcélszerűbb nem foglalkozni, akkor maguktól is megszünnek. Ha viszont téma lesz belőle, akkor megy tovább. Úgyhogy részemről ez a rész lezárva.

Más.....

Nyilván mindenkit más motivál az itteni jelenlétben. Engem például egy ilyen fórumon nem a partnerkeresés, hanem az anonim, kötetlen és szabad eszme csere; annak a lehetősége hogy az is megbeszélhető, ami adott esetben szűkebb családi vagy baráti körben nem. Emiatt nem igazán érdekel mondjuk a tisztelt jelenlévőkről fénykép sem. Biztos konzervativ vagyok, de sok mindennek könyvben is nagyobb a varázsa és az élménye, mint filmen.

Előzmény: Azakiazaki (222)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.07.24 0 0 222
Aki hozzá akar szólni a témához, hozzászól. Aki nem akar, nem szól.
Ennyire egyszerű.
A miért kérdése lehet érdekes, de nem lényeges.
A csak olvasókkal pedig nincs értelme foglalkozni.
Szado Creative Commons License 2002.07.23 0 0 221
Szia Cica!

Én szeretném ha köztünk maradnál, hogy életre keljen ez a haldokló topic mindkét nemre szükség van.

Szerintem nem kellene bizalmatlankodni és elüldözni Cicát ha már vette a fáradtságot és nem először hozzászólt a topichoz.
Vagy ha úgy gondoljátok elég itt az urak jelenléte akkor meg kell változtatni a topic nevét valami ilyesmire: Fenekelés/spanking - buziknak.

Azért mert valaki nem adja meg egy email után a telefonszámát még kell azthinni, hogy csak szórakozik.

Előzmény: Cica79 (217)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.23 0 0 220
Egyébként pont az ilyen előítéletek miatt nem akaródzik a lányoknak írniuk... (Ahogy ezt cica is nagyon jól megjegyezte)
Előzmény: kgb11 (214)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.23 0 0 219
Aki harmónikus kapcsolatban él a partnerével, az általában nem publikál az Interneten (hacsak nem akar feltűnést kelteni

Ez azért erős sarkítás. Egy harmonikus kapcsolat mellett is meg lehet osztani másokkal a tapasztalatokat bármiféle feltűnési vágy nélkül.

Előzmény: kgb11 (214)
h_g Creative Commons License 2002.07.23 0 0 218
Hogy milyen sértődős mostanában mindenki! :((

Cica79 Creative Commons License 2002.07.23 0 0 217
Teljesen harmonikus a kapcsolatom a partneremmel és feltünősködni sem akarok, csak reagáltam egy felvetésre, hogy miért nincs női hozzászóló. Ha a logikádat követem, akkor az összes téma, összes hozzászólója nem harmonikus kapcsolatba él a partnerével, mert esetleg mással megosztja a tapasztalatait itt, és semmi több. Ezt azért nem hiszem.

roumark!

Úgy látszik a lányok sem egyformák. Én például nem engedném meg egy vadidegennek, hogy elfenekeljen (bocs), még akkor sem, ha a barátom erre nem lenne hajlandó és engem ez nagyon izgatna. Nem akarok nagyon erkölcsös színbe feltűnni, de ez nekem kívül esik a megengedhető kategórián.
Más témákban is levelezek különböző emberekkel, soha nem kértek tőlem "bizonyítékot", ahogy én sem tőlük. Lehet hogy túl naiv vagyok, de nehezen tudom elképzelni valakiről, hogy egy éve levelezzünk, váltsunk 50-60 levelet - tehát ennyit "veszödjön" egy egyszerű szivatással és ő nem az, akinek mondja magát. El tudom képzelni, hogy valaki egyszer egy chaten hülyéskedik, jót röhög magán, vagy beírja - ezt én is olvastam - : "20 éves lány vagyok, keresem azokat a fiúkat, akik jól elfenekelnének." Dehát erről ordít, hogy micsoda.
Mégegyszer bocs, hogy erre jártam ("szivattam"), igérem többször nem fordul elő.:((((((((
(Remélem azt jól tudom, hogy ez a bánat jele.)

Előzmény: kgb11 (214)
roumark Creative Commons License 2002.07.22 0 0 216
Én ugyan nem irtam neked, de meg tudom érteni a másik oldalt, akik bosszankodnak, ha nem fenekelhetnek el! :)
A lányok többsége, akiket ez idáig volt szerencsém fenekelésben részesíteni, rendelkeztek baráttal, csak neki nem merték bevallani vágyaikat, és inkább olyan személyhez fordultak, akiről tudták, hogy hasonló az érdeklődési köre. Barát megléte tehát nem feltétlenül jelent akadályt a fenekelésben, legfeljebb a nyomokra kell vigyázni! :) Igaz, ilyenkor szexmentes a kapcsolat, de én mindig is azt mondtam, hogy a fenekelés és a szex két külön dolog, persze jobb ha van mindkettő, de külön-külön is élvezhetők.
Sajnos az is igaz, hogy ilyen fórumokban előfordulhatnak nőinéven irkáló sulinetesek, vagy egyéb sötét népek, ezért ha valaki csak levelezni szeretne, akkor is jogos elvárása, hogy tudjon valami biztosat a másikról. Nekem is volt több ilyen levelezőpartnerem, aki az elején megmondta, hogy csak levelezés, de semmi több, ennek ellenére beszéltünk telefonon, mert szeretek biztos lenni még abban is, hogy kivel levelezek. Ha valaki még egy telefonhívástól is elzárkózik, akkor bizony nem lehet komolyan venni.
Előzmény: Cica79 (211)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!