Keresés

Részletes keresés

potyómotyó Creative Commons License 2000.06.22 0 0 5
blrad: Oké! Én nem kopaszodom, de mostanában erősebben hullik a hajam a megszokottnál. Ez többnyire a hajmosáskor látványos, de napközben is elhullatok párat.
Javaslom még a Herbáriákat. Ott biztos található jó gyógynövényből készült termék. Utána nézek még Johanna Paungger: Gyógyító Hold c. könyvében, hátha találok a problémádra valamit.
kukaca Creative Commons License 2000.06.22 0 0 4
Helló
Egy rokonom a nyolcvanas években kapott valahonnan nyugatról egy kapszulás hajregeneráló szert, gyulladásos betegség miatt kezdett csomókban hullani a haja, és helyrejött, megállt a hullás és a haja kezdett, először pelyhesen, majd erősebb szálakban visszanőni.
Most a HairGain kapszulát meglátva úgy rémlett neki, mintha ez a gyógyír lett volna az, természetesen más dobozolásban. Most ismét hullik a haja, vett is belőle kb 4000 Ft az ára, nem tudom pontosan, és egy doboz egy hónapra elég.
Ő mondta, hogy ettől a szertől nem kell csodákat várni, ez nem egy TVteleshop-os cucc, hogy kapja be és rögtön kinő a haja!Idő kell hozzá és kitartó szedés na meg pénztárca.
Sok szerencsét hozzá, érdemes kipróbálni, egy-két hónap után pelyhes hajszálaknak kell megjelennie a fejeden.
Előzmény: blrad (2)
Piskóta Creative Commons License 2000.06.22 0 0 3
Egy-két hónappal ezelőtt olvastam róla valahol. Úgy emlékszem svéd termék, kikísérletezték, hogy ők nem kopaszodnak annyira valamelyik tengeri hal miatt. Állítólag segít (nem az p*náját), de hát nem tudni. Azóta nem hallottam róla, csak most itt.
blrad Creative Commons License 2000.06.22 0 0 2
Na ne mondjátok, hogy senkinek sem volt még ilyen problémája rajtam kívűl.
potyómotyó Creative Commons License 2000.06.21 0 0 1
blrad, talán ki kéne próbálnod azt a csodaszert. Nem hiszem, hogy leégne a fejedről a haj. Bár, én könnyen beszélek, nekem nincs ilyen problémám.
Előzmény: blrad (-)
cinquecento Creative Commons License 2000.06.21 0 0 0
A nulla is kopasz, mégse bánja...
blrad Creative Commons License 2000.06.21 0 0 topiknyitó
Enyhen szolva kopaszodok es lattam a patikaban egy 'csodaszert': HairGain.
Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban. Esetleg valami mas szerrol?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!