Az egész Világ eladó! Speciel itt minden ami Minolta/Sony!:)
Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Fekete, hibátlan sérülésmentes gyári állapotban, első pillanattól védőfóliás karcmentes kijelzővel.
HÁROM akksival, övtáskával.Dobozával együtt. Már nem garos.
Megtekinteni Budapest Árpád híd metró nyugati tér vonzáskörzetben lehet.
Az ár FIXPosta megoldható ELŐRE utalás után. Úgy küldöm ahogy te szeretnéd de a választott postába a bizalmad te helyezed, én felelősséget nem vállalok.Köszönöm.
Eladó egy frissen szervizelt, Sony Zeiss 16-80 objektív,a műanyag fogaskerekek réz fogaskerekekre lettek cserélve (ami igy már örök életű) 65e ft-ért amire a Sony 1 év garanciát vállalt. Az objektív kiváló állapotban dobozával,tokjával,napellenzővel eladó.
Eladó egy frissen szervizelt, Sony Zeiss 16-80 objektív,a műanyag fogaskerekek réz fogaskerekekre lettek cserélve (ami igy már örök életű) 65e ft-ért amire a Sony 1 év garanciát vállalt. Az objektív kiváló állapotban dobozával,tokjával,napellenzővel eladó.
Azt mondjuk sosem értettem, hogy miért képtelenek egyesek arra a rém egyszerű feladatra, hogy leírják azokat a furcsa jeleket, amik az objektíven olvashatók.
Oszt akkor abból kiderülnek pl. olyan csodálatos dolgok, hogy milyen bajonett lehet azon az optikán, meg ilyesmik...
Továbbra is eladó egy Sigma 28-70 fix 2,8-as fényerejű objektív. Külső használati nyomok vannak rajta, de a lencséi hibátlanok. Por-, gomba- és karcmentes!!! Sony Alpha bajonettel. Megtekinthető, kipróbálható Budapesten, Székesfehérváron illetve Móron előre egyeztetett időpontban. Ára: 40000 huf33000 Huf
Sony SLT-A58k kit eladó dobozában, minden tartozékával, hiánytalanul. 6 hónapos, még 6 hó Sony garancia van hozzá. Az objektív az újabb kiadású DT 1855 SAM II, egyszer sem volt használva.
A kit ára 96000ft, külön a váz 79000ft, az objektív 19000ft.
Sony A35 váz minden tartozékával, dobozával. kb. 5000 expo, enyhe karcok és kopásnyom az LCD-n (ha be van kapcsolva az LCD, nem látszik) + 8GB Memory Sitck Pro Duo kártya 80 eFt
Minolta Maxxum AF 50/1,7 obi, szép állapotban, első-hátsó kupakokkal 25 eFt ELKELT
Sigma AF Macro 50/2.8, szép állapotban, első-hátsó kupakokkal. AF kicsit kerreg, de működik. Én manuálisan használtam 40eFt
Minolta AF 70-210/4 szép állapotban, első-hátsó kupakokkal (apró karcok az obi külsején, de a lencsék hibátlanok) 40eFt
Minolta AF 70-210/3,5-5,6 napellenzővel, de kupakok nélkül (szép állapot) 10 eFt
Raynox M-250 macro adapter 15 eFt
Külön-külön is, de csoportosan kedvezmény! A szett Gyöngyösön található, de igény szerint tudom postázni.