Keresés

Részletes keresés

cross dress Creative Commons License 2011.01.02 0 0 466

Keresek, hölgyet, urat , aki beöltöztet női ruhába, és elsétál velem a vérosba, egy moziba.

Fehérneműm van, cipőt, parókát most készülök venni,ruha még kellene.

Üdv cd.

cross dress Creative Commons License 2011.01.01 0 0 465

Mindenkinek Boldog Új Évet!

heidfeld6 Creative Commons License 2010.12.31 0 0 464

És milyen? Hogy néznek ki egész pontosan ezek a mellek?

Előzmény: WILDSATÉN (463)

WILDSATÉN Creative Commons License 2010.12.30 0 0 463

Köszi, meg is vettem szuppper, most már egy szuppper fényes szatén melltartó kellene. kb..90/c

Előzmény: heidfeld6 (461)
uv50 Creative Commons License 2010.12.29 0 0 462
heidfeld6 Creative Commons License 2010.12.27 0 0 461

Találtam egy jó műmellet: http://www.erotissimi.hu/szuper-mellek/907

Szerintem nem rossz.

heidfeld6 Creative Commons License 2010.12.27 0 0 460

Ez szerintem nem rossz, és jobb mint, ha valaki lufival tömné ki a melltartót.

Amúgy van ilyen B kosárméretben is?

Előzmény: LeatherLady (432)
uv50 Creative Commons License 2010.12.23 0 0 459

Kellemes ünnepeket!

nylonpasi Creative Commons License 2010.12.23 0 0 458

**  MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK! **

NewStyleMan Creative Commons License 2010.12.21 0 1 457

WOW! Valóban remek adottságaid és ízlésed van!!

Egy kicsit én is kényeztetem a látogatókat :D

Előzmény: csicsamen (455)
nylonpasi Creative Commons License 2010.12.20 0 0 456

Hi.

Baromi szexi és izgató vagy!

Előzmény: csicsamen (455)
nylonpasi Creative Commons License 2010.12.19 0 0 454

Hi.

Viszont kívánom Neked is.

Megkérdezhetem, hogy ezen a képen Te vagy?

Csak mert nagyon szexi!

:-))

Előzmény: csicsamen (453)
Töfi66 Creative Commons License 2010.11.21 0 0 452

Irigyellek, engem ez a "veszély" nem fenyeget.

Magamnak kell vásárolnom.

Előzmény: Lialilla (451)
Lialilla Creative Commons License 2010.11.21 0 0 451

Én most azért várom a karácsonyt mert ha bárkitől fehérneműt kapok ajándékba akkor már nincs gond a felszín alatt sem. Azt nem rejtem véka alá, hogy ezt szeretném és azt sem, hogy nagyon csipkére gondoltam előbb utóbb meglesz a babydoll is:)

Lialilla

Előzmény: Töfi66 (450)
Töfi66 Creative Commons License 2010.11.20 0 0 450

Az első vásárlásdomnál én is így voltam, mára már természetes.

A tolerancia nálunk nem jött be, a nejem csak ideig-óráig fogadta el,azóta csak ha egyedül vagyok, akkor tudom hordani, vagy ha (nagyritkán) találok hozzá partnert.

Előzmény: Lialilla (449)
Lialilla Creative Commons License 2010.11.19 0 0 449

Az a baj a devianciánkkal, hogy minnél több van annál több kell. Értem ezalatt, hogy valaha évekkel ezelőtt amikor az első bugyimat vettem egy aluljáróban és a szívem csaknem kiugrott a helyéről s boldog voltam, ha egy napig tudtam viselni azt a pink tangát.Majdnem szétrobbantam a boldogsághormontól. Évek kellettelk mire el mertem fogadni, hogy nem meleg vagyok csak crossdresser. Ha sikerül ezt elfogadnod és elfogadtatnod, bár ehhez szerintem megfelelően kell élni.Mert ez vágy de életforma is .Mégpedig a fizikai tisztaság ápoltság életformája. Nem egyszerű férfiként úgy tisztántartani magad, hogy egy rózsaszín csipke ne legyen szó szerint szennyes estére. Ehhez azért technika is kell.Elfogadják bár gondolom ez nem öncélú elfogadás. Többet kell a család érzelmi asztalára letenni, mint onnét toleranciát kérni szerintem s akkor furcsa lesz ugyan a tolerancia kérése de nem lesz túlzott. Hála a jó égnek tudok, és akarok is nőül gondolkodni s talán a férfinak születésem volt a tévedés:) Bár nem szeretnék fizikailag nő lenni. Nem vagyok a "hobbimmal" erőszakosan elfogadtató. Van egyébként apropó amivel el lehet fogadtatni.Van egy Barát-barátnőm aki tud rólam neki mondtam el először a miérteket és nőként azonnal el is fogadta az érveimet. Igaziból mindig is kellett nekem a női bugyi, de a sors a kezemre játszott. Most így élek s lám írígyem van:) de belül már arra vágyom, hogy bordó csipkefelsőben fekhessek le ami teljesen szőrtelenített testemen végigsímogat s endorfinfolyamokat indítson be. Azt hiszem leállok kicsit mert igen is  fontos a család és a jó viszony. Elvégre Én vagyok más nem a család nekem kell alkalmazkodnom és szabályokat betartani. Bár a lányom a múltkor hozott egy rahedli rózsaszín bugyit hogy nekem melyik kell,  kiválasztottam ami nekem megfelel, a többin ők osztoztak.  De ennek ellenére nem flangálok előttük bugyiban. Talán épp a családban élők közűlünk túl "férfiak" ehhez lelkileg nem gondoljátok?Emiatt nem sikerül a partnernővel elfogadatni ezt az ártatlan életformát. Először belülről kell nőnek lenni aztán annak látszani.

Lialilla

Előzmény: Töfi66 (448)
Töfi66 Creative Commons License 2010.11.19 0 0 448

Szia!

Irigyellek hogy a családod elfogadja, bár én is így élhetnék!

Előzmény: Lialilla (445)
J.Bound Creative Commons License 2010.11.18 0 0 447

elfelejtettem. nem msn-ezek. de emailt szívesen küldök, ha írsz. publikus a mailom. még valami! képet kérek rólad. legalább annyit mutasson, mint az enyém magamból. de lehet több is! Aztán majd meglátjuk.

Előzmény: Becks16 (444)
J.Bound Creative Commons License 2010.11.18 0 1 446

Becks16-nak és mindenki másnak!

Jut eszembe továbbra is eladó egy vadonat új, fekete, szatén, mell alatti fűző. 81 cm-es. Ez azt jelenti, hogy a derekat 81 centire tudja összehúzni.

Derekat mérni. Kb. 10-12 centis derékhoz ajánlom.

Előzmény: Becks16 (444)
Lialilla Creative Commons License 2010.11.18 0 0 445

Sziasztok !

Hát nem gondoltam, hogy valaha itt kötök ki, de elérkezett ez is.

középkorú vagyok és mint oly sokan közűlünk mostanában érkeztem el oda, hogy felvállaljam, bevállaljam magam. Fotót nem fogok készíteni nem a szégyen miatt, talán azért is.... De olvastam itt a fórumban hogy más férfin ha ugyan helyes itt ez a kifejezés:) nem tetszik a női fehérnemű és ruci. csak magamon magamnak. Családos vagyok több gyerekkel és kb egy éve aktívan a bugyik mostanában a harisnyák viselése is vált életformámmá. hetero vagyok ,nem mondom egy egy nőies shemale hmm de nem érzem magam nönek csak gondolkodom női aggyal.Elfogadja a családom persze a megfelelő keretek között valójában nem beszélünk róla túl sokat magunk között de a nejem nem szégyell nem vet meg s max bugyi vab rajtam szex közben. Pedig de szívesen tovább öltöznék.Érdekes aktus közben egy nőt kivánok és nőt szeretek agyban is de ha nem viselek tangát közben Természetesen nőit akkor nem tudok elmenni.

Anyámnak is elmondtam, elfogadta szűk baráti kör tudja más nem annyira. Azt találom érdekesnek, hogy próbáltam szexuálpszichológushoz fordulni  de horror az ára annyi pénzért amiért meghalgatna vehetnék egy cuki teljes garnitúrát a legpöpecebb cuccokból. S a pasik pedig ha nem próbálták cupaszra borotvált altesten egy csodás szép fehérnemű érintését csak azt tudom mondani nyugodtan próbálják ki egy hétig legalább az 50% uk rá se fog többet nézni a férfiholmira.Imádom a szatén érintését a pamut lágyságát. Feldob, amúgy sem unalmas életemet megfűszerezi. Ma fekete csipke holnap olyan 40-es dögös nőkre képzelt visszafogottan elegáns bordó lycra és csipke minden mennyiségben. fekete sportos és vékonyka tinicsajszis. Szóval azthiszem ez a viselet ameddig csak módomban áll.

Lialilla

Becks16 Creative Commons License 2010.11.07 0 0 444

fantasztkiusan nézel ki:) Rendkivül szép formás feneked van, és szerintem a lábaiddal sincs gond :P tetszel szívesen megismernélek!!!! vegyél fel msn-re !!!    kisperger16@msn.com

Előzmény: J.Bound (396)
Becks16 Creative Commons License 2010.11.07 0 0 443

szia! Erről a szuperfényes hariról küldesz nekem képet? kisperger16@msn.com

Előzmény: WILDSATÉN (431)
NewStyleMan Creative Commons License 2010.10.25 0 0 442
Való igaz, kimenni női ruhába öltözve az utcára nagy lépés, de egy idő után hozzászokik az ember... sok ismerősöm látott már, vagy felismertek, vagy nem... Mondjuk ma 3 ismerősömmel is összefutottam... az egyik szerintem fel sem fogta, hogy miben vagyok, a másik kettőnek szerintem okoztam pár mókás pillanatot, persze nem biztos, hogy rajtam nevetetet az egyikük.., de valahogy nem is érdekel. Ők viszont felimertek.

Meg lehet szokni... :D

Következő lépésem egy női táska lesz. És persze többszöri magassarkú viselés.
WILDSATÉN Creative Commons License 2010.10.23 0 0 441
Szia. Hol vetted a szilikon cicit? Képet tudnál küldeni? Köszi.
Előzmény: 1hope (86)
WILDSATÉN Creative Commons License 2010.10.23 0 0 440
Köszi. akkor mit ajánlanál? Köszi
Előzmény: necchari (439)
necchari Creative Commons License 2010.10.22 0 0 439
Sya Wild!
Jótanács: Ezt meg ne Vedd! Tuti csalódás lesz! Én aznap visszavittem!
Előzmény: WILDSATÉN (433)
LeatherLady Creative Commons License 2010.10.22 0 0 438
Nem feltétlen. Azért volt pár CD-vel dolgom! Sőt, pár férfiúból én csináltam kislányt. :) Egy idő után kivittem őket utcára. Rengeteg szégyenérzet, félelem, hogy felismerik, izgalom, és játék...! a kutya sem törődött velük persze, de olyan jó volt látni, ahogy "szenved", és azt, hogy a sokadik alkalommal, hogy nő a "női önbecsülése" és egyre bátrabban, kecsesebben, macásabban lépdel mellettem. Mint a csajom, még ha csak pár órára is. :)
És igen, persze, hogy szeretnétek dögösek lenni ezekben a rucikban, kisminkelve, és ezt el is lehet érni. Ezért is öltöztettem mindig én, aki mellettem volt. Részben mert ösztönből nem lesz egy férfinak kiforrott ízlése női ruhák, fehérneműk terén, másrészt, mert imádok őket sminkelni, no meg rájuk tenni a selyem bugyi alatt az erényövet! :P
Előzmény: dzsozy1975 (437)
dzsozy1975 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 437
Na jó, kicsit nyers, de igaz.
Amit itt felsoroltál, az mind szép álom, épp olyan, mint, hogy legtöbbünk szeretne jól mutatni ezekben a rucikban. :(
Izgató, úgy érezzük, dögös is, de csak amíg a lakásban vagyunk benne. Persze, van aki bevállalja, meg miegymás, de a legtöbb CD, hozzám hasonlóan marad a saját kis "titkával" a színfalak mögött.
Előzmény: LeatherLady (436)
LeatherLady Creative Commons License 2010.10.22 0 0 436
Ne haragudj, ha kissé nyersen fogalmazok! De találtál egy kurvát, aki pénzért vállalja és szeret így játszani? Nagy cucc... Az smpixie és egyéb helyek hemzsegnek az ilyenektől. Találj egy nőt, aki elmegy veled egy határ menti városkába pár napra. Előtte vesztek fehérneműket, ruhákat, cipőket és végig felöltöztetve, leszbikus párként "nyaraltok", sétálgattok, vásárolgattok, szeretkeztek! És mindezt milyen juttatásért? Talál vonzalomból, szeretetből... a móka, kaland, kielégülés, közös élmény kedvéért? Na hajrá!
Előzmény: dzsozy1975 (435)
dzsozy1975 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 435
Sziasztok!

Sokan fantáziálnak, hogy jó lenne olyan nő, aki "elviseli" a másságot. Nos, találtam valakit, aki egyenesen kedveli. Igaz, ő keresni is akar ezzel. Az árakat sajnos nem tudom megmondani, de itt a link.

Üdv.

http://sexyladies.hu/online/user/168

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!