Az a gond ,hogy mostanába kissé túlkinálat van.Sok tranyó ment nyugdíjba manapság Ausztriába,Németországba ez leveri az árakat ,de még az érdeklődést is a tipus íránt mert"ez nem is olyan ritka",stb. ...
Én is kacérkodtam egy duplafülkéssel, de aztán tűzoltó lett belőle. Most meg erre sincs energiám meg időm. Aztán a nejem sem szemléli túl jó szemmel, hogy csak itt áll.
A duplafülkés egyébként ez volt:
Mellette szólt, hogy frissen felújított, ellene, hogy szét volt szedve és valami súlyadó/biztosítás elmaradás is volt a papírok körül. Árban pedig annyi amennyiért a tűzoltót vettem. Az viszont tök intakt, tényleg csak 15 ezer km van benne. Dupla kerekes hátul, meg az erősebb első hidas.
Egyébként túl nagy tolongás nincs rá, pedig amikor én kerestem nem volt egy darab sem. Mivel be vagyok kissé szorítva, kénytelen leszek lassan olcsóbban odaadni mint amennyibe nekem van :-(
Most is lejjebb áraztam hátha valaki így beleszeret. Nem titok, nekem 280-ban van.
Nem tudom milyen a reléd, nekem a gépbe amit vettem nem volt relé és csak sierra relét tudtak adni a bontóba. Tökéletesen működik vele és ezt átalakítottam szabályozhatóra. Ez egy piros burkolatu relé, ha adsz egy email cimet átküldöm az átkötés rajzát. Az email címem boltos.j@gmail.com
Köszönöm szépen!Reméltem ,hogy ezt írod,mert nem vagyok tisztába vele,hogy a fenn maradt platósok állapotára mi a jellemző.A tűzoltó tranzitok között nagyon sok a kevesett futott jó állapotban fenn maradt példány.De én szeretem ha csemegék kerülnek hozzám.Én ezt annak érzem.Köszönöm ennek a visszaigazolását!
Az óra 79877-mutat működik és én 14 km-t mentem vele.1987-es utolsó olajcsere/20 éve!/matricán 79100km szerepel.Szerintem valós lehet az óra állás és az álltalános állapot sem azt mutatja,hogy már átfordult volna a mutató.