Olvasva a leveleidet, lehet hogy rosszul döntöttünk a fiammal, hogy nem tartunk Veletek. Sügér valóban jó fej, de együtt húztuk fel magunkat, és elindultunk Tiszafüredre. Lementünk a Szabics kikötőig is, nem találkoztunk Veletek.
Hogy lehet, Ti sem láttátok a piros gucsót?
Üdv mindenkinek, fotókat szívesen megnézném.
A nyári túra érdekel, elöször a lenti Tisza, utánna a Felsőtisza.
haka-vonták után érdeklődőknek: http://home.sch.bme.hu/~matel/Tisza/ Ver. 1.0 (előzetesen cenzurázva) akinek nem elég magánban jelezze bánatát, ja és időkorlatás nem lesz örökké publikus! matel u.i. aki nem jött el nem tudja miről maradt le. ennyi ingyen piát és szőke csajt ;) együtt régen láttam utoljára vmikor az egyetemen...
Az első gondolatok után a többi: Nagyon szépen köszönök mindenkinek mindent. Remélem jól éreztétek magatokat . Bízom benne hogy a következő is meg lesz- sárdagasztás nélkül-. Haka ajánlásával egy túra a nyáron a Tisza déli szakaszán. Egyeztessünk időpontot, kinek mikor jó, szivesen teszem a dolgom hogy létre jöjjön. Remélem tudok képet is feltenni. a laptop most küzd velük. Beer-ci
Szép estét mindenkinek. Most értem haza. A délután még tartogatott meglepetést, de erről később. Hol kezdjem? A szavazataitok alapján a következő személyeket tüntettétek ki: A túra hajója: Hakaé A túra hajósa:Haka A fair-play díj: Haka
Ezennel szeretnék én is köszönetet mondani Neki, azért a sok áldozatért, amit értünk tett. Mert ez a műsor nem jött volna létre ha nincs HAKA!!! Mi nem tudjuk meghálálni, de remélem a természet hosszú ,-egészségben, barátokban, szeretetben gazdag élettel áld meg. Köszönök mindent!!!
További címek: A túra hölgye: Erika A túra navigátora: Doktor4 A túra humoristája: Tiborpapa A túra kezdője: Hood A túra legrészegebb hajósa: NA basszus ,ez elsöprő fölénnyel: Beer-ci
Sügér papától köszöntem el utoljára( kis könnyek közt): azt gondolom hogy az ő érdemei is szót érdemelnek. Küzdelemből, emberségből jeles!! Azt gondolom a legnagyobb dolgot kaptam Tőle: AZ IGAZI, ŐSZINTE BARÁTSÁGOT!!
Izgaga társunk biz még órákat küzdött hogy haza tudjon hajózni. Átraktuk a Neptunt, de 50 méter után az is feladta.Ő még holnap hajnalban folytatja a túrát. Remélem sikeresen haza ért.
Hirtelen ennyi. Várom mindenkinek a postai címét, akinek hiányzik: hálózsákok( egy zöld, egy fekete), túra póló, egy szatyor kalapáccsal, ragasztószalaggal,stb.
sajnálom urak, hogy nem tudtunk csatlakozni, de pénteken levittük a hajót poroszlóra, kiderült, hogy még a motort sem tudtam leengedni, olyan sekély volt a viz, átlag 20 centi.
a sólyától a kikötőhelyünkig is csak evezni mertünk.
ahhoz képest, hogy a vizügy duzzasztást igért........
remélem mindenki jól érezte magát, várom a beszámolókat, képeket.
Hello! Nem tudom merre jársz,, én már itthol. Jó volt veled találkozni, megyek én majd a Dunára is, megkereslek. Kűld el az email címedet, kűldök fotókat.Szia.
Beer-Sped Stég ( ez lett a neve az orrkiülősnek) már vízen van T.csegén. Sügérpapa be is kényszerült a kellemes Tiszába a sólyázás utáni kikötőkeresésénél:))))) Én még most sem végeztem a kisebbel. Motor fel, beköt stb. Már indul, a többit menet közben oldom meg. Alszom 2 órát, bepakolok, és indulás. Majd alszom a túrán a sörtől. Utolsó infó szerint Kitzoli, Sügér,és Hood már tolják befelé a söröket Csegén:)))) Hát ennyi. Remélem minden sikeresen lezajlik, és utána adjuk az infókat. Minden esetre sztori az már az első fél órában volt.....majd megírom, miként reagáltak a rendőrök a túra bejelentésére.........:)))) Sziasztok, jó topikolást, majd vasárnap jövünk. Beer-ci
Szoval nem akartam reklamot csinalni, ugy gondoltam akit erdekel majd eloben vagy maganban megtudja, szoval alucso arbocprofil (itt jegesznem meg BEER-CI-nek ajanlanam az 55x75-ost ebbol egy szal olyan 20 ezer HUF es szinte mar csak vaszon meg jo csigak kellenek) es hasonloak Metalservice http://www.metalservice.hu/hu/nav/public/index.jsp En irtam nekik hogy van-e viszonteladoak a kotnyeken es 2 nap mulva mar hivott is egy ceg akikrol hallani se hallottam de kozelben vannak... Illetve kisebb dolgoknal (pl rozsdamentes csavar 1-2 tenyernyi lemez) ha az ember nem tud maskepp beszerezni ilyennekkel elfogadhato aron a Menet-Trend kft foglalkozik... matel