cd!Azt hittem,már lemondtál erről a tervedről.Pedig már elképzeltem melyik ruhát adnám rád.Tudsz esetleg egy képet küldeni, hogy mégis milyen vagy?Szia: szat.
Szia!Nekem tetszene a dolog..mármint hogy más előtt is szívesen felvennél női fehérneműket...Én is hasonló cipőbe járok...22 éves srác vagyok és szívesen hordok női fehérneműt főleg body-t és harisnyát...Ha érdekel a dolog akkor írj:bedogabeszka(kukac)citromail(pont)hu
Szia cd! Ezek szerint te is egy hosszúpuska vagy! Ruhával biztosan ki tudlak segíteni, vagyis fel tudnálak öltöztetni. Vannak szexis és hagyományos ruháim is. Milyeneket szeretsz?A cipő az nehezebb dolog, mert azt pontosan kell választani.Mikor akarsz kisétálni a városba? Helló szat.
Helló cd! Gondolom a melltartóméretedet írtad le, ami ok., csakhogy én a női ruha méretére vagyok kíváncsi.Milyen termetű vagy, cipő...stb?A hellyel én is gondban vagyok, de megoldást tudunk találni.
A család előtt felfedted már a cd-t? Hogy tolerálják?Mióta szereted a női ruhákat? Szia: szat.