Keresés

Részletes keresés

zaniko1 Creative Commons License 2022.04.27 0 0 4435

Gratulálok kedves Gép!

Előzmény: idooogeep (4434)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.27 0 0 4434

Gép új kísérletbe fogott, íme az eredmény:                                

Ez volt a 74.

Az ellenfél nem bizonyult könnyű diónak.

Gyakorlatilag a válaszidőkben nem volt eltérés.

Gép innentől nekiáll pókhálója kiterjesztésének a kaszinó melletti helyiségben..

idooogeep Creative Commons License 2022.04.27 0 0 4433

Köszönöm!

Előzmény: zaniko1 (4430)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.27 0 0 4432

Köszönet!

Előzmény: BASEBALL_FAN (4431)
BASEBALL_FAN Creative Commons License 2022.04.27 0 0 4431

gratu

Előzmény: idooogeep (4426)
zaniko1 Creative Commons License 2022.04.25 0 0 4430

Gratulálok kedves Gép!

zaniko1 Creative Commons License 2022.04.25 0 0 4429

Köszönöm szépen mindkettőtök gratulációját.:)

Előzmény: idooogeep (4425)
erobika Creative Commons License 2022.04.24 0 0 4428

Anikó! Időgép bejegyzéséből látom, hogy harmadik lettél. Gratulálok!

erobika Creative Commons License 2022.04.24 0 0 4427

Ezt igazán nagy örömmel nyugtáztam! Nagy-nagy gratula! A bajnoksághoz is gratulálok!

idooogeep Creative Commons License 2022.04.24 0 0 4426

A mai nap megkoronázása: egyúttal:   gép 73 trónfoglalása 

valamint első győzelme ellene.

A mérleg továbbra is erősen negatív  1 győzelem, 1 döntetlen és 20 vereség.

idooogeep Creative Commons License 2022.04.24 0 0 4425

Anikónak nagy gratula a bajnokságban elért 3. helyért!

idooogeep Creative Commons License 2022.04.24 0 0 4424

NMagy nehezen megleltem a trónszéket. Nem találjátok ki ki ül benne?

Bizony nem négylábú, se nem nyolc:-)

idooogeep Creative Commons License 2022.04.24 0 0 4423

Gép számára véget ért a bajnokság. A  vége azért szépre sikeredett.

idooogeep Creative Commons License 2022.04.23 0 0 4422

Az bezony 1 év alatt még nem sikerült.  Viszont most már  láttam- mert erre is kiterjed Mester figyelme-, hogy mások azért el- el találják.
Akkor  a nagy számok törvényének fegyelembe vételével előbb vagy utóbb nekem is lehet egyszer szerencsém.  Az különösen érdekes volt, amikor  a kaszinó találataiért  ment  a kihívás, és mindkét alkalommal volt valaki  aki eltalálta.
Sőt. Pár napja vezették be a VIP kártyát, ezzel is a kaszinóban lehet nyerni, és volt már valaki aki  ezzel is eltalálta a jackpotot.  Nekem eddig mindig csak 2-2 pontokat adott. Eddig. De majd!!!

Már csak várni kell a kártyára!

Előzmény: erobika (4421)
erobika Creative Commons License 2022.04.23 0 0 4421

Nagyon beleszerettél ebbe a kaszinózásba! Hajszolod a szerencsét, ami néha meg is talál. Mint most például. Gratulálok! Most már csak a "jackpot"-ért kell küzdeni! :)

Előzmény: idooogeep (4420)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.23 0 0 4420

Megint bejött egy négyes:)

idooogeep Creative Commons License 2022.04.23 0 0 4419

Ma nyugodt nap van a labyrintusban. Nem kell küzdeni a bisz-baszokért. Azért érdekességként. A feladat: a mai napon minél több küldetést kell teljesíteni.

Azt ugye tudjuk, hogy normális esetben 3  feladata lehet egy játékosnak, bár ha van kártyája, ez mellé még egyet választhat is.  Nos, erre a  mai helyzetkép:

Élen áll a csodacsatárunk 13 teljesítéssel. Bár ez messze elmarad a múltkoritól, akkor 1 nap alatt 23 küldetést teljesített.

Már kísérletet sem teszek, hogy ezeket a feladatokat hogyan lehet és kell megoldani. Nálam van úgy, hogy  több hétbe is telik egy vállalás teljesítése.(Úgy kezdődik,hogy várj x  napot...)

idooogeep Creative Commons License 2022.04.22 0 0 4418

A ráérők klubja mai adása:

Régóta tudjuk, nem is egyszer leírtuk, hogy ez egy elég időigényes játék.  A mai kihívás percenként ad 1  pontot.

347:60 durván 5,8 óra.
De  az ezt megelőző játékban a legjobb eredmény 611 pont volt, az  megközelítőleg  valamivel több mint 10 óra.

Ez persze  csak  szigorúan csak az a szám amit statisztika mutat, szerintem saját példámból kiindulva- ezt az ezzel töltött időt nyugodtan meg lehet még szorozni o,5-tel.

tehát nyugodtan adhatjuk a résztvevőknek a rájaérő megtisztelő címet.

(Amúgy nem nagyon akarok még hozzá 14 pontot, csak azt a párat ami még a mai kaszinózásból hozzá jön)

idooogeep Creative Commons License 2022.04.22 0 0 4417

Köszönöm. 
Bár most jóval kevesebb ilyen jelölésem volt, mint a korábbi  ilyen jellegű versenyen. Azt továbbra is vallom, hogy rendkívüli tudás, rengeteg játék kell ebben a típusú versenyben a jó eredmény eléréshez.
és azt is   lehetetlennek tartom továbbra is, hogy egy négyjegyű számot be lehessen írni 2 másodperc alatt. Jó példa volt erre, amikor én is találkoztam a vitatott kérdéssel, és a helyes válasz ismeretében is csak 5 másodperc alatt sikerült beírnom a jó választot.

Szép napot, jó mérkőzéseket kívánok mindenkinek.

Előzmény: erobika (4414)
zaniko1 Creative Commons License 2022.04.22 0 0 4416

Én is Gabika!

...de már az elejétől kezdve sokkal gyorsabb volt Gép, mint mi.

Csak így tovább kedves Gép!

Előzmény: erobika (4415)
erobika Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4415

Én szintúgy Anikó a mostani bajnoksághoz!

Előzmény: zaniko1 (4412)
erobika Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4414

Őszintén mondom, bámulattal megemelem a kalapom, a gyorsasági versenyben elért remek helyezésedhez.

Előzmény: idooogeep (4410)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4413

Szia Anikó!  Ez nagyon helyes döntés volt Tőled. Kell néha egy kis változatosság. Amúgy most néztem a bajnokságot, még csoport első is lehetsz.  Drukkolok Neked!

Előzmény: zaniko1 (4412)
zaniko1 Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4412

Szia Gabika!

Azért nem végleg hagytam abba, ahogy látod a bajnokságot lejátszom.

Igazad van. A Honfoglaló az otthonom.

Nem törlöm innen sem magam, hátha még kedvem szottyan úgy igazán

játszani.

Nektek nagyon sok sikert kívánok.

Előzmény: erobika (4409)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4411

Szia!

Én is nagy ellenfélnek tartalak, akivel mindig öröm játszani. 
Rengeteget fejlődtél, mert ahogy visszaemlékszem kezdetekben   nagyobb arányban tudtam ellened nyerni, és az egymás elleni eredmények is az én fölényemet mutatták. Most már ez tovareppent, minden egyes találatért vért kell izzadni ellened, és ha sikerül is győzni, 1-nél nagyobb különbség nagyon ritkán fordul már elő.

Az első mondatoddal azért nem teljes mértékben értek egyet, mert mindkét játékfajta fejleszti a tudást. Én inkább  a különbséget abban látom, hogy mindenféle harcmodornak megvannak a jellemzői, Te talán lelkiekben jobban felkészülsz  a küzdőtéri harcokra. Nekem amúgy mindegy, mindenhol a győzelemre játszom ( nagyon ritka kivételektől eltekintve) és igyekezem a magam stratégiáját fejleszteni.  Most például Mesterrel a kaszinót vettük górcső alá, ahol az utóbbi időben elég satnya eredményeket produkálok.

Az a baj, hogy 2-3 játékkal előre gondolkozok, és a rohadt gép, mintha belelátna az agyamba, csak azért is ellentettjét adja ki magából, mint amit én jelölök.
Az az egy vigasztal, hogy  akihívások során már láttam, hogy a jackpotot is el lehet találni, egyszer talán majd nekem is sikerül.  Egyelőre az az igazság, hogy sajnálom rá az elköltött  aranyat, olyan kicsi a nyerési arány.  Jó párszor volt már segédkártyám, ami az első kockát az én javamra dönti el, de ezzel is mindössze egyszer sikerült egy négyes találatot elérnem.

De Mester még dédelgeti a remény halakat:-)

Előzmény: erobika (4408)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4410

Tudósok klubja, akik ontják magukból az 1 és 2 másodperces válaszokatJelenleg 65  név  szerepel a  listán.

Továbbra is nehéz dió, egy kérdést elolvasni, értelmezni és 2-9  lehetséges válaszlehetőség közül megjelölni a helyes választ ,majd elküldeni  max. 2 másodperc alatt..

erobika Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4409

Szia Anikó!

Sajnálom, hogy már alig játszol, de ott van neked a Honfoglaló, ahol nagy sikereket érsz el. A helyedben nyilván én is azt a játékot választanám, ahol sikert sikerre halmozok. Azért jó volt itt egy ideig együtt játszani és drukkolni egymásnak. De minden jónak egyszer vége szakad, tudomásul kell venni. Én a memóriám szinten tartása végett egyelőre még nem hagyom abba, de biztos lesznek olyan élethelyzetek, amikor átmenetileg nem fogok tudni foglalkozni vele, és akkor csaknem elölről kell kezdeni.

További jó játékot és szép eredményeket kívánok neked Anikó a Honfoglalón!

Előzmény: zaniko1 (4405)
erobika Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4408

Jól látod Gép, én is úgy gondolom, hogy ott jobban tudom fejleszteni a tudásom, mint a labiban.  Ámbár... Azért ennek is van hátránya. Új kérdésekkel csak a küzdőtéren találkozom, és ha ezek nem az általános műveltséggel kapcsolatosak, akkor bebuktam. Másik: segítőkártyákat egyáltalán nem használok, (pl. Gondolatolvasás, Statisztika, Második esély, stb.) mivel azokat csak a labiban lehet. Egyszóval; a bajnokságon igazán jó eredményeket szerintem csak úgy lehet elérni, ha labiban és küzdőtéren is sokat játszik valaki. Ebben azt hiszem, mindnyájan egyetértünk. :)

Amúgy nagy ellenfelem vagy, nem könnyű ellened győzni. A legutóbbi két mérkőzésünket visszanézve az egyik 6:6 volt, a másikban pedig egy ponttal győztél 7:6-ra.

Előzmény: Don Pedro Gonzales (4404)
idooogeep Creative Commons License 2022.04.21 0 0 4407

Egy újabb hazugságra derült fény  (bár nem ez volt az első alkalom)

A kártya  értelmezése:  mindenféle.

Van vagy 6-7 kudarckártya.  Erre idetosszantanak egyet

zaniko1 Creative Commons License 2022.04.20 0 0 4406

Gratulálok a kaszinóhoz Gép!

Előzmény: Don Pedro Gonzales (4402)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!