Keresés

Részletes keresés

bk_barát Creative Commons License 2022.01.06 0 1 3220

Hopp a vége nem tudom, hogy jött össze... :P

Előzmény: bk_barát (3219)
bk_barát Creative Commons License 2022.01.06 0 2 3219

"Remélem nem Emánuel fog laposkuszasban visszajonni" Nekem az tetszett, ahogy Gergely Robi mondta, "A virágos Elzaert volt az egész?" Értsd, "Hol érdekel engem az a vénasszony.." :Dlmpkok0o9

Előzmény: Tulipántoss (3217)
Ilhilla Creative Commons License 2022.01.06 -2 1 3218

A mai részben sok kérdésre választ kaphattunk, ami a márványbizniszt illeti, úgy tűnik Sótonyi lépéshátrányba került!

Előzmény: Tulipántoss (3217)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.01.06 0 2 3217

Vajon hova dugják Mariannt, hogy biztonságban legyen?! Mit fog szólni Tivadar?! ( Nyugodt marad? Hiszen "megváltozott" a karaktere nem igaz?! :)

- A makkosszállási rendőrségnek nincs biztonsági berendezése? Sem térfigyelő kamerája?

( Javasolnám  Elza és Klárika üzletét a rendőrséggel szemben felállítani. A két idősödő hölgynél, jobb "térmegfigyelő" nem kell! )

- Ez a pap meg olyan tesze-tosza! Örüljön, hogy Ildi  szemet vetett rá és annyira szereti. Vajon Gina milyen levelet dugott a pap  bibliájába?

- És ki lesz a fellépő Ludmilla  "Lugas" éttermének megnyitásán? (Remélem nem "Emánuel?!" fog laposkúszásban megjönni a túl oldalról?)

- Lajos pedig a tehetetlenség csimborasszója! Vásárolhatott volna kaját magának, mit mártírkodott a savanyú uborkájával?  Hiába van "Csicsónénak három lánya" egyik sem ad az apjának meleg ételt! De elmehetett volna Jóska "Kolbásza" étterembe is ebédelni. Persze csak addig, amíg Ludmilla szét nem robbantotta a  kócerájt.

- Az előzetesben Sótonyi olyan satnya bimbókat tart a kezében, hogy ha azokat a nagyságos asszonynak szánta, akkor csokrostól fogja kivágni az ezredest, mint macskát kakkantani! Egyébként Ludmilla már azt is megmorogta neki, hogy a pezsgője meleg. Lehet, hogy a meleg pezsgőt önti Sótonyi fejére?! Ha-ha-ha!

- Krisztina gasztronómia iránti szenvedélye fog lángra kapni?! :)

Csak nem "Konyhafőnöki babérokra" tör,  hamár polgármester nem lehet?  Nah, ellepik majd a Michelin-csillagos séfek Makkosszállást IS?! :))))

kyriee Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3216

És a polgármester jelöltek mikor fognak jelölő aláírásokat gyűjteni?

Előzmény: bk_barát (3215)
bk_barát Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3215

A polgármester választásról csak annyit, hogy Krisztat tok jogosan diszkvalifikaltak, mondjuk Ludnilla se indulhat több joggal.. Janinak viszont örülök, fiatal, ambiciózus, jofej, csak jól jár vele a falu... 

bk_barát Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3214

Pálinkás Gyurkanal azt nem értem, hogy az oke,, hogy bosszút állt az álnok tesón, akinek mellesleg az ő eltuntetesebol gyakorlatilag semmi haszna nem származott, max a kétes elégtétel, hogy tacsra vágott egy sikeres embert... Viszont ő nem tudja, hogy igazából Sotonyi vitette el, és ő intézte el, hogy ne terhessen vissza.. Nem tudom hova tenni, hogy VIP tag az ezredes japán éttermében, akkor ezek szerint jóban vannak? 

bk_barát Creative Commons License 2022.01.06 0 1 3213

Gy Na pont ez az.. Bonika nem csak aljas es gyáva, hanem még hülye is... Az egyetlen számára is üdvözítő megoldás az lett volna, ha minel előbb elveszi Ildit, és osszekltozik vele, amit diakonuskent megtehet... Ezután senki nem beszelhetne megrontasrol... Most mégis mit akar csinálni, letagadja az egészet (ki hiszi el?) vagy elmegy más faluba? Persze szegény Ildinek így volt a legjobb, mert erre az emberre később se számíthatna soha semmiben... 

Előzmény: Apádfüle (3211)
idooogeep Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3212

Kétségtelenül furcsa egy falu. Az nem tűnt fel senkinek, hogy egyetlen éjszaka  alatt  kibányászták a falú alatt   leledző márvány bányából a tömböket, felépítették a feldolgozó üzemet, és másnap reggel már  szállították is  a  márványbudikat?
Akkor a  papjuk miért ne lehetne furcsa szerzetes?

Előzmény: Apádfüle (3211)
Apádfüle Creative Commons License 2022.01.06 -2 2 3211

Bonifác elhagyja Ildit és a születendő gyerekét, hogy visszaszerezze a híveket? Ez az évszázad vicce. Vagy nem is az évszázadé... mindig is megvolt a véleményem a szentfazekakról. Diakónusként megházasodhatna, de azt nem fogadja el az istenadta falusi népség, mert szerintük egy katolikus templom szolgájának ne legyen családja. Punktum. Ha cserben hagyja a nőt és a gyereket, akkor megbocsátanak neki? Az Istennek (és a híveknek) tetsző cselekedet? Az agyam eldobom.

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.06 0 1 3210

El is felejtettem megemlékezni a tegnapi rész frenetikus poénjáról, Subicz BirkaJóska Mónikát Mirát folyamatosan Mounikázta Marizta......

Nem is tudom ki mondta, hogy a nevekkel való viccelgetés a legalja kategória, de úgy tűnik, Nagyasszonynak nagyon bejön az ilyen rohadtul nem vicces poénkodás.....(bár én nem tudom, abban mi a poén, hogy valaki egy Mira nevű nőt Marinak hív).

Noirette Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3209

Sőt, nemrég olvastam olyanról, hogy Peruban egy kislány a 30-as évek végén 5 (!) évesen szült. Persze ez duplán is problematikus, az is, hogy miért és az is, hogy hogyan, mindenesetre ő még ma is él, sajnos az akkor született gyereke már nem. De később "normális" életkorban is szült gyereket.

https://index.hu/tudomany/til/2016/10/09/a_vilag_legfiatalabb_edesanyja_egy_5_eves_kislany/

Visszatérve a KA-ra, valahogy szeretik a zabigyerekeket, Tatyika is így született, és Damil sem tudta, hogy van egy gyereke, ahogy Mikola sem sejtette, hogy a saját lányával van egy bandában.

Előzmény: Mlle. Grenelle (3208)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3208

13 év a különbség, van, ahol ezen meg sem lepődnek (ld. az új év első újszülöttjét, az anyuka 19 évesen már a negyediket szüli...).

Előzmény: Ilhilla (3198)
luci87 Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3207

Ki tudja, mi lesz belőle, mert még el is vételhez a megrazkodtatastol, 5 hetes csak. Imi biztos vállalná, gyerekkel is. 

Előzmény: Ilhilla (3205)
luci87 Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3206

Ja. 

"már 3 éve nem láttuk a tengert" írja, úgy jön le, hogy már ki tudja mióta együtt vannak, holott Rusznak gyerekei sem nagyok még. Kíváncsi vagyok Cserhalmi Gy. mit szól ehhez... :/

Előzmény: Mazsola0070 (3203)
Ilhilla Creative Commons License 2022.01.06 -2 0 3205

Szerintem jobb is lesz, ha Ildi egyedül vállalja a gyerek felnevelését. Hiába "élete szerelme" Bonifác, amikor egyértelmű, hogy a férfi nem szereti őt. Kedveli az biztos, valamikor el is csábult, de egy életet leélni nem lehetne vele.

Előzmény: luci87 (3200)
Noirette Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3204

Szerintem a sorozatban Viki kb. 27-28 éves (nem tudom, említették-e már a korát), akkor pedig kb. stimmelhet a korkülönbség - gondolom, Mira is elég hamvas életkorban szülte őt. Nem egyedi eset a Keresztanyuban, Timike és Ludmilla között is kb. 20 év lehet. Kicsit déjà vu érzésem van a BK után, ott voltak ilyen lányanya-mániásak a készítők (Clau-Juli, illetve Aliz-Luca). Az más kérdés, hogy Mira és Viki tényleg inkább testvéreknek látszanak, no de hát van ilyen. 

Előzmény: Ilhilla (3198)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3203

Ehhez képest itt meg azt írják, hogy Rusznák nyáron már meg is kérte Sodró kezét és eljegyezte....

Úgy, hogy egyébként nős lenne?

https://femina.hu/hazai_sztar/sodro-eliza-rusznak-andras-eljegyzes/

Előzmény: luci87 (3201)
luci87 Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3202

Elirtam, Bazso. 

A Wikipédián is úgy szerepel még, nem elvaltkent. Sodro Eliza legalább még szingli... Mindegy, az ő dolguk, csak erdekessegkepp írtam. 

Előzmény: luci87 (3201)
luci87 Creative Commons License 2022.01.06 0 0 3201

Tényleg, most hogy mondod, N. K. és F. R. tényleg kavartak... Utána már mindenhol mintacsaladkent emlegették őket, mintha mi se történt volna... 

Erről jut eszembe. Csak a face csoportokban láttam, h mindenki el van ájulva egy hírről. A Mi kis falunkban Bacso, és a lüke jany osszejottek az életben.

Ebben csak az a bibi, hogy R. A. már nos, 2 gyerek apja, Cserhalmi Gy. veje.... 

Előzmény: Ilhilla (3199)
luci87 Creative Commons License 2022.01.06 0 1 3200

Túl szep lett volna az a happy end. Mindenki el volt tőle ájulva. Pedig Boni csak azután térdelt le, hogy Ildi hazudott érte, és letagadta, h ő lenne az apa.

Mindig is volt Boniban egy sunyisag sztem. Lángoló szerelem itt, csak Ildi részéről volt sajnos. 

Előzmény: Mazsola0070 (3197)
Ilhilla Creative Commons License 2022.01.06 -3 0 3199

Ez a jelenet nekem volt kínos, mert emlékszem a rövid életű viszonyukra, ami -szerencsére csak egy időre- tönkretette Réka házasságát.

Szerencsére "egy jó ember mindent megbocsát"! :-)

Előzmény: Mazsola0070 (3197)
Ilhilla Creative Commons License 2022.01.06 -3 0 3198

A Mira-Viki párosítással nem az a baj, hogy a szerep szerint Rékát öregítették, hiszen azt mondta az "apja", hogy 46 éves (valóságban Réka 44), inkább az a gond, hogy Viki "öreg" hozzá, hiszen a valóságban az őt alakító Kata 31 éves és sajnos nem látszik jóval fiatalabbnak ennél, viszont Réka nem tűnik 44-nek sem.

Előzmény: Tulipántoss (3196)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.05 0 1 3197

Elkiabáltad, ma újra csúcsra járatták a kreténséget a makkosszállási rendőrőrsön....

Goda Kriszta az Gonda Kata lesz...:)

Az előző évad happy endje után ezek szerint a papból mégis egy szemétládát csinálnak.

Lúdmilla meg már olyan fokon pofátlan és idegesítő, hogy az ember már Jóskának kezd drukkolni, hogy törjön már szét egy péklapátot a hátán.

Természetesen Németh Kristóf és Farkasházy Réka első közös jelenetéből nem maradhattak ki a Barátok Közt-re történő utalások.

Előzmény: Tulipántoss (3196)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.01.05 0 2 3196

Örülök, hogy vége lett a polgárpukkasztó jeleneteknek a makkosszállási rendőrőrsön. Végre tisztázták az ORFK és a BRFK  szervezeti felépítését és egymásra épülő viszonyát.

Vikinek az anyjával, Mirával  való találkozása szép mozzanat volt. Azonban Goda Kriszta és Farkasházi Réka párosítása nekem furcsa volt, annak ellenére, hogy próbálták utóbbit jól öregbíteni. 

Jóska lelépése is tetszett. Már előbb kellett volna otthagyni csapot-papot, feleséget-anyóst.

Az előzetesben Jóska és Mira találkozik a faházban?! Ezt jól kitalálták! :) Sokat várok ettől a sztoritól! :)

A Gergely Robi jelenethez no comment!

Mazsola0070 Creative Commons License 2022.01.05 0 1 3195

Én azt nem igazán értem, ha már az volt a koncepció, hogy Nagy Feró és Gangxta Zoli lényegében magukat adják Babos és Damil karakterként, akkor Gergely miért a valós nevén szerepel a sorozatban?

Lehetett volna ő is pl. Emánuel vagy Bájgúnár néven egy karakter, de mi köze ehhez az egészhez Gergely Róbertnek, mint valós személynek?

Előzmény: Noirette (3191)
Noirette Creative Commons License 2022.01.05 0 0 3194

Igen, ez tényleg eredmény, jobb későn, mint soha. :) Bár ezzel most kicsit csökken Sótonyi kavarási potenciálja. Persze még mindig ott a márványbiznisz.

Előzmény: idooogeep (3192)
idooogeep Creative Commons License 2022.01.05 0 0 3193

köze

Előzmény: idooogeep (3192)
idooogeep Creative Commons License 2022.01.05 0 2 3192

Az eddigi részek nagy eredményének tartom, hogy végre felülvizsgálták az eddigi baromságaik egyikét, és kinyilatkoztatták, hogy budapesti rendőrkapitánynak semmi közi a bivalybaszándi őrs belügyeihez:-)

Noirette Creative Commons License 2022.01.05 0 0 3191

Viszont Viki és Mira találkozása volt szerintem a legemberibb mozzanat a tegnapi részben, sőt még Mikola is a jobbik arcát mutatta. Mondjuk azt kicsit erőltetettnek tartom, hogy ő Viki apja. Minek tovább fokozni a belterjességet?

Jóska lelépése is esedékes volt már, Ludmilla elviselhetetlen, Timikének viszont komoly bűntudata lehet. Ami viszont a Gergely Robi-szálat illeti, az szánalmas volt, pláne, hogy ha bármelyik határrendőr olyasmire vetemedne, amit Zsiga meg Pityke tett, rövid úton repülne. Ugyanakkor Zsigának azért igaza volt: mit keres Gergely Robi Makkosszálláson? :) Ezt persze most dramaturgiai szempontból kérdezem.

Előzmény: Ilhilla (3190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!